Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
09-06-08, 20:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6
|
έφυγα για ρουμανία....!!!!!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
09-06-08, 20:45
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
έφυγα για ρουμανία....!!!!!!!
|
To περιμενα που να δεις και φωτο απο ολες μαζεμενες...
|
|
09-06-08, 21:04
|
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
Για να πω την αλήθεια το αμάξι το προσέχω πάρα πόλυ. Θα με πεις υπερβολικό αλλά αποφεύγω να μπαίνω στο λιφτ χωρίς λόγο. Μόνο σε προσπέραση και σε κανένα άνοιγμα. Και αυτά από 2α και μετά γιατί με 1η το κάνω πάρα πολύ σπάνια. Υποθέτω ότι όλοι όσοι έχουν ένα δυνατό αμάξι ξέρουν και νιώθουν τις καταπονήσεις που δέχεται. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αμάξι μέχρι 30.000 ευρώ στην αγορά που να παίζει στα 200 άλογα και που δεν καταπονείται όταν το χαζοσπας στην 1η. Κοινώς πιστεύω ότι αυτά τα αμάξια δεν πρέπει να χαζοσπάς 1η-2α συνέχεια.
Αλλά όταν με τον άλλον κανονίζεις να ανοίξεις για να δεις πως πάνε τα αμάξια θα κάνεις και 1-2 ανοίγματα από 1η.
|
τσαμπα το πληρονεις τοτε..ειναι λιγο υπερβοληκα αυτα που λες,εγω αποφευγω να μπαινω στο λιφτ μονο οταν δεν εχω βενζινη η οταν την χρηαζομαι για να παω καπου..το προσεχω,του κανω τα σερβις του κανονικοτα,το αγαπαω το εκτιμαω αλλα το αιμα του το πινω!τι να το κανεις ενα ακριβο αμαξι που συνεχεια θα το πληρωνεις αν δεν το ευχαριστιεσαι?κ να σου πω κ κατι..εγω αν ειχα το σκεπτικο το δικο σου θα επερνα την απλη κορολλα 1600 θα της εβαζα κ μια μπουκαλα νιτρο 80 αλογα κ καμια φορα θα νιτραριζα!θα ηταν πιο ηκονομικο κ να μην σου πω κ πιο γρηγορο απο την TS!!
οχι..οχι δεν ειμαι εκτος θεματος ουτε απαντησα καθηστερημενα παω κ εγω να βρω τα ρουμ@νομουν@ να γλιτοσω κ το κραξιμο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 09-06-08 στις 21:14.
Αιτία: Συγχώνευση δημοσιεύσεων...
|
09-06-08, 21:53
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
καλα καλα αλλαξτε καμια βιδα του λιφτ μην το παρετε στο χερι συμπληρωστε κ εσεις λαδακι κ μετα πειτε το ενα ετσι το αλλο αλλιως.....
οπου υπαρχουν κολημενοι ετσι ειναι
|
09-06-08, 22:49
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
καλα καλα αλλαξτε καμια βιδα του λιφτ μην το παρετε στο χερι συμπληρωστε κ εσεις λαδακι κ μετα πειτε το ενα ετσι το αλλο αλλιως.....
|
Πω, πω!
Κακούλης που είσαι!!!!
Πάντως, οι βιδίτσες, ως αναλώσιμο που είναι, πρέπει να αλλάζονται!
Συμπλήρωμα σε λαδάκι, στα περίπου 70000km που έχω δεν χρειάζομαι.
Πιστεύω πως το κλειδί για να το πετύχεις αυτό, είναι η χρήση καλού λιπαντικού και η αλλαγή του μαζί με φίλτρο κάθε 7500km.
Έτσι, ο κινητήρας θα ζήσει περισσότερο -ίσως- και από εμάς...
Βέβαια, υπάρχει και ένα άλλο μικρό μυστικό...
Πάνος.
ΥΓ: Ξεφύγαμε λίγο, έτσι;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 09-06-08 στις 22:50.
Αιτία: Προσθήκη κειμένου
|
|
|
|
09-06-08, 22:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
δεν εχουν κ κανα παραπανω οργανο απο σενα τα μαμα τουρμπο αντε μια θερμοκρασια λαδιου και σε extreme φασεις μπαρομετρο
κ πιστεψεμε μπορουν κ παρα μπορουν να τα παν αυτα τα χλμ
αλλα ειναι κ πολλα στην μεση που σε κανουν να πας πιο σιγα κ δεν ειναι το αμαξι μην παθει κατι...
|
για τα μαμά εντάξει αλλά εγώ μιλάω τόση ώρα για τα φτιαγμένα. Τα μαμά στη σημερινή εποχή είναι αλλιώς αλλά και πάλι δεν έχουν φτιαχτεί για κόντρες και χοντρά ζορίσματα, αλλά για ανετότερα και λίγο γρηγορότερα ταξίδια και ροπές στην πόλη για να μην καις βενζίνη του κερατά με τα κατεβάσματα.
Όταν όμως έχει τελειώσει το πανηγύρι στο Αθήνα-Θεσ/κη πχ, ειδικά τα vw, το λαδάκι του θα έχει κάψει το κακόμοιρο και θα θέλει συμπλήρωμα (αν το ζορίσεις).
Ενώ εγώ σου λέω οτι ποτέ μα ποτέ δεν έχω κοιτάξει τη στάθμη του λαδιού όσες ώρες και να το ζορίσω (εκτός των service). Δε με ενδιαφέρει βρε αδερφέ. Δεν παθαίνει τίποτα.
Τέλος πάντων. Εγώ δεν έχω δει κανέναν να κάνει ταξίδι με φτιαγμένα turbάτα με αεροτομές και μπαρόμετρα που κοντέουν να βγουν έξω το παράθυρο λόγω του μεγέθους τους. Κι αν έχω δει θα τον πέρασα γιατί πήγαινε με 90...
|
09-06-08, 23:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Εμενα δεν θα με χαλαγε να εχω ενα 16αρι τουρμπατο βλεπε 207 gt-corsa gsi, να εχω ροπη απο χαμηλα και να γουσταρω οδηγηση. Ο pwpwpali νομιζω εχει παρει 207 gt και γι'αυτο ειναι υπερ του τουρμπο. Και να μη τρελαθουμε ο ξαδερφος μου εχει κανει αρκετα χιλιομετρα σε ταξιδια(corsa opc) και μαζι εχουμε γυριζει απο ριτσωνα και του επεινε το αιμα σε καθε στροφη. Στην εθνικη ταπα ολη την ωρα δεν επεσε κατω απο 160.
Δεν εχει συμπληρωσει ποτε λαδι.
10-06-08, 00:37
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
μωρε εγω δεν εχω προβλημα με τις βιδες κ οτι αλλο ειναι...απλα ειναι κουλο να τα παραλεμε παντα για τα αλλα...γιατι κ τα αλλα ετσι θα ναι...ουτε μπαμ ουτε μπουμ κανουν...κ δεν βγαζει μονο η γερμανια τουρμπο βγαζουν ολες οι χωρες...βλεπετε κ evo impreza..δλδ επειδη το αφησε η τουοτα τελος?
|
|
|
|
10-06-08, 00:43
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
για τα μαμά εντάξει αλλά εγώ μιλάω τόση ώρα για τα φτιαγμένα. Τα μαμά στη σημερινή εποχή είναι αλλιώς αλλά και πάλι δεν έχουν φτιαχτεί για κόντρες και χοντρά ζορίσματα, αλλά για ανετότερα και λίγο γρηγορότερα ταξίδια και ροπές στην πόλη για να μην καις βενζίνη του κερατά με τα κατεβάσματα.
Όταν όμως έχει τελειώσει το πανηγύρι στο Αθήνα-Θεσ/κη πχ, ειδικά τα vw, το λαδάκι του θα έχει κάψει το κακόμοιρο και θα θέλει συμπλήρωμα (αν το ζορίσεις).
Ενώ εγώ σου λέω οτι ποτέ μα ποτέ δεν έχω κοιτάξει τη στάθμη του λαδιού όσες ώρες και να το ζορίσω (εκτός των service). Δε με ενδιαφέρει βρε αδερφέ. Δεν παθαίνει τίποτα.
Τέλος πάντων. Εγώ δεν έχω δει κανέναν να κάνει ταξίδι με φτιαγμένα turbάτα με αεροτομές και μπαρόμετρα που κοντέουν να βγουν έξω το παράθυρο λόγω του μεγέθους τους. Κι αν έχω δει θα τον πέρασα γιατί πήγαινε με 90...
|
αυτοι που αναφερεις ειναι ειδικη κατηγορια...κ δεν ειναι μονο με τουρμπο ειναι κ με αμαξι 80 αλογα κ εμφανιση αλλα φερραρι...τις περισοτερες φορες δημιουργουν κινηση πηγενουν αριστερα κ ξεχνανε το δεξια κ δεν παλευοντε....δεν φταει το αμαξι επειδη το κεφαλι τους εχει καλο....
|
10-06-08, 01:27
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
JAPAN FOR EVER!!!!!!!!!!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18426991 seconds (77,99% PHP - 22,01% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|