Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
25-12-05, 20:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Λοιπό, καθότι χριστούγεννα σήμερα, είχα πάει επίσκεψη σε κάτι θείους το μεσημέρι, για μάσα! Γυρνώντας, βρίσκομαι πίσω απο μια Corolla 101, με 2 μπούκες πίσω, 1 δεξιά και μια αριστερά. Πάνο, ίδια με την δικιά σου. Ο τύπος ανοίγει και αρχίζει και κυνηγάει ενα S2000 που ήτανε μπροστά του!!! Ε και εγώ σαν μικρό παιδάκι ακολούθησα. Να μην τα πολυλογώ, βρισκόμαστε στο φαναρι ποιο κάτω, αυτός μπροστά, πίσω εγώ (α το 2000, το πηγαίναμε, αν και δεν το περίμενα, μάλλον μ@λ@κίες αυτός πρέπει να έκανε). Οπότε με το πράσινο, φύγαμε, μπαίνουμε Αν. Ρωμυλίας, απο θηβών, και την ανεβήκαμε όλη έχρι επάνω για όσους ξέρουνε απο περιστέρι-πετρούπολη. Μας βοήθησε που πετύχαμε όλα τα φανάρια πράσινα! Στο τελευταίο μας πιάνει κόκκινο. Πάω δίπλα, και αμέσως με ρωτάει τι έχω και πάει σφαίρα η 90άρα!!! 20V, του λέω.... ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ! Ασημί του λέω.... ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ. Το παλικάρι έχει έρθει και κανα 2 φορές σε συναντήσεις.
Και ρωτάω εγώ τώρα, και κυρίως τον Πάνο, καθώς και ίδιο αυτοκίνητο, πώς γίνεται και τον πήγαινα κ........φεράντζα???
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
26-12-05, 02:33
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
εξαρταται την κατασταση του κινητηρα και φυσικα τις ικανοτητες του οδηγου φιλε γιαννη. εσυ εχεις τον κινητηρα του φανη. ο φανης δεν ηταν ποτε μπροστα μου. αλλα και δεν του χαθηκα ποτε.μπορει εσυ να εισαι λιγο μπροστα λογω βαρους.παντως πιστευω οτι επειδη ειχε διπλη μπουκα λογικα ειχε ψιλομαμα την εξατμιση. και λογικα τον κοβει κατιτις. εκανε θορυβο? ηταν ομορφο?
παντως απαντησε μου και συ. πως δλδ περναμε εμεις τα μαυρα? δεν εχεις περασει κανενα μαυρο ακομα? λες να το πιουμε ρε?
|
26-12-05, 12:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
εξαρταται την κατασταση του κινητηρα και φυσικα τις ικανοτητες του οδηγου φιλε γιαννη. εσυ εχεις τον κινητηρα του φανη. ο φανης δεν ηταν ποτε μπροστα μου. αλλα και δεν του χαθηκα ποτε.μπορει εσυ να εισαι λιγο μπροστα λογω βαρους.παντως πιστευω οτι επειδη ειχε διπλη μπουκα λογικα ειχε ψιλομαμα την εξατμιση. και λογικα τον κοβει κατιτις. εκανε θορυβο? ηταν ομορφο?
παντως απαντησε μου και συ. πως δλδ περναμε εμεις τα μαυρα? δεν εχεις περασει κανενα μαυρο ακομα? λες να το πιουμε ρε?
|
Η αλήθεια είναι ότι το είχε πολύ περιποιημένο.... Με αυτοκόλλητα στα japanese στο πλαι. Και θόρυβο ωραίο έκανε!
Τώρα όσο αφορά τα μαύρα. Εγώ μια φόρά απο ρολλαριστές, και ψηλά μάλιστα, πρέπει να πω ότι το μαύρο δεινοπάθησε! δεν μπορούσε να με μαζέψει!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
26-12-05, 14:19
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
χαχαχαχα ποιος ακουει το δημητρη τωρα. θα του χει κατσει η γαλοπουλα στο φιλτροκουτι!!!! χε χε χε χε
26-12-05, 16:06
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Γιαννη δεινοπαθησε αλλα ηταν μπροστα;Και πως να σε μαζεψει αν ηταν ηδη μπροστα;Και γιατι απορεις που πηγαινατε ιδια με το διπλομπουκο.Αφου ιδιο μοτερ φορατε!!
Μου φαινεται πως θα αρχισω να τιμωρω εναν,εναν σας γιατι αρχιζετε και αυθαδιαζετε!!Πανο ξεκινας με τον Νικο και εγω με τον Γιαννη.Οι νικητες συναντιουνται εκτος και αν ο Γιαννης μετρησει πανω απο 2 καροτσες στα 400μ οποτε δεν εχει και ενδιαφερον μετα και με αλλο ασημοκαπακο.Και ας πηρα και 5 κιλα απο τα πουλερικα αυτα τα χριστουγεννα.
Πανο ποιο φιλτροκουτι,φιλτροχοανη φοραω,την οποια δεν προκειται να δεις ποτε σου παρα μονο για να κανεις μια βαθια υποκλιση στο μαυροκαπακο.(χα,χα,χα).
Παντως ετσι που μου ανοιξε η ορεξη θα 'καταπιω' και κανα ασημοκαπακο,αυτο ειναι σιγουρο!Αντε καλη πρωτοχρονια σε ολους τους 20V και μη,και κρατηστε κανα κοντριδι και για το 2006.
|
|
|
26-12-05, 16:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Βρε πανο,βαψε μαυρο το καπακι και θα εχεις και εσυ μαυροκαπακο ..Ο Νικος ειναι Καρδιτσα.Βρεθηκαμε(λιμνη)τα ειπαμε,αλλαξαμε και αυτοκινητα,αλλα σε 1500 μετρα υψωμετρο και φουλ υγρασια σερνοτανε και τα δυο.Ελπιζω να τα ανοιξουμε κατω και με καλο καιρο.Νικοοοοοοο,θελω και εγω σταθεροποιητη τασης.Οποτε μπορεις τον στελνεις.
26-12-05, 18:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Γιαννη δεινοπαθησε αλλα ηταν μπροστα;Και πως να σε μαζεψει αν ηταν ηδη μπροστα;Και γιατι απορεις που πηγαινατε ιδια με το διπλομπουκο.Αφου ιδιο μοτερ φορατε!!
|
Φίλε Δημήτρη, έχω την εντύπωση ότι τα διαβάζεις όπως θες εσύ!!!
Εγώ είπα πως γίνεται και το πήγαινα κ..........φεράντζα αν και ίδιο μοτέρ!!! Δεν λέω πουθενά ότι πηγαίναμε ίδια!!! (Εχε χάρη που ήτανε στενός ο δρόμος, παραλίγο να πέρναγα απο πάνω του!!! χεχεχεχεχε)
Οσο αφορά το μαύρο, είπα πουθενά ότι το μαύρο ήτανε μπροστά? Οχι! Εγώ ειπα ότι δεινοπάθησε και ότι δεν μπορούσε να με μαζέψει!
Δημήτρη, μην το παλεύεις! ΑΠο πουθενά δεν βγαίνει όπως το θες!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
26-12-05, 20:57
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
ηρακλη γιατι να το βαψω μαυρο? αν ηταν μαυρο ασημι θα το βαφα ετσι για να πονανε τα μαυρα. μια μερα ενας εκτος club ελεγε οτι εψαχνε ενα 20v να ανοιξει για να δει πως παει το δικο του. ηθελε σωνει και καλα μαυρο για να εχει ενδιαφερον η κοντρα. ετσι ελεγε. παραλιγο και δεν θα ανοιγε μαζι μου επειδη ηταν τοσο σιγουρος για τον ευατο του που μου ειπε στο τελος τι να να ανοιξω αδικα να καψω βενζινη και να ασχοληθω με ασημι? ακουσατε ακουσατε. ρε παιδια ημασταν στον αγιο στεφανο και απο τα νευρα μου του ειπα για στοιχημα. τοτε με πηρε λιγο σοβαρα και ανοιξε. το αποτελεσμα? μετρησε πισω 2+ καροτσες και φυσικα αναθεωθησε τις αποψεις του τουλαχιστον για το δικο μου ασημι. και τον εβαλα και το παραδεχτηκε μπροστα σε κοσμο. νομιζω ηταν και καποιοι απο το club εκει
26-12-05, 21:03
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Ενταξει Γιαννη τωρα καταλαβα,ησουν μπροστα.Ισως εχει ενδιαφερον ετσι.Τι να πω μακαρι να ειναι οπως τα λετε.Ειδωμεν!!
Πανο κατι ηξερε ο αλλος και ζητουσε μαυροκαπακο.Τωρα αν την πατησε και απο 'ασημι' φανταζομαι τι θα ηταν!
|
|
|
26-12-05, 22:52
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
χα χα πληγωνε με δημητρη ριξε μου το ηθικο χε χε
ρε ετσι το λεμε τωρα? ολα οσα εχεις μαθει οτι εχω περασει τα εχεις βγαλει αχρηστα τα μοτερ και ολους τους οδηγους κουλους. τι να πω πια. δεν προκειται να ξαναμιλησω εδω μεσα γιατο τι περασα γιατι θα με σκασεις παλι. σου υποσχομαι ομως το επομενο θυμα μαυροκαπακο που θα περασω θα το βαλω πρωτοσελιδο εδω ετσι για να σκασεις. φαντασου οταν εθει η ωρα σου. ημερολογιο θα σε κανω. αλλα που κοτσια. για να ερθεις εσυ εδω κατω θα πρεπει να γινει κανα τσουναμι............
αν νομιζεις οτι μονο το δικο σου παει καλα στο ξαναλεω 1000 και καθαρισες απο μενα. τολμη θελει φιλε μου
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18081594 seconds (75,11% PHP - 24,89% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|