Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
3 εως 5 γκόλ θα βάλουμε στη ρεβάνς.
|
Να μη τα λεγα ο μπαλαδόρος να πω εντάξει. Ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος κατέθεσε και εχθές τα διαπιστευτήρια του! Με έναν αργεντίνο μπαλαδόρο απο αριστερά και χαφ σκυλιά, the Panathinaikos απέδειξε οτι και 13 γκόλ να χρειαζόταν θα τα έβαζε. Δίδαξε πως γυρίζεις ένα παιχνίδι οταν έχεις φάει 3 γκόλ σε κάποιους (κοκκινοσκουφίτσες) που περσυ δεν το κατάφεραν. Ελπίζω φέτος αν χρειαστεί να το πήραν το μάθημα τους.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Μπα... Δεν είμαστε για διακοπές εμείς... Έχουμε και άλλους αγώνες να παίξουμε για το champions league... Καλές διακοπές σε εσάς να εύχεσαι γιατί βλέπω να κάθεστε αρκετό καιρό μέχρι να ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού δεν σας βλέπω για κάτι άλλο μέχρι τότε...
|
Βλέπω είσαι πολύ διορατικός έ?
Μιχαλάκη τι έχεις να πείς τώρα? Θα σου πώ εγώ που φυσικά ήμουν μέσα χθες βράδυ στο πάνω διάζωμα. Είδα έναν Σισέ τρόμο και γύρω του 4 τσέχους να τον φυλάνε. Όταν συμβαίνει αυτό λοιπόν ανοίγει ο δρόμος στους υπόλοιπους παίκτες να σκοράρουν, έτσι και έγινε.
Φυσικά και θέλουμε ένα 10άρι τύπου (spyros_45) με μπαλιά διαβήτη και ένα δεξί μπάκ τύπου (enduras) να κερνάει χιαστούς και μηνίσκους στα χέρια κάθε αντίπαλου αριστερού εξτρέμ.
Επίσης είδα οτι ο τερματοφύλακας της Σπάρτα είναι εκπληκτικός, το ήξερα αλλά εχθές το διαπίστωσα για τα καλά. Επίσης ο Λέτο είναι μεγάλος μπαλαδόρος (λίγο χειρότερος μου) με πολυ ωραία σέντρα, θέση στην οποία έπασχε η ομάδα. Τώρα θα πάω ήρεμος στις διακοπές μου. Άντε και με μια ευνοϊκή κλήρωση τύπου Άντερλεχτ, σέλτικ θα ξανα κουνήσουμε το σεντονάκι!