Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
10-06-08, 01:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φυσικα japan for ever αλλα σε θεμα αξιοπιστιας γιατι στα αλλα δεν τα παμε και τοσο καλα.
10-06-08, 04:24
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
καλα καλα αλλαξτε καμια βιδα του λιφτ μην το παρετε στο χερι συμπληρωστε κ εσεις λαδακι κ μετα πειτε το ενα ετσι το αλλο αλλιως.....
οπου υπαρχουν κολημενοι ετσι ειναι
|
και τις βιδες θα αλλαξουμε και τα μπουζι που ειναι ντενζο κ ειναι πανακριβα κ λαδι θα σημπλιροσουμε(αν κ τωρα με τα μοτουλ δεν καιει καθολου)κ οτι αλλο ΑΝΑΛΟΣΙΜΟ θελει..αλλα μεχρι εκει!
ΥΓ. ειδα οτι εχεις Peugeot κ θελω να σε ρωτεισω κατι..τελικα οι γαλλοι βρηκαν λυση στο προβλειμα που ειχαν τα 106 rallye?(μετα τα 150χλμ παιζουν οι πορτες απο τον αερα)δεν πιστευω να το εχει κ το δικο σου?
|
|
|
|
10-06-08, 05:45
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Λυπάμαι, αλλά αδυνατώ να καταλάβω τους λόγους για τους οποίους υπάρχει αυτή η ένταση.
Ίσως θα έπρεπε να ρίξουμε όλοι μας λίγο νερό στο κρασί μας, διαφορετικά κινδυνεύουμε να μας χτυπήσει στο κεφάλι και να τα κάνουμε ... κόλαση. Χωρίς λόγο κιόλας!
Άλλο αυτοκίνητο έχει ισχυρά στοιχεία στον τομέα Α.
Άλλο αυτοκίνητο έχει ισχυρά στοιχεία στον τομέα Β.
Άλλο αυτοκίνητο έχει καλά στοιχεία στον τομέα Α και στον τομέα Β.
Το ποιο από τα τρία θα προτιμήσουμε, είναι καθαρά προσωπικό μας θέμα, οπότε είναι λίγο δύσκολο να συμφωνήσουμε όλοι. Οπότε, ποιος ο λόγος να διαφωνούμε και να ξιφουλκούμε;
Ούτε πωλητές/διαφημιστές των αυτοκινητοβιομηχανιών να ήμασταν!
Αλλά ξέρω τι θέλετε: Μία βόλτα στα Μέγαρα, να ανοίξετε και να ηρεμήσετε μετά...
Αλήθεια, γιατί δεν κανονίζουμε ένα απόγευμα να το κάνουμε;
Εεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;
Πάνος.
|
10-06-08, 11:14
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Παιδιά, χωρίς παρεξήγηση αλλά το γλειφιτζούρι περί αξιοπιστίας ΤΟΥΟΤΑ ξεχάστε το...σας μιλά η ζωντανή απόδειξη της αναξιοπιστίας κατασκευής και service...μη νευριάζω πρωί πρωί...κρίμα είναι...όπως είπε και ο Πάνος το αμάξι είναι προσωπική επιλογή και μετά από όσα έχω δει αν είχα πάρει 206 θα είχα το κεφαλάκι μου ήσυχο, δε θα άλλαζα δίσκους σαν σερβιτόρος.
10-06-08, 11:48
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Παιδιά, χωρίς παρεξήγηση αλλά το γλειφιτζούρι περί αξιοπιστίας ΤΟΥΟΤΑ ξεχάστε το...σας μιλά η ζωντανή απόδειξη της αναξιοπιστίας κατασκευής και service...μη νευριάζω πρωί πρωί...κρίμα είναι...όπως είπε και ο Πάνος το αμάξι είναι προσωπική επιλογή και μετά από όσα έχω δει αν είχα πάρει 206 θα είχα το κεφαλάκι μου ήσυχο, δε θα άλλαζα δίσκους σαν σερβιτόρος.
|
Απλά είσαι η εξαίρεση στον κανόνα! (κοινώς γκαντέμης!!)
Όσο για την υπογραφή σου φυσικά και δεν το έδωσα!!!!!!!!!!!!
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........
http://www.e-metakomisi.gr
|
10-06-08, 11:57
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Μαζι σου σε ολα. Και εγω ειμαι αυτος που λεει τον τελευταιο καιρο πως αν επερνα τωρα αυτοκινητο δεν θα ηταν ΤΟΥΟΤΑ, αλλα με εκνευριζει η αντιδραση. Να γραφεις κατι μονο και μονο για να την πεις στον αλλο.
Ο συμφορουμιτης pwpwpali δεν κανει τιποτα αλλο. Περιμενει τη στιγμη που θα σου την πει. Δεν λεω, ας εκφρασei ο καθενας της αποψεις του αλλα οχι με αντιδραστικο υφος....και να ζητησω συγνωμη αν του μιλησα καπως αποτομα αλλα ειχα βγει εκτος εαυτου.
10-06-08, 14:47
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
παιδες ας σκεφτουμε πρωτα με ποιον προσανατολισμο εχει φταχτει καθε αμαξι απο αυτα που αναφερουμε και μετα βλεπουμε πιστευω οτι οι συγκρισεις ειναι ανομοιες
10-06-08, 15:04
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
Ο συμφορουμιτης pwpwpali δεν κανει τιποτα αλλο. Περιμενει τη στιγμη που θα σου την πει. Δεν λεω, ας εκφρασei ο καθενας της αποψεις του αλλα οχι με αντιδραστικο υφος....και να ζητησω συγνωμη αν του μιλησα καπως αποτομα αλλα ειχα βγει εκτος εαυτου.
|
Δεν την παλεύει όντως!
Ρίξτου καμιά καρότσα να ηρεμήσει!
|
10-06-08, 15:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
καλα καλα αλλαξτε καμια βιδα του λιφτ μην το παρετε στο χερι συμπληρωστε κ εσεις λαδακι κ μετα πειτε το ενα ετσι το αλλο αλλιως.....
οπου υπαρχουν κολημενοι ετσι ειναι
|
Θελω να δω η κλασομπανιερα σου.Το κοτετσι με 4 ροδες, στα 200.000 πως θα ειναι απο αμαξωμα και μοτερ.Δυο rallye αλλαξε ο αδελφος μου και ξερω.
Θα πρεπει να ντρεπεσαι να μιλας για peugeot, εναντιον τις ΤΟΥΟΤΑ.Γλυψτε καμια BMW και καμια ΤΟΥΟΤΑ να σας δωσει μοτερ.Καμια MITSUBISHI για το 4007(πρεπει να τρεμει το land cruiser).Μαζευτητε καμια 40ρια να φτιαξετε επαγγελματικο(ΝΕΜΟ-ΒIPPER-FIORINO και το φτιαχνει η τουρκικη TOFAS).
PEUGEOT εκτος δρομου.Σαν γυφτος αστροναφτης μου ακουγεται.
10-06-08, 15:41
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
χαχαχαχαχαχ...άκου εκεί ατάκες.
Ρε σείς τον pwpwpalako εγώ είμαι απο τους λίγους που τον έχουν γνωρίσει προσωπικά και σας διαβεβαιώ οτι το ίντερνετ και ο τρόπος που γράφει τον αδικούν. Pwpwpali μην πτοείσαι ρε...είμαι εγώ εδώ.
Ρε Ηρακλή να σε ρωτήσω και γω κάτι. Αφού το ένα rallye χάλασε του αδελφού σου, γιατί πήγε και πήρε και άλλο? Μήπως ρε φίλε το rallye είναι το αυτοκίνητο ορόσημο στην ιστορία της αυτοκίνησης στην κατηγορία "Γρήγορα αυτοκίνητα πόλης"?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spyros_45 : 10-06-08 στις 15:47.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18235111 seconds (79,01% PHP - 20,99% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|