Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="
παληκαρια με TS περιμενα σχολιο για την προκαθορισμενη κοντρα που εκανα με το VTI(170hp) που περιεγραψα στην προηγουμενη σελιδα συνοψιζοντασ λεω οτι εφαγε 2,5 καροτσεσ μεχρι τα 120 με + 65 κιλα εξτρα βαροσ στο αυτ/το μου.τελικα αξιζει να ανοιξω με celicaTSγιατι για corolla ειναι σαν να κλεβω εκκλησια, εκτοσ αν η celica ριχνει πανω απο 2,5 καροτσεσ σε VTI(170hp)μεχρι τα 120.ακουω???χαχαχαχαχα
|
Εδώ και πόσο καιρό αυτό το topic εχει καταστραφεί ολοσχερώς απο 20V βρωμογκαζιές. Εχω πολύ καιρό να μπώ να διαβάσω γιατί το θέμα έχει φύγει απο τα φιλικά ανοίγματα και έχει οδηγηθεί σε εσοκωματική διαμάχη.
Φίλε 2579 ειναι όντως κρίμα να κλέβεις εκκλησίες οπότε μην τα ξαναδώσεις με corolla,να προτιμάς murcielago και πάνω,αφού όντως τα ts δεν πάνε βήμα(εγώ το λέω).
Στα φιλικά ανοίγματα τώρα...
Καιρό πριν είχα ανοίξει με civic vti και έφαγα 2 καρότσες χαμομήλι,γιατί είχα ενα πόνο στο στομάχι, και μετά βγήκα βόλτα.Στη βόλτα λοιπόν και ανηφορίζοντας προς Θεσσαλονίκη άνοιξα απο δευτερες(προσπέραση) με το civic και η διαφορά δεν μετρόταν πια με καρότσες αυτοκινήτου αλλά τριαξονικού με ρυμούλκα.Μετά απο λίγη ώρα ούτε έβλεπα που ήταν.Ομοίως και σήμερα με ένα crx που ανοίξαμε απο τα 80.
Τώρα με 20 V ασημί απο στάση έχω ανοίξει αλλά αυτό ήταν απο πίσω και παρακολούθούσε ένα άλλο φιλικό άνοιγμα που είχα με έναν ιταλό και ήταν πολύ πολύ πίσω. Σε πρώτη ευκαιρία όταν θα πάω στον Βόλο θα στηθώ με το carina του Χρήστου απο στάση και θα σας πούμε τα αποτελέσματα.
Υ.Γ:Καποια στιγμή σκεφτηκα να πάρω κάτι ποιό γρηγορο απο το ts,και έβλεπα το gti ή το astra το o p c με τα 240,αλλά απο ότι βλέπω η επιλογή είναι μονόδρομος...Ενα 20V toyota είναι ότι πρέπει....
Παιδες δεκτόν οτι ο 20v είναι γρήγορος είναι...είναι αλλά ας έχουμε και ένα μέτρο.Μακάρι να πατατε οτι κινήτε αλλά το topic αυτό είναι για να γράφουμε με τι έχουμε ανοίξει και είτε πατήσαμε είτε μας πατήσανε πράγμα που δεν βλέπω να πολυαναφέρεται.Εδώ λέμε 15 σελίδες για το subaru και η δουλεία πάει για άλλες τόσες με το ts.
Ολά τα παραπάνω με αρκετή δόση χιούμορ και φυσικά με πολλές ευχές για καλή χρόνια με πολλά και ασφαλή χλμ γεμάτα πατημένα φιλικά ανοίγματα...
Φιλικά Δημήτρης