Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Θες να μου πεις δηλαδη οτι οταν εσυ ησουν φανταρος (και δεν ξερω αν εχεις παει κιολας) δεν εκανες καμια βλακεια να μη σε χτυπησει η θητεια στο κεφαλι. Και δευτερον, αυτος το πολυ πολυ να ταν κανας ΕΠΟΠ, που ειναι ΥΠαξιωματικος. Αν ηξερες τι τραβανε οι αξιωματικοι και τι καθημερινοτητα εχουν δεν θα μιλαγες φιλε μου.
|
εγώ σαν φανταράκι που είμαι για να μην το πω όπως μας λένε, θα σχολιάσω μόνο το υπογραμμισμένο.οι αξιωματικοί δηλαδή δεν την παλεύουν από την καθημερινότητα ενώ οι φαντάροι την παλεύουν?όταν με το καλό πας και εσύ φαντάρος έλα να μου το ξανα πεις αυτό,γιατί από τα λεγόμενα σου δεν έχεις πάει ή αν έχεις πάει τότε έβαλε ο πατέρας σου το χέρι του για να περάσεις ζάχαρη.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από [URL="http://www.corollaclub.com/forums/member.php?u=6131"
JL_e10[/url]]Κοιταξε να δεις φιλε μου (δεν ξερω και το ονομα σου). Το κλιμα του στρατου το ξερω τα τελευταια 21 χρονια, γιατι ο πατερας μου ειναι αξιωματικος και μαλιστα ανωτατος. Επειδη σιγουρα παρερμηνευτηκε το μηνυμα μου, εγω παρεξηγηθηκα γιατι ειδες ενα εκει που εκανε το κεφι του, ενω αλλοι αξιωματικοι κλεινουν για πλακα 12ωρα στην υπηρεσια και φερνουν δουλεια και στο σπιτι τους. Δεν εχω κατι προσωπικο με σενα, και πιστεψε με με κατι τετοια βιντεακια που τραβανε οι φανταροι ψοφαω στα γελια. Απλα με ενοχλει να εξισωνουμε τα παντα.
Πανντα φιλικα, Δημητρης.
|
ξανά μανά το ίδιο.πόσες ώρες κοιμάται ένας φαντάρος καθημερινά?και γιατί κοιμάτοι λίγες ώρες?μήπως θα ήταν καλήτερα να δούλευε και να έκανε και υπερωρίες και από όλο του το έργο να αισθανόταν και ικανοποίηση επειδή δημιούργησε και έβγαλε τα προς το ζειν,από το να κάνει κάτι ανούσιο όταν όλα είναι να μη το χαρακτηρίσω καλήτερα?
αν θέλεις να το αναλήσουμε περισσότερο όταν με το καλό απολυθώ ή όταν θα΄πάρω άδεια όπως τώρα το Πάσχα,ευχαριστως να σου πω αυτά που βλέπω εγώ και ο κάθε φαντάρος και να συζητήσουμε και πανω σε αυτά.καλός ό στρατός,είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι αποκομίζουμε κάποια πράγματα αλλά μέχρι εκεί.τα υπόλοιπα είναι μόνο μια βιτρίνα.
πάντα φιλικά Κώνσταντίνος