Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-01-06, 13:59
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Αντρέα δεν ήταν ο Βαγγέλης συνοδηγος. Τον Κυριάκος είχα μαζί (EndurasKE30), ο οποίος οταν πλέον γυρίσαμε ενθουσιασμένοι στην φωλιά μας (Άλσος) απόλαυσε και ένα αριστοτεχνικό χειρόφρενο καθώς έμπαινα με ανάποδα στην είσοδο του πάρκιν...
Και τα μπροστοκίνητα έχουν ψυχή Κυριάκοοοοοοοο!
Παλιά 02-01-06, 19:21
Το avatar του χρήστη Nick-K
Nick-K Offline:

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 317
Nick-K είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ (1.4 SOL) άνοιξα προχθές με έναν φίλο μου που έχει ένα Astra 1.4 τη Sport Edition (το προηγούμενο μοντέλο), με ημίσκληρα αμορτισέρ, άσπρο καντράν κλπ.. Με 3η στις 3.500 περίπου ήμασταν και οι 2, ξεκινάμε μαζί κανονικά, βλέπω το στροφόμετρο στις 6.500 χωρίς να μου βαρέσει κόφτη (ήδη είχα περάσει μπροστά μισό περιπου αυτοκίνητο), κάνω αλλαγή στην τετάρτη και αρχίζει να μαζεύει η Corolla σαν τρελή!! Τον άφησα πίσω αρκετά αμέσως μετά..
Βιαζόμασταν όμως και δεν δοκιμάσαμε 2η και 3η φορά αλλά ούτε απο εκκίνηση. Μου τα είχε πρήξει πότε θα ανοίξουμε και πότε θα ανοίξουμε...!! Πήρε το μαθηματάκι του! Χεχε!!
My Gallery

Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 02-01-06, 20:42
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Σημερα το απογευμα καθως ερχομουν απο Θεσσαλονικη , στα διοδια της Τραγανας (για οσους ξερουν υπαρχει ανηφορικο κομματι μερικων χιλ.) ειχα μπροστα μου ενα Subaru S turbo .Ξεκιναει και μετα απο λιγο ξεκιναω και εγω ειχα ειδη 5η με 160χιλ. και ειχα κολλησει κυριολεκτικα επανω του.Υπεθεσα οτι ειναι το 150αρι.Καθως δεν μπορουσε να με κρατησει μου εκανε χωρο και τον περασα , αντικρυσα το 180 στην πορτα του οδηγου.Τον περασα με 180+ και συνεχισα να δινω.Ο τυπος αφηνιασε και εδινε αλλα δεν καταφερε να με φτασει.Λιγο παραπανω εκοψα και τον περιμενα , ηρθε κολλησε αλλα δεν καταφερε να ακολουθησει για αλλη μια φορα.Αργοτερα χρειαστηκε να μιλησω στο τηλ. εκοψα και μπηκα στη δεξια λωριδα.Ο τυπος με χαρα και ευχαριστηση με περασε εχοντας στο προσωπο του το χαμογελο της ευτυχιας.Δε χαρηκε ομως πολυ ουτε αυτος ουτε η κοπελα του , λιγο παρακατω τον ξαναπερασα με χαρακτηριστικη ανεση. Βρεθηκαμε τυχαια στο Σειριο και τον ρωτησα αν πραγματι ειναι 180αρι , κουνησε το κεφαλι του θετικα (και με ρωτησε τι ειναι το δικο μου , του ειπα 1,8 ατμοσφαιρικο) και απορουσε πως ειναι δυνατον να τον περναω με τοση ευκολια
Παλιά 03-01-06, 09:48
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Αχ ρε Νίκο... Έπρεπε να του πείς πως είσαι 1,4 ατμοσφαιρικό... Εκεί να έβλεπες γλέντια...
Παλιά 03-01-06, 13:17
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα

Χθες το μεσημέρι γυρίζω από την δουλειά κατά τις 14:00 σχετικά γρήγορα στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου για να προλάβω ανοιχτή την τράπεζα και να εισπράξω κάποια χρήματα. Κάποια στιγμή βλέπω πίσω μου να με κυνηγάει μια Alfa 145 (προφανώς τον είχα προσπεράσει νωρίτερα και μάλλον παρεξηγήθηκε...). Είμαι κάπου στα 120, κατεβάζω 4η και πλακώνομαι. Αυτός από πίσω, με μάζευε αργά αλλά σταθερά. Μπλοκάρουμε σε κάτι προπορευόμενα αυτοκίνητα (αυτός πλέον κολλάει πίσω μου) και με το που μπαίνουμε στην Περιμετρική Πατρών (δρόμος με 3 λωρίδες κυκλοφορίας, αυτός στα 6-7 μέτρα πίσω μου), πάντα με 4η, κάνω δεξιά για να έχει ελεύθερο πεδίο (κύριος, έτσι;;; ). Σιγά - σιγά με μάζεψε και γύρω στα 160 - 170 με πέρασε αργά - αργά και βασανιστικά... yell yell yell

Πόσα άλογα βγάζουν ρε παιδιά αυτοί οι διαόλοι;;; Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έβγαινε 1.4 με 100+ ίππους και 1.6 με 120 ίππους. Ελπίζω να ήταν 1.6...
Παλιά 03-01-06, 13:27
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 330
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
παληκαρια με TS περιμενα σχολιο για την προκαθορισμενη κοντρα που εκανα με το VTI(170hp) που περιεγραψα στην προηγουμενη σελιδα συνοψιζοντασ λεω οτι εφαγε 2,5 καροτσεσ μεχρι τα 120 με + 65 κιλα εξτρα βαροσ στο αυτ/το μου.τελικα αξιζει να ανοιξω με celicaTSγιατι για corolla ειναι σαν να κλεβω εκκλησια, εκτοσ αν η celica ριχνει πανω απο 2,5 καροτσεσ σε VTI(170hp)μεχρι τα 120.ακουω???χαχαχαχαχα
Εδώ και πόσο καιρό αυτό το topic εχει καταστραφεί ολοσχερώς απο 20V βρωμογκαζιές. Εχω πολύ καιρό να μπώ να διαβάσω γιατί το θέμα έχει φύγει απο τα φιλικά ανοίγματα και έχει οδηγηθεί σε εσοκωματική διαμάχη.

Φίλε 2579 ειναι όντως κρίμα να κλέβεις εκκλησίες οπότε μην τα ξαναδώσεις με corolla,να προτιμάς murcielago και πάνω,αφού όντως τα ts δεν πάνε βήμα(εγώ το λέω).

Στα φιλικά ανοίγματα τώρα...
Καιρό πριν είχα ανοίξει με civic vti και έφαγα 2 καρότσες χαμομήλι,γιατί είχα ενα πόνο στο στομάχι, και μετά βγήκα βόλτα.Στη βόλτα λοιπόν και ανηφορίζοντας προς Θεσσαλονίκη άνοιξα απο δευτερες(προσπέραση) με το civic και η διαφορά δεν μετρόταν πια με καρότσες αυτοκινήτου αλλά τριαξονικού με ρυμούλκα.Μετά απο λίγη ώρα ούτε έβλεπα που ήταν.Ομοίως και σήμερα με ένα crx που ανοίξαμε απο τα 80.
Τώρα με 20 V ασημί απο στάση έχω ανοίξει αλλά αυτό ήταν απο πίσω και παρακολούθούσε ένα άλλο φιλικό άνοιγμα που είχα με έναν ιταλό και ήταν πολύ πολύ πίσω. Σε πρώτη ευκαιρία όταν θα πάω στον Βόλο θα στηθώ με το carina του Χρήστου απο στάση και θα σας πούμε τα αποτελέσματα.

Υ.Γ:Καποια στιγμή σκεφτηκα να πάρω κάτι ποιό γρηγορο απο το ts,και έβλεπα το gti ή το astra το o p c με τα 240,αλλά απο ότι βλέπω η επιλογή είναι μονόδρομος...Ενα 20V toyota είναι ότι πρέπει....

Παιδες δεκτόν οτι ο 20v είναι γρήγορος είναι...είναι αλλά ας έχουμε και ένα μέτρο.Μακάρι να πατατε οτι κινήτε αλλά το topic αυτό είναι για να γράφουμε με τι έχουμε ανοίξει και είτε πατήσαμε είτε μας πατήσανε πράγμα που δεν βλέπω να πολυαναφέρεται.Εδώ λέμε 15 σελίδες για το subaru και η δουλεία πάει για άλλες τόσες με το ts.

Ολά τα παραπάνω με αρκετή δόση χιούμορ και φυσικά με πολλές ευχές για καλή χρόνια με πολλά και ασφαλή χλμ γεμάτα πατημένα φιλικά ανοίγματα...
Φιλικά Δημήτρης
Παλιά 03-01-06, 13:44
madvinegar Offline:
Administrator

χαχαχα... φοβερό ποστ Δημήτρη...
Παλιά 03-01-06, 14:58
Το avatar του χρήστη Stathis
Stathis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 278
Stathis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

106.7 αλογα στο λιτρο απο ατμοσφαιρα για τον VVTL-i των ΤS.

Ενα S2000 με 120 αλογα στο λτρο ειναι μονο μπροστα.

Η Μ3 με 333 αλογα και 3.2 μηχανη έχει 104 αλογα στο λιτρο!

Η Μ5 με 507 και 5λιτρα μηχανη 101,4 αλογα στο λιτρρο.

Και ολα αφτα ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ αλογα μαμα. (Οχι τρεις και λιγο στα συνεργεια)

Και οπως παει με τους περιορισμους στις εκπομπες ρύπων δεν βλεπω να βγαίνει αλλο μοτερ με ατμοσφαιρα με τετοια αναλογια.

Φίλε 2579 τι μοτερ έχεις? Οταν μιλαμε για 20V δεν μιλαμε για τον 1.6 Turbo? μαμα 160 αλογα? Γιατι μαλλον τα εχω μπερδεψει. Ατμοσφαιρα βγαζει τα 160 αλογα?

Παντως για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας η 1η κοντρα του νεου ετους ήταν με ενα turbo uno και ενα rallye βραδυ κυριακής . Απο σταση μεχρι τα 60 μου φυγανε 1.5 αυτοκινητο αλλα μετα εγινε βιασμος! Στα 150 καμια 7 αυτοκινητα πισω το rallye και καμια 12αρια πισω το uno.

Καλη χρονια!
Παλιά 03-01-06, 15:10
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

φιλε δημητρη χαιρωμαι που απαντισε εστω και ενασ με ts. φαντασου τωρα τισ 2,5 καροτσεσ που εφαγε το vti απο μενα +τισ 2 που εφαγεσ εσυ απο το vti οπωσ περιγραφησ μασ κανουν 4,5 καροτσεσ πεσ μου τωρα δεν ειναι σαν να κλεβω εκκλησια
οσο για το ανοιγμα που εκανεσ απο 2ρεσ σε προσπεραση με το vti και σε εχασε η του crx να σου πω το θεμα ειναι αν το ανοιξε και αυτοσ ?εδω μιλαμε για στισιμω και τισ διαφορεσ στο στησημω τισ περιεγραψεσ εσυ και εγω και το αποτελεσμα στο περιγραφω πιο πανω
οσο για την επιλογη του αυτ/του το κακο ειναι οτι ποτε δεν εγινε εισαγωγη επισημα του 20ν αλλιωσ η επιλογη σου σε ατμοσφαιρα μεχρι και 2000 κυβ αντε να εξερεσουμε τα type r και σιγουρα το 2000 ηταν μονοδρομοσ
οσο για την σελιδα νομιζω οτι μαλλον δεν ειναι η καταληλη για την αναπτοιξη το θεματοσ να γραψομε μια με τιτλο( ποσεσ καροτσεσ τρωει η ts corolla απο μια αντισιχη μαυροκαπακη 20ν)
ολα αυτα με μια δοση χιουμορ και αληθειασ αλλα παντα με καλη διαθεση
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 03-01-06, 15:45
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 330
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
φιλε δημητρη χαιρωμαι που απαντισε εστω και ενασ με ts. φαντασου τωρα τισ 2,5 καροτσεσ που εφαγε το vti απο μενα +τισ 2 που εφαγεσ εσυ απο το vti οπωσ περιγραφησ μασ κανουν 4,5 καροτσεσ πεσ μου τωρα δεν ειναι σαν να κλεβω εκκλησια
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Καιρό πριν είχα ανοίξει με civic vti και έφαγα 2 καρότσες χαμομήλι,γιατί είχα ενα πόνο στο στομάχι, και μετά βγήκα βόλτα.
Κατι πάει στραβά με τα μαθηματικά.Κακές προσθέσεις διαπιστώνω...(σ'αυτό το κομμάτι πήγαινε το ένα μέρος της δόσης του χιούμορ!!!)
Παράθεση:
οσο για το ανοιγμα που εκανεσ απο 2ρεσ σε προσπεραση με το vti και σε εχασε η του crx να σου πω το θεμα ειναι αν το ανοιξε και αυτοσ ?εδω μιλαμε για στισιμω και τισ διαφορεσ στο στησημω τισ περιεγραψεσ εσυ και εγω και το αποτελεσμα στο περιγραφω πιο πανω
Δεν πιστευω πως όταν κάποιος σ'ακολουθεί αρκούντως γρήγορα οτι δεν το δίνει. Τουλάχιστον δεν το κάνω εγώ.Η το δίνω όσο πάει ή απλά δεν ασχολούμε και ο άλλος εξαφανίζεται...Παρόλαυτα τπτ δεν αποκλείεται.
Παράθεση:
[...]οσο για την σελιδα νομιζω οτι μαλλον δεν ειναι η καταληλη για την αναπτοιξη το θεματοσ να γραψομε μια με τιτλο( ποσεσ καροτσεσ τρωει η ts corolla απο μια αντισιχη μαυροκαπακη 20ν)
ολα αυτα με μια δοση χιουμορ και αληθειασ αλλα παντα με καλη διαθεση
Ποιά δόση όμως είναι μεγαλύτερη?Της αλήθειας ή του χιούμορ?
Τελοσπάντων δεν είναι ανάγκη να ανοίξουμε κανένα topic.Mπορείται-Μπορούμε πολύ ομορφα και ωραία να βρείτε-βρούμε μια καλή ευθεία και να ανοίξουμε και έτσι πολύ ευκολά,στο δρόμο,και οχι στο pc θα φανεί τι ακριβώς συμβαίνει,όχι για κανέναν άλλο λόγο απλά για να έχουμε να συζητάμε επι πραγματικού!
Φιλικά Δημήτρης!
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,19881201 seconds (77,05% PHP - 22,95% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:20.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com