Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
22-06-09, 15:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
οταν εγραψες το ανοιγμα πηρα σαν ενδεχομενο να εννοεις και το τελευταιο avensis που δεν ειναι τοσο γρηγορο σαν τα παλιοτερα...Εγω εχω τυχει να ανοιξω με avensis σαν του ηρακλη το vvt-i ομως και τον παλεψα μονο μεχρι 2α μετα ανοιγε σταθερα την διαφορα καθαρα.Ειδικα αυτα τα μοντελα avensis πανε πολυ καλα και οσο ανεβαινουν τα χλμ καθαριζουν το αποτελεσμα.Με 111 fl G6 1.4 θα θελα να δω τι θα γινοταν...
|
και γιατι οχι με την sedan 1.6 111 εξαλου η διαφορα στο κιβοτιο toy g6 απο τι εχουμε δει φενετε στα ρεπριζ.... στην εκιννηση ειναι πιος θα κανει καλητερη αλαγη πανω κατω τα ιδια σχεδον
|
22-06-09, 16:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN
Εγώ ευχαρίστως αλλά απο ότι βλέπω είμαστε λίγο μακριά.!!!
|
Mπορουμε να μοιρασουμε την διαφορα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos
|
Ειπα εγω τιποτα για κοντρα.Εγω μιλαω διπλωματικα.Να δοκιμασουμε ειπα.Ας πουμε με τον TARZAN, μπορουμε να βρεθουμε Καμμενα Βουρλα και να δοκιμασουμε... λουκουμαδες .Εχει ωραιους εκει.
22-06-09, 17:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
πριν χρόνια στην εθνική είχα ανοίξει με μια carina που ήταν μπροστά μου (αυτή με τα 115άλογα - το μοντέλο πριν το 1ο avensis) έτσι για να δω τι μπορώ να κάνω.
μέχρι ενός σημείου τον πλησίαζα (περίπου με 120-130χλμ), στα 130-160 είμασταν μαζί, στα 160+ απομακρυνόταν αργά και σταθερά (περισσότερα κυβικά - λίγο μεγαλύτερη τελική) χωρίς όμως να χάνω οπτική επαφή.
Σκεφτόμουν οτι με G6R θα είχα περάσει από πάνω του, όμως τέτοια λάθη δεν μπορείς να τα διορθώσεις εύκολα!
|
22-06-09, 18:48
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
εντάξει,δεν είμαι τόσο παλαβός να κάνω τόσα χλμ για να κάνω κάτι τέτοιο.Αλλά σε συνδιασμό με αναψυχή προς τα εκεί θα ήταν καλή ιδέα.Επίσης ταξιδεύω συχνά προς Τρίκαλα(2-3 φορές τον χρόνο)αλλά λόγω κόστους πάω με το τραίνο-κτελ.Αν τον Σεμπτέβρη περίπου ξανανέβω ίσως πάω οδικώς,θα ήταν καλή ευκαιρία.Επίσης μια που λέω για αυτα τα μέρη,τι διαδρομή είναι αυτή στον Δομοκό??Απίστευτη!!κρίμα που είναι εθνική...
|
22-06-09, 19:42
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
|
|
εχθες βραδυ ανοιξα με ενα slk 200 και ενα golf gt το mercedes δεν ειχε συμετοχη εχασα πασα ιδεα γι αυτο δεν το περιμενα τοσο αργο εφαγε 2 αμαξια απο τα κουμπωματα 2ας και το golf to gt ηταν μισο φτερο μπροστα μου αλλα στις ψιλες στροφες μετα τις 6500rpm τον εφτανα και ειμουν εγω ενα προφιλακτηρα μπροστα. σε καθε αλλαγη μεχρι τις 6500 ηταν εκεινοσ μπροστα
|
22-06-09, 20:04
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS COROLLA E11
εχθες βραδυ ανοιξα με ενα slk 200 και ενα golf gt το mercedes δεν ειχε συμετοχη εχασα πασα ιδεα γι αυτο δεν το περιμενα τοσο αργο εφαγε 2 αμαξια απο τα κουμπωματα 2ας και το golf to gt ηταν μισο φτερο μπροστα μου αλλα στις ψιλες στροφες μετα τις 6500rpm τον εφτανα και ειμουν εγω ενα προφιλακτηρα μπροστα. σε καθε αλλαγη μεχρι τις 6500 ηταν εκεινοσ μπροστα
|
Σφαξιμο με το gt δηλαδη ε?Ωραιο ανοιγματακι πρεπει να ταν μια ο ενας μια ο αλλος...
|
22-06-09, 23:10
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
|
χαχαχαχαχαχα.Ωραιοςςςςςςςςς.
my page
|
23-06-09, 01:46
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
|
|
ωραιος..ποσα αλογα εισαι αν επιτρεπεται??Ποσα κιλα ροπη εχει ρε παιδια το blacktop???
|
23-06-09, 10:06
|
banned
|
|
|
|
Λοιπον Σαββατο ξημερωματα στο δρομο που χαλανδριου ....γυρναγα απο λουτσα....3 ατομα φορτωμενος μεσα και Sub 12inch (πισω) (μετραει και αυτο)χεχε.πετυχαινω σαξο 16V γεματο και αυτο στο 1ο ανοιγμα δεν τον εβλεπα θερμο....περιμενω στο επομενο φαναρι και με το που αναβει πρασινο αρχιζω και παταω σιγα σιγα γκαζι ρολαριστα.....με το που ακουω οτι παταει....παταω ταπα 1η, την τρωει μισο αμαξι.....σε αλλαγη με 2α τρωει αλλο λιγο και με το που βαζει 3η μου πεταγετε μπροστα....δεν ειχα πολυ δρομο και εκοψα και εκοψε και αυτος....Θελω να επισημανω οτι φοραω 17 αρες...ενω ο κατασκευαστης φοραει 14αρες στο αμαξι....το βημα ειναι εντελως διαφορετικο πιστευω...και χανω....αρκετα...
Φοραω βαρελακι ανθρακωνηματος στην εισαγωγη...και εχω αλλαξει εξατμιση εκτος πολλαπλης...αυτα...
ΑΕ92 Gti 16v
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 23-06-09 στις 12:42.
|
23-06-09, 10:34
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κιατο κορινθοs
|
|
φίλε APSOGE τι κινητήρα φοράς ?? καλημέρα κιόλας
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 23-06-09 στις 12:43.
Αιτία: να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17534804 seconds (79,41% PHP - 20,59% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|