Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Ειμαι νεος καλως σας βρηκα και τα σχετικα |
|
|
02-05-08, 16:10
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παιδες help.Χτες το βραδυ ειχα βγει βολτιτσα με την παρεα μου και στην πλατεια της Πετρουπολης βλεπω ενα μαυρο auris πραγματικα τουμπανο.Ομορφα φουσκωμενο κλπ κλπ.Κουκλαρα.Ειχε μπροστα σηματακι TS και στα παραθυρακια πισω αυτοκολλητα www.aurisclub.gr Εχουμε βγαλει εμεις αυτοκολλητα για τα auris???Και ειναι καποιος δικος μας?
02-05-08, 17:07
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
σημερα παρκαρισμενη στο ψυχικο Ε12 προ, μπλε με σημα TS (χωρις ομως να ειναι), και αυτοκολλητο του κλαμπ στο παρμπριζ, και με πινακιδες επαρχιας. τετοιο αυτοκολλητο παντως δεν εχω ξαναδει, τοσο μεγαλο και σε τετοια αποχρωση (ασημι με μαυρα γραμματα αν θυμαμαι καλα). και επιανε μια φαρδια λωριδα ολο το πλατος του παρμπριζ.
02-05-08, 17:10
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DJKEY
σημερα παρκαρισμενη στο ψυχικο Ε12 προ, μπλε με σημα TS (χωρις ομως να ειναι), και αυτοκολλητο του κλαμπ στο παρμπριζ, και με πινακιδες επαρχιας. τετοιο αυτοκολλητο παντως δεν εχω ξαναδει, τοσο μεγαλο και σε τετοια αποχρωση (ασημι με μαυρα γραμματα αν θυμαμαι καλα). και επιανε μια φαρδια λωριδα ολο το πλατος του παρμπριζ.
|
Μηπως ηταν μουφα το αυτοκολλητο ρε συ????
02-05-08, 17:27
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
ε αυτο βασικα υποψιαζομαι..γι αυτο και ποσταρω...
04-05-08, 04:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Παιδες help.Χτες το βραδυ ειχα βγει βολτιτσα με την παρεα μου και στην πλατεια της Πετρουπολης βλεπω ενα μαυρο auris πραγματικα τουμπανο.Ομορφα φουσκωμενο κλπ κλπ.Κουκλαρα.Ειχε μπροστα σηματακι TS και στα παραθυρακια πισω αυτοκολλητα www.aurisclub.gr Εχουμε βγαλει εμεις αυτοκολλητα για τα auris???Και ειναι καποιος δικος μας?
|
Και για του λογου το αληθες οριστε!Και η γραμματοσειρα μοιαζει απιστευτα με τη δικη μας
04-05-08, 12:39
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
εχουμε τετοιο αυτοκολλητο ρε παιδια?
γτ αν εχουμε, ο SteliosT θα με φαει ζωντανο που δεν του το εχω πει!
σσσσσσστ....!
04-05-08, 15:50
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
απο μουφα αυτοκολλητα γινεται χαμος.
κ δω στο Βολο εχω μπανισει 2 Ε12 με μουφα αυτοκολλητα.
μα ειναι τοσο τουφεκια που αλλαζουν την γραμματοσειρα κ το χρωμα
των γραμματων κ κανουν μπαμ!!!!
εναν τον προλαβα σε φαναρι κ του μιλησα κ παραδεχτηκε οτι το εφτιαξε αυτος γιατι του βγηκε φθηνοτερο λεει.
22-05-08, 01:02
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Σημερα το απογευμα στον Πειραια εξω απο τον Μακη (το παπουτσαδικο στην Εθνικης Αντιστασεως) πετυχα ενα Ε12 5θυρο profacelift, με σκουρο μπλε χρωμα και ωραιες μαυρες ζαντες. Το αυτοκολλητο του club το ειχε στο πορτ μπαγκαζ, πανω απο την πινακιδα. mad μηπως ησουν εσυ? Απο οτι θυμαμαι η πινακιδα σου ειναι ΖΜΝ-...... δεν θυμαμαι τα νουμερα!! Παντως εχω να κανω 2 παρατηρησεις! 1, πιο πολυ μου αρεσε απο κοντα, παρα στις φωτο π[ου χες βαλει με την αεροτομη, και 2, κατα την γνωμη μου μονο ενα του λειπει: ενα καλο πλυσιμο!!! Αν βαριεσαι η δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις, εδω ειμαι!
|
22-05-08, 02:36
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Πέτυχα κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα e11 μαύρη μ εαυτοκόλλητο του club κάτω απο τα φλάσάκια δεξιά και αριστερά με πινακίδα ΖΜΝ αν θυμάμαι καλά.
|
|
|
|
22-05-08, 10:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Σημερα το απογευμα στον Πειραια εξω απο τον Μακη (το παπουτσαδικο στην Εθνικης Αντιστασεως) πετυχα ενα Ε12 5θυρο profacelift, με σκουρο μπλε χρωμα και ωραιες μαυρες ζαντες. Το αυτοκολλητο του club το ειχε στο πορτ μπαγκαζ, πανω απο την πινακιδα. mad μηπως ησουν εσυ? Απο οτι θυμαμαι η πινακιδα σου ειναι ΖΜΝ-...... δεν θυμαμαι τα νουμερα!! Παντως εχω να κανω 2 παρατηρησεις! 1, πιο πολυ μου αρεσε απο κοντα, παρα στις φωτο π[ου χες βαλει με την αεροτομη, και 2, κατα την γνωμη μου μονο ενα του λειπει: ενα καλο πλυσιμο!!! Αν βαριεσαι η δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις, εδω ειμαι!
|
Yes!!! Εγω ήμουνα!
Οντως θέλει πλύσιμο και σίγουρα οπως λες ειναι πολύ πιο όμορφο απο κοντα το αμάξι! Το αδικούνε οι φωτο!
Βασικά για το πλύσιμο δεν εχω χρόνο αλλιως δεν βαριέμαι καθόλου. Αν ειχα γκαραζ (όπως εχω στο εξοχικό) θα το ειχα στην πέννα κάθε μέρα... Τι να κάνεις...
Ευχαριστω πολύ για τα καλά λόγια!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 22-05-08 στις 11:21.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18041110 seconds (79,10% PHP - 20,90% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|