Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο. |
|
|
24-02-12, 10:03
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Συστηματα αεριου ψεκασμου εχουνε δικο τους <<αγραφο>> εγκεφαλο ενω τα υγρου ψεκασμου λειτουργουν με τον μαμα εγκεφαλο του αυτοκινητου.Ενα αλλο μεγαλο ατου που εχουνε τα υγρου ψεκασμου ειναι οτι δεν βασιζεσαι στον καθε εγκαταστατη να σου κανει προγραμματισμο του εγκεφαλου,γιατι δυστηχως πολλες ζημιες απο μ@@@κιες στον προγραμματισμο εχουνε γινει και ειδικα στα τουρμπο δεν σηκωνει παιχνιδια.
Εγω δεν ρισκαρα παντος γιατι 1ον φοραω ΜΤΜ προγραμμα και ειμαι στα 270 αλογα και 2ον για 1000ευρω διαφορα στα συστηματα δεν θελω να κλαιω 25000 ευρω αργοτερα.
|
24-02-12, 10:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Το συστημα αεριου ψεκασμου τι ειναι? αλλο ειναι αυτο? ή έτσι λες του ξηρού τύπου? ποσο δλδ σου πηγε η τοποθετηση? εσυ τι αμαξι εχεις καταρχην?
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=21349
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-02-12 στις 10:26.
|
24-02-12, 10:21
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
καποιοι τα αεριου ψεκασμου τα λενε 4ης γενιας και τα υγρου ψεκασμου τα λενε 5ης αν και σαν ορολογιες δεν υπαρχουν.υγραεριο εχω στο GTI,το συστημα ειναι Vialle και μου ειχε στοιχισει πριν 2 περιπου χρονια 2000 αν θυμαμαι καλα.
Μετα απο πολυ ψαξιμο παντος να αποφασισεις τι θα βαλεις στο δικο σου,και για ΕΜΕΝΑ κριτηριο βασικο στην επιλογη του εγκαταστατη ειναι να εχει πολλα χρονια εμπειρια.Αν δεις εγκαταστατη που εβγαλε αδεια μεσα στο 2010-2011 που εγινε το μεγαλο μπαμ με το υγραεριο στην Ελλαδα καντην με γοργα για αλλον.
Y.Γ στο τουρμπο το δικο σου για εμενα κατα 90% θελεις υγρου ψεκασμου γιατι με αεριου θα εχεις θεμα.το υγρου εξαλλου το ξηλωνεις και το βαζεις στο επομενο σου αμαξι.για αεριου δεν ξερω αν γινεται.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη preatorian : 24-02-12 στις 10:26.
|
24-02-12, 10:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Του υγρου ψεκασμού όπως είπες δουλευει με τον μαμα εγκεφαλο του αυτοκινήτου! ο Jason που ειναι και ο μοναδικος που ξερω να έχει σε ιδιο μοτερ με το δικό μου έχει άλλον εγκεφαλο επάνω, αν μπορεί ας μας πει περισσότερα εκεινος, γιατί και εμενα μου ειπαν αλλοι πως πρεπει να βάλω το σύστημα που δουλεύει με την μαμά ECU για να μην έχω προβλήματα, πχ πες οτι αυριο ανεβαζω πιεση απο 0.7 σε 0.8 bar αμεσως θα εχω προβλημα, θα θελει προγραμματισμο ξανά ο εγκεφαλος του υγραεριου, το αποτελεσμα θα είναι λαθος μειγματα! τελος παντων ευχαριστω για τις απαντήσεις, θα κατσω να τα διαβασω ολα και θα δουμε, ετσι κι αλλιως προηγουνται αλλα πρωτα, αν βαλω θα είναι ειτε κατά το Πασχα ή για το Καλοκαίρι (μαλλον τότε).
|
|
Ρελαντι |
|
29-02-12, 22:07
|
Μέλος
|
|
|
|
Ρελαντι
παιδιά καλησπερά εδω κ 2 εβδομάδες έβαλα κ εγώ υγραέριο κ παρατήρησα οτι οταν το αυτοκίνητο ειναι εν σταση κ κ επεκταση στο ρελαντι οι στροφες του αυτοκινήτου δεν ειναι σταθερες κ ρωταω ετσι συμβαίνει στα ε12 κ γενικοτερα στα toyota ή θέλει καποια ρυθμιση το συστημα? ευχαριστω
|
29-02-12, 23:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
πρεπει να μας πεις τι μαρκα κιτ εβαλες για να δουμε πως να βοηθησουμε ...
|
Υγραεριο |
|
29-02-12, 23:22
|
Μέλος
|
|
|
|
Υγραεριο
το VERSUS εχω βάλει κ μου ειπαν οτι ειναι πολονικο
|
01-03-12, 17:01
|
Μέλος
|
|
|
|
Κάποιος να βοηθηση!!!!
|
01-03-12, 18:28
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Νικος Βασ
Κάποιος να βοηθηση!!!!
|
νικο ξαναπηγαινε εκει που στο βαλανε να στο λογκαρει παλι...ετσι εκανε και του πατερα μου και το πηγαμε το ξαναλογκαρε και απο τοτε κομπλε
01-03-12, 20:07
|
Μέλος
|
|
|
|
Παντελή σ ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά το λογκαρα ηδη 2 φορές αλλα κ πάλι και παρατηρησα οτι μου συμβαίνει αυτο όταν ειναι χαμηλη η σταθμη του υγραεριου κ λέω μηπως συμβαινει αυτο λόγο το επειδη υπαρχει χαμηλη πιεση στη δεξαμενη κ λογο φυσικης ροης προς τον κινητηρα δεν υπαρχει αρκετη ποσοτητα καυσιμου ετσι ωστε να κραταει σταθερα της στροφες , μηπως εχει παρατηρηση κ εσυ κατι τετοιο?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17729092 seconds (78,28% PHP - 21,72% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|