Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-07-12, 11:32
thanosk88 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 180
thanosk88 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω παντως δεν εχω κολλησει ΠΟΤΕ το σημα σε κανενα οχημα μου,εννοειται οτι τα πληρωνω ΠΑΝΤΑ,και ποτε κανεις δεν μου ειπε ΤΙΠΟΤΑ!!!
Παντως αυτο με την εφορια κατι παιζει!
Και ο πεθερος μου εχει μια Africa Twin και δεν τις πληρωσε τα τελη ,ετσι,και ολα οκ!
Μηπως ρε παιδια δεν κανει ΚΑΝΕΙΣ διασταυρωση στοιχειων και τζαμπα αγχωνομαστε?
Λεω εγω τωρα!!!

Οπως κανουν καποιοι τωρα με την φορολογικη που γινεται ηλεκτρονικα και δηλωνουν οτι να ναι και σιγα μην κατσει ελεγχος.......,λενε..!!!
Τι να πω ο καθενας σε αυτην την χωρα κανει οτι θελει!!!
Ίσα ίσα τώρα που γινονται ηλεκτρονικά, αν έχει προβλεφθεί, ο έλεγχος είναι παιχνιδάκι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-07-12, 22:36
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thanosk88 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ίσα ίσα τώρα που γινονται ηλεκτρονικά, αν έχει προβλεφθεί, ο έλεγχος είναι παιχνιδάκι...
Ναι ρε συ Θανο ,απλα περυσι εδωσαν ενα σωρο επιστροφες και κατω απο 1500 ευρω δεν ελεγξαν κανεναν και φετος που ΟΛΟΙ πληρωνουν, θα ελεγξουν?
Αυτο αναρωτιεμαι και επειδη εχω ακουσει 2-3 να λενε οτι δηλωνουν αλλα αντι αλλων σκεφτομαι μηπως εγω που τα εκανα ολα τυπικα στο τελος ειμαι ο μ@λ@κ@ς της υποθεσης γιατι οταν τα συζητουσαμε αυτο εννοουνταν στην κουβεντα .......
Αυτο ειναι που με τρελλαινει ο καθενας κανει οτι θελει και ελεγχος και τιμωρια πουθενα......

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-12, 05:03
thanosk88 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 180
thanosk88 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι ρε συ Θανο ,απλα περυσι εδωσαν ενα σωρο επιστροφες και κατω απο 1500 ευρω δεν ελεγξαν κανεναν και φετος που ΟΛΟΙ πληρωνουν, θα ελεγξουν?
Αυτο αναρωτιεμαι και επειδη εχω ακουσει 2-3 να λενε οτι δηλωνουν αλλα αντι αλλων σκεφτομαι μηπως εγω που τα εκανα ολα τυπικα στο τελος ειμαι ο μ@λ@κ@ς της υποθεσης γιατι οταν τα συζητουσαμε αυτο εννοουνταν στην κουβεντα .......
Αυτο ειναι που με τρελλαινει ο καθενας κανει οτι θελει και ελεγχος και τιμωρια πουθενα......
Από κάποια στιγμή και μετά πιστεύω αναγκαστικά θα έλεγξουν γτ πιέζονται για αυτό... Και επίσης πρεπει να μπει μια τάξη επιτέλους να μην κάνει ο καθένας ότι του κατέβει...

ΥΓ: Αρκεί η τάξη αυτη να μην βασιζεται πάλι σε παραλογισμους...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-07-12, 20:11
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Μιάς και πλέον είμαστε στο Καλοκαιράκι και όλοι μας πάμε στις παραλίες ειδικά στης Αττικής ή τις κοντινές των πολεων καλο είναι να διαβάσουμε το παρακατω pdf σχετικά με την μόλυνση τους. Καλό είναι να γνωρίζουμε απο αυτά που αναγράφονται εκεί και τι μπορεί να προκαλέσουν ώστε να προσέχουμε σε ποιές παραλίες πάμε με τους δικούς μας και τις οικογενειες μας. Καλό επίσης είναι να μην είμαστε αδιάφοροι όταν δούμε κάποιον-κάποιους να βρωμίζουν ή να μολύνουν ακτές και παραλίες με διάφορους τρόπους, σε περίπτωση που είναι από ξενοδοχεία κτλ επειδή το έχω δει και εγώ μπορούμε με αποδείξεις πχ φωτογραφίες να προχωρήσουμε σε καταγγελείες όπου μπορούμε, πχ εχω δει ξενοδοχεια ΧΩΡΙΣ να εχουν συστηματα επεξεργασιας λυματων να τα ριχνουν στην θαλασσα! εχουν μεγαλες σωληνες και τα αδειαζουν μεσα χυμα!!! μπορει ίσως να είναι σε σημεια που δεν κανουν οι άνθρωποι μπάνιο πχ επειδή εκεί έχει βράχια αλλα κανουν λιγα μετρα παρακατω!!! προσεχουμε λοιπον και ΔΕΝ αδιαφορούμε για να έχουμε παραλίες και ακτες καθαρες και να μπορουμε να κανουμε το μπάνιο μας, επισης προσοχη και σε διαφορες επεκτάσεις μαγαζιων - ξαπλωστρων κτλ που με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ καταλαμβάνουν μερος της παραλιας ΠΑΡΑΝΟΜΑ και καταχρηστικα χωρις αδεια απο το κρατος για να βγαζουν χρηματα και εμεις να μην εχουμε που να παμε! τετοιο μαγαζι εχει στον Σχοινια και ενω εχει κριθει πολλες φορες παρανομο ΠΟΤΕ δεν εχει κατεδαφιστει οπως κρινει ο νόμος περι αυθερέτων εγκαταστασεων σε αιγιαλούς! προφανως καποιον πληρωνουν, ετσι επεκτεινετε το μερος που εχουν τις ξαπλωστρες και όποιος θελει να την βγαλει δωρεαν πρεπει απο τον χωματοδρομο να προχωρήσει αρκετα μετρα στην καυτή άμμο! αυτό είναι ενα παράδειγμα που γινεται και αλλου, δεν αδιαφορουμε λοιπον! στο χερι μας είναι....
ηδη εγω έχω μαζέψει φωτογραφικο υλικο απο τα μπαζα και τα σκουπιδια ακομα και ψοφια ζωα που πετανε καποιοι (να μην πω) μεσα στις λημνες που ειναι στον Σχοινια κοντα στο κοπηλατοδρομιο! (στο Εθνικο Παρκο Σχοινια δλδ), συντομα θα προχωρησω στις αναλογες καταγγελιες στον δημο και αλλου.

http://www.pakoe.gr/wordpress/

το pdf το κατεβαζετε από εδώ : http://www.zougla.gr/file.ashx?fp=~&...evna-pakoe.pdf
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-07-12, 23:35
Το avatar του χρήστη tolinio
tolinio Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla g6 99
Περιοχή: θεσ/νικη
Δύναμη Σεβασμού: 161
tolinio είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
βλεποντας καποιον να πεταει σκουπιδια και βρωμιζει αυτο τον κοπο που η φυση μας τον χαρισε απλωχερα με απαραμιλης αξιας ομορφιες νευριαζω ,και μετα σκεφτομαι οτι ειναι η παιδια. που διαμορφωσε εναν τετοιο χαραχτηρα και με συνετο τροπο προσπαθω να του δωσω να καταλαβει οτι δεν ειναι σωστο... αλλα οταν βλεπω η ακουω τετοια φενομενα κακοποιησης γινομαι εξαλος και πιστευω πως η ποινη απο το λωλοκρατος θα επρεπε να ειναι αντιστοιχη με αυτην των των ανθρωπων.και ενα παραπανω βλεποντας μεσω αυτων των φαινομενων να τα τραβανε, καποιοι συνυπευθυνοι, βιντεο και να τα ανεβαζουν χωρις επιπτωσεις..
Παλιά 18-07-12, 00:00
NikiforosGT Offline:
Moderator

Δυστυχώς ακόμα και μέσα στην θάλασσα έχουν βρεθεί σημεία σε διάφορες θάλασσες και βάθη που καποιοι πετάνε μπαζα ακομα και απο οικοδομές!!!! προκειμένου να μην πληρώσουν φορτηγά να τα μεταφέρουν στις χωματερές! πολλές φορες αυτά τα κάνουν και οι γύφτοι που τους πληρώνουν πολιτες να πάρουν τα μπάζα και αυτοί μετά τα πετάνε απλά όπου βρούνε! ο αδερφός μου που ασχολείτε με καταδύσεις και ψαροτουφεκο εχει δει απίστευτα πράγματα πεταμένα μέσα σε θάλασσες! ακομα και μεγαλες οικιακες συσκευες!!! τι να πει κανείς δλδ!!!
εδώ πέρα σε διάσημες παραλίες μερικες μανες-πατεραδες αλλαζουν τα μωρα τους και πετανε τις χεσμενες πανες στην θαλασσα!!! μετα πας εσυ να κανεις μπανιο και βρισκεις τις πανες με τα σκ#$#!!!! δλδ ελεος! αν δω κανεναν/καμια εχει να τα ακουσει για όλους! δλδ ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να την βαλουν σε μια σακουλα και λιγο παραπερα που εχει καδους να την πεταξουν στα σκουπιδια? το τι σκουπιδι εχουν πολλες ακτες δεν λεγεται, και εμενα με νευριαζει το γεγονός που παρόλο οτι εχουμε πολλους εθελοντες, ολοι βρωμίζουν και την πληρωνουν αυτοι καθε φορα που με δικια τους πρωτοβουλια μας καθαριζουν τις ακτες! κανεις δεν τους λυπάτε αυτους? τι να πω δλδ κριμα! ο αλλος που τρωει σουβλακια το βραδυ και πινει μπυρες γιατι πρεπει να τα πεταξει στην θαλασσα τα απομειναρια? και να καθομαι εγω την αλλη μερα που παω να κανω το μπανιο μου να μαζευω τα σκουπιδια του? δεν θα πετυχω κανεναν? αυτο λεω μόνο....καλα αυτο ποια που τα αποτσιγαρα ειναι παντου στις παραλιες, γινεται μονο στην Ελλαδα! ειμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χωρα που το αποτσιγαρο το θεωρουμε.....μαλλον διακοσμητικο στοιχειο και οχι σκουπιδι!!!! πολυ σπαστικό!

http://www.zougla.gr/perivallon/arti...ara-i-paralies
http://www.zougla.gr/perivallon/arti...nsi-ston-pirea
http://www.zougla.gr/perivallon/arti...ia-sta-trikala

Σχετικά με τα αποτσιγαρα στις παραλίες αναλυτικά εδώ http://www.rodiaki.gr/article.php?id...=1&subcatid=37
παρα πολύ καλό και σωστό άρθρο ας κάνουμε τον κόπο να το διαβάσουμε!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 18-07-12 στις 00:17.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-12, 17:44
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πάρτε και ένα νέο για να έχουμε να σχολιάσουμε. Επίκαιρο...

http://www.skai.gr/news/sports/artic...no-athlitria-/
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-12, 20:51
NikiforosGT Offline:
Moderator

Σιγα μην ασχολουμαστε με το τι λεει ο καθενας στο twitter! ελεος λεμε!!!! εκτος αυτου το ειπε για πλακα, τωρα τι κολλημα φαγανε ολοι! μου αρεσει που βριζουν ολοι τους μεταναστες, ψηφισαν πολλοι Χ.Α και εγω αναμεσα τους και τωρα κατακρινουν.....υποκριτες ολοι τους!
οσο για τα κουνουπια παραγονται και δημιουργουνται made in Athens! απο τις βλακειες που κανουμε εμεις που χαλαμε νερα ασκοπα! δεν ειναι οτι ηρθαν απο εκει! κακως λενε ετσι τον ιο, απλα ειχε εμφανιστει εκει πρωτα, για να ξεκαθαρισουμε οτι δεν εχει να κανει με τους Αφρικανους μόνο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-12, 23:24
NikiforosGT Offline:
Moderator

Δείτε ποιοι έκαναν επίθεση στην Παπαχρήστου...και θυμηθείτε τι έλεγαν οι ίδιοι..για το ίδιο θέμα..

Οι κωλοτούμπες και τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς,έχουν βάλει σκοπό να στείλουν στην Χρυσή Αυγή και στον ακροδεξιό χώρο όλους όσους...

δεν συμφωνούν μαζί τους και όποιον είναι απλός παρατηρητής τον κάνουν να επισκεφτεί τον πρώτο ψυχίατρο που θα βρει μπροστά του.

Τώρα απαγόρευσαν και τιμωρούν με τον πιο ατιμωτικό τρόπο...ακόμα και το χιούμορ που δεν τους αρέσει.Θύμα τους η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου.

Οι ίδιοι βέβαια μπορούν να συκοφαντούν,να λοιδωρούν και να λειτουργούν άκρως φασιστικά σε όποιον τους κάνει κέφι χωρίς να πονοκεφαλιάζουν πως και πότε θα τους επιτεθούν μετά τα ΜΜΕ.

Τα οποία λειτουργούν πια άφοβα σαν παπαγαλάκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων ...και έχουν εξαπλωθεί σε όλα τα ΜΜΕ πουλώντας με άνεση αριστεριλίκι και διεθνισμό.

Το ΠΑΣΟΚ που έκανε επίθεση στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια πριν 2 μήνες μέσω των κυρίων Λοβέρδου κει Χρυσοχοϊδη που διέδιδαν τα εξής..

Ανατριχιαστική είναι η εικόνα ττου κέντρο της Αθήνας σύμφωνα με στοιχεία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ο υπουργός έκανε λόγο για υγειονομική βόμβα τοποθετημένη στο κέντρο της πόλης, με άθλιες συνθήκες στέγασης μεταναστών όπου οι μολυσματικές ασθένειες εξαπλώνονται με ταχύτητα, για 600 πορνεία που πρέπει να κλείσουν γιατί μόνον 7 είναι νόμιμα και άλλα πολλά.

«Η κατεύθυνση του Μ. Χρυσοχοίδη για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών είναι απολύτως σωστή. Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι απελπιστική. Εχουν αυξηθεί μολυσματικές ασθένειες όπως η φυματίωση και το έιτζ μέσω της σεξουαλικής επαφής, της χρήσης ναρκωτικών, των άθλιων συνθηκών στέγασης και διαβίωσης».

«Εδωσα μάχη για να προχωρήσω σε υγειονομικές εξετάσεις σε χώρους μόλυνσης από ναρκωτικά και πορνεία. Ερχόταν η Δημοτική Αστυνομία και με έδιωχνε. Τώρα όμως υπάρχει μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Ερχεται ο Μ. Χρυσοχοίδης, από την πλευρά του πιο δύσκολου υπουργείου, και λέει θα δώσω λύση.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργατικής διάθεσης, την Δευτέρα εκδίδω υγειονομική διάταξη σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα που αφορά νοσήματα ξεχασμένα, που εισάγονται ξανά μέσω της Ελλάδας -οι Ευρωπαίοι δεν μας άκουγαν που φωνάζαμε μέχρι πρότινος, έπρεπε να προστεθούν η Μάλτα και η Ιταλία στο πρόβλημα για να συνειδητοποιήσουν πόσο δύσκολο είναι- για να διαφύγουν πάλι προς τα έξω. Είμαστε σε δεινή θέση. Οι μετανάστες είναι εύκολο να μπουν στην χώρα μας και δύσκολο να βγουν».

Οσο για το θέμα της ολοένα αυξανόμενης πορνείας στο κέντρο της πόλης, με χώρους και με ιερόδουλες που δεν περνούν ποτέ υγειονομικό έλεγχο, ο Α. Λοβέρδος λέει:

«Μου λένε ότι υπάρχουν 600 οίκοι ανοχής που είναι κυριολεκτικά εστίες μολύνσεων, γιατί από αυτούς μόνον οι 7 είναι νόμιμοι. Τώρα επιβάλλουμε τον έλεγχο. Ελέγχουμε και κλείνουμε. Μπορώ να πω ότι πλέον το ζήτημα που αφορά την δημόσια υγεία στο κέντρο της Αθήνας θα επιλυθεί όχι σε διάστημα μηνός αλλά ημερών».

Πάμε τώρα και στα ορφανά του ΚΚΕ που έφτιαξαν δικά τους κόμματα Απο την εποχη του ελληνικου εμφυλιου..

Τοτε που το ΚΚΕ και οι αριστεροί δεν είχαν πάρει ακόμα τις αμερικανοεβραϊκές οδηγίες να αρχίσουν να το παίζουν αντιρατσιστές...όπως τώρα..

Θα παροτρύνω όποιον θέλει να κάνει την δικιά του έρευνα να δει τι έχουν πει κατά καιρούς όλοι αυτοί οι επαγγελματίες λασπολόγοι σε άρθρα και σχόλια ....τι ακριβώς λένε για όποιον είναι από χωριό ή δεν έχει και την καλύτερη μόρφωση όπως διατυμπανίζουν πως έχουν ίδιοι.

Θεωρούν λοιπόν κατώτερους τους χωριάτες και τους αμόρφωτους.

Δηλαδή αν αυτό δεν είναι ρατσισμός...τότε τι είναι?

Επίσης υβρίζουν και διακωμωδούν ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που έδωσαν το αίμα και την ίδια τους τη ζωή για την πατρίδα...πχ Τατσόπουλος για Κολοκοτρώνη...ο οποίος Τατσόπουλος μετά επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο και έγινε μέχρι και βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου..με ποιον άλλον με το ΣΥΡΙΖΑ φυσικά.

Επίσης το ίδιο και η Ρεπούση,που εξύβρισε με τον χειρότερο τρόπο την μνήμη των Ελλήνων που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους στη Σμύρνη.

Για τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ δεν έχω να πω κάτι,είναι γνωστός ο ρόλος τους και ξέρουμε όλοι τι παιχνίδια παίζουν και τι αμοιβές παίρνουν για να κάνουν τις θλιμμένες χήρες και ότι δήθεν κόπτονται για τα δικαιώματα των εργαζομένων..πρώτα των ξένων και μετά των Ελλήνων..Όταν όμως οι Έλληνες εργαζόμενοι φωνάζουν πως μένουν άνεργοι και τα αφεντικά τους...δίνουν τις δουλειές τους τώρα πια σε φτηνούς μετανάστες εργάτες.τότε επικρατεί σιγή ιχθύος και αρχίζει το παραμύθι του ιμπεριαλισμού και κατά των κακών αφεντικών.Η ειρωνεία είναι ότι τα ίδια αφεντικά (μεγαλοεργολάβοι) πληρώνουν και τους ίδιους...για να γράφουν απόψεις με ύφος που τα ξέρει όλα ...για το πόσο πολύ πονάνε και στεναχωριούνται για τους κατατρεγμένους και κακόμοιρους μετανάστες..που εκμεταλλεύεται το κεφάλαιο που πληρώνει και τους ίδιους..

Σας προτείνω να κάνετε και οι ίδιοι τις δικές σας έρευνες και είμαι σίγουρος πως θα βρείτε κι άλλα πολλά "μαργαριτάρια" που έχουν πει και κάνει κατά καιρούς όλη αυτή η αριστερή λαίλαπα που τρώει συστηματικά τα σωθικά της Ελλάδας εδώ και δεκαετίες με μόνο σκοπό να γίνουν όλοι απάτριδες,άθρησκοι και καλά νεοταξικά προβατάκια...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-07-12, 00:03
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ωραίο αυτό. που το βρήκες; Κρίμα το κορίτσι πάντως. Βέβαια ο "αλλος" για το 1.000.000 ευρώ κουβέντα...

ΥΓ. Η διαφήμιση με τον Πιου δεν τους πείραξε;;;;;
απο που να το αρχίσεις και που να το τελειώσεις
Σημεία των καιρών...

Πάρτε και μερικά ανέκδοτα - "γιατί με έκαναν ρατσιστή"

Κάποτε ένας Γάλλος , ένας Έλληνας και ένας Αλβανός ταξίδευαν με αεροπλάνο . Σε κάποια στιγμή ο Γάλλος λέει στους άλλους τρεις :
- Τώρα περνάμε πάνω από τη Γαλλία .
- Που το ξέρεις ; τον ρωτάν οι άλλοι δυο .
- Έβγαλα έξω το χέρι μου και ακούμπησα τον Πύργο του Αιφελ .
Μετά από λίγη ώρα λέει ο Έλληνας :
- Τώρα περνάμε πάνω από την Ελλάδα .
- Που το ξέρεις ; τον ρωτάνε .
- Έβγαλα έξω το χέρι μου και ακούμπησα τον Παρθενώνα .
Έπειτα από λίγο τους λέει και ο Αλβανός :
- Τώρα πετάμε πάνω από την Αλβανία .
- Πού το ξέρεις ; τον ρωτάνε .
Έβγαλα έξω το χέρι μου και μου έκλεψαν το ρολόι !

‎-Γιατί δεν πρέπει ποτέ να γελάς οταν βλέπεις έναν αλβανό πάνω σε ποδήλατο?
-Γιατί μπορεί να είναι το δικό σου!

Απο http://asteiakia.gr/tag/%CE%B1%C...BD%CF%8C%CF%82
Τα ανέκδοτα είναι πλέον εκδήλωση ρατσισμού. Πρόσεχε τι λες
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,19263697 seconds (81,08% PHP - 18,92% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:07.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com