Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NyO";p="
Εχθες το βράδυ μετά τη συνάντηση έπεσαν κάτι ωραιες ψηλές αναμεσα στον γράφοντα και ακόμα 2 μέλη του club. Ήταν βέβαια εντελώς φιλικές και με σχετικά ισοδύναμα αμάξια στα 1.4 lt. Τα 2 ήταν Ε12 και το 3ο Ε111. Το εξατάχυτο κιβώτιο της 111 έδειξε την αξία του στις εκκινήσεις αλλά στην τετάρτη έδειχνε την αδυναμία του και μαζευόταν σχετικά γρήγορα απο εμένα αφού το άλλο Ε12 είχε μείνει ήδη πίσω ενα αυτοκίνητο!Ας γράψουν την αποψή τους και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι! :P
|
Λοιπόν... Όντως περάσαμε φανταστικά. Κάναμε την Καβαλας Street of Race...! Δεν αφήσαμε φαναρι για φανάρι ύσηχο! Στεκόμασταν στην άκρη πριν τα φανάρια περιμενοντας να ανάψουν κόκκινο για να στηθούμε (με αποκορύφωμα σε ένα φανάρι να βγεί ο Ranger έξω για να πατήσει το κουμπάκι των πεζών !!! χαχαχα).
Όσον αφορά την κόντρα, τα στήσαμε περίπου 6 φορές (αν θυμαμαι καλά) σε άνοδο και κάθοδο. Το αποτέλεσμα ήταν όλες τις φορες σχεδόν πανομοιότυπο. Σε όλα τα ξεκινήματα πεταγόμουνα εγώ μπροστά περίπου ένα αυτοκίνητο και κρατούσα αυτή τη διαφορά σε όλο το γέμισμα της πρώτης. Με το που κουμπωνα 2α, δεν ξέρω τι σκ@τ@ έκανα, το μοτερ ψιλοκρέμαγε και έπεφτε κάπου στις 4200, και μέχρι να ξαναγεμίσω, και η Ε12 του ΝΥΟ και η Ε11άρα πεταγόντουσαν δίπλα μου. Μετά άρχιζε ο ΝΥΟ να ανοίγει σταθερά μέχρι που έφτανε την διαφορά στο ένα αμάξι όπου εκεί είχα γεμίσει και εγώ και παρεμενε σταθερη η διαφορα. Η 11αρα όντως έδειξε μια (μικρη όμως) αδυναμία στις 4τες.
Σημείωση: Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά ο ΝΥΟ ήταν μονοκαβαλος ενώ εγω και η 11αρα είμασταν δικάβαλοι.
Το θέμα με την αλλαγή μου από 1η σε 2ρα με προβλημάτισε. Πρόβλημα με το κιβώτιο δεν έχω. Ισως επειδη το κραταγα μέχρι να χτυπήσει κόφτη. Πάντως κοίταζα το διάγραμμα ροπής/αλόγων που έχω από την δυναμομέτρηση και είδα ότι όντως κάπου πριν τον κόφτη δεν είναι ομαλό (κάνει ένα κρέμασμα) και σίγουρα δεν έπρεπε με τίποτα να το κρατάω μέχρι τόοοσο ψηλά πριν κάνω την αλλαγή. Καμιά ιδέα?
Πάντως όσοι δεν ήρθαν χάσανεεεεε !!!!!