Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 212
εχει δει κανεισ το τελευταιο burn out
εχει μεσα ενα ε11 g6 τουμπανακι 176 αλογα
το ξερουμε το παλικαρι η δεν ανηκει στο club
αυτοκολητα το αμαξι δεν εχει αλλα ποτε δεν ξερεισ
Δύναμη Σεβασμού: 459
Τουμπανο το κορολλικο!!!!!Αλλα δεν το εχω δει να ''βολταρει'' στις σελιδες του φορουμ μας...
Δύναμη Σεβασμού: 261
E12 μαύρη, 3θυρη, facelift με αεροτομή TTE (μπορεί κ μούφα...δεν πρόσεξα) κ αυτοκολλητάκια του κλαμπ στο πάρκινγ του ΤΕΙ Αθήνας...σήμερα κατά τις 6! Ποιος???
Επίσης την ώρα που έφευγα εθεάθη ασημί 111 με αυτοκολλητάκια...πέρναγε απο το κτίριο της "Σάλας"!!
Ποιοί είστε ρε παιδιά????
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........
Δύναμη Σεβασμού: 209
Σε ειδα χτες γυρω στις 6:30 πριν την γεφυρα του ασπροπυργου στο ρευμα για Αθηνα. Ενα μπλε μαλλον Ε101.Ησουν σταματημενος δεξια.κορναρα αλλα δεν ακουσες προφανως.Ειχες αυτοκολητο του club. Ποιος εισαι;
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
Ποιος ήταν στα Βραχνέικα Πατρών το Σαββατοκύριακο; Μην με ρωτάτε περισσότερες λεπτομέρειες, μου είπε φιλικό μου ζευγάρι ότι είδε Corolla με αυτοκόλλητα του club Σάββατο ή Κυριακή στα μεζεδοπωλεία των Βραχνεΐκων και ο κάτοχος του αυτοκινήτου τον είδε που το χάζευε και του έκανε και πλάκα. Ποιος;