Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-04-07, 03:34
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θελω και εγω να μου ερθει κανενας τετοιος καγκουρας να δει τι εστι βερικοκο! Εν το μεταξυ ανοιγω με οτι βρισκω. Σημερα το μενου ειχε starlet gt!ΕΡ82! Ε καλα μην περιμενετε τιποτα καλο! Μου γ@μησε μια στα γρηγορα και εφυγε! Ξηγημενο ομως το παλικαρακι! Ελα ρε του λεω παμε μια να δουμε 125-130 ειμαι ατμο! Και καναμε καποια ανοιγματα αλλα συμπερασματα δεν μπορω να βγαλω γιατι τρωγαμε κινηση!
Παλιά 22-04-07, 13:03
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DJKEY Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια γενικοτερα δεν ξερω πως την εχουν δει τα auris (δλδ οι κατοχοι τους) αλλα νομιζουν οτι μπροστα στην Ε12 εχουν ferrari. τι να πω κι εγω που μου ηρθε στο φαναρι ενα μαυρο auris, φιμε τζαμι, side skirts, σποιλερ μπροστα...κοιταει την TS μου και μου λεει: φιλαρακι πειραγμενο το εχεις? χαχαχα! του λεω ειναι η TS με τα 192. και τι γυρναει και μου λεει? σιγα ρε γρηγορε...προσεχε μην πεταξεις κιολας...κι αρχιζει και μαρσαρει μανιασμενα! χαχαχαχα! τη συνεχεια απλα φανταστειτε την!!! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ-! Auriδακιδες...πολυ ομορφο και σβελτο το αμαξακι σας...αλλα chill out λιγο...γιατι ετσι οπως πατε...απο τα πολλα τσαγακια απο τις corolles μας θα παθετε καταθλιψη και θα σας τρεχουμε στους ψυχολογους!!! Ηρεμα...ολη μια οικογενεια ειμαστε! lol
Αν το επαιξε καπως καλα εκανες, αλλα γενικως ειναι αδικο, γιατι εισαι σε αλλη κατηγορια.Το οτι ειμαστε μια οικογενεια εγω το εχω το φωναζω παντου, αλλα καποιοι ειναι κολλημενοι.Εχω ενα φιλο με μια corolla 1.6 G6 και τον παρακαλαω εδω και κανενα τριμηνο(οσο την εχει)να ανοιξω και μου λεει "εγω με ΤΟΥΟΤΑ δεν ανοιγω, ειμαστε αδελφακια".
Παλιά 22-04-07, 14:33
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ειλικρινα δεν με νοιαζει αν ειμαστε αδερφακια με οποιονδηποτε δεν δειχνει σεβασμο! Ακου εδω ενας στα λιμανακια με ενα βημα grande punto με ακουει να ανοιγω μια 1η μεχρι 4000 και λεει ειρωνικα, νατη η τρελη δυναμη! Ε ρε και τον ακουω και παω διπλα. Και του λεω εσυ εισαι που εχεις δυναμη? Θελει τωρα να σε κανω ξεπατικοτουρα να δεις τη γλυκα? Και μου λεει "οχι με αυτο"(δηλαδη οχι με αυτο το αμαξι που οδηγουσε). Απαντηση μου "ναι ξερω ειχες το s2000 συνεργειο και βγηκες με της μαμας" Ανοιξα και εφυγα. Οποιος δεν σεβεται θα τρωει κολωνες δεν με νοιαζει ποσα κιβυκα ειναι.

Εχθες πεταξα ενα φλογιδι με το σταρλετ και εκανε ενα τοσο εκοφαντικο θορυβο που τρελαθηκα! Ασε που φωτιστηκε ολη η Καποδιστριου! Ερχεται ενα παλικαρι και μου λεει σχεδον πανηγυριζοντας!! Φιλε τι φλογα ηταν αυτη που πετξες πηγες να μας κανεις μπαρμεκιου
Παλιά 22-04-07, 15:41
Το avatar του χρήστη DJKEY
DJKEY Offline:

Μοντέλο: Corolla TS 10/03
Περιοχή: Papagou/Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 324
DJKEY είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια ετσι ειναι! ειμαστε μια οικογενεια...αλλα οποιος ειναι αλλαζονας με επαρση και ασεβης...θα πρεπει να τιμωρειται με ενα ζεστο τσαγακι με μπολικο λεμονακι! χεχεχε! οχι παιδια...ειλικρινα ο τυπος αυτος ηταν το λιγοτερο προκλητικος! οταν λοιπον πας γυρευοντας θα πρεπει να εισαι ετοιμος και για την ηττα! τεσπα! τετοιους θα συνανταμε παντου και παντα!
Παλιά 22-04-07, 16:19
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ετσι ακριβώς....... όπως τα λες είναι!!!

Και ο "δικός μου" το ίδιο έκανε.... λες και κάτι τον άναψε μέσα του, και είπε "έλα corollaκι να δεις τι θα πάθεις!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Παλιά 22-04-07, 18:59
chris31768

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
διεγραψε κανενας ποστ που απαντουσα στον vavvas?
Γραψε παλι την απαντηση φιλε να δουμε και σε 10 μερες θα σας πω τα αποτελεσματα περιμενω να το μαθει λιγο το hondaki γιατι τωρα το πηρε.
Παλιά 22-04-07, 23:47
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vavvas Εμφάνιση μηνυμάτων
Γραψε παλι την απαντηση φιλε να δουμε και σε 10 μερες θα σας πω τα αποτελεσματα περιμενω να το μαθει λιγο το hondaki γιατι τωρα το πηρε.
τεσπα δεν θυμαμε ακριβως ολοι την απαντηση 5αρι κιβωτιο σε 111 σενταν με καινουριο δισκο...τωρα αυτος τι δισκο ειχε δεν μπορω να ξερω οπως κ σε τι κατασταση τα λαστιχα διαφορικα σασμαν<οχι οτι εχω καλα λαστιχα>...παντως με ενα αλλο σενταν που τα χα παει ενω εγω ημουν 4 ατομα ,αυτος 3 ...εφαγε μια καροτσα κ η διαφορα εγινε μετα τα 60 κ στα 120 τελιωσαμε φευγοντας ακομα λιγο...τοτε δεν ειχα καινουριο δισκο...αλλα ηταν ενα ανοιγμα ποσο καλα ανοιξε αυτος δεν ξερω...οσο για το αλλο 3 φορες εγινε τι να πω?
Παλιά 23-04-07, 11:38
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε βρωμογκαζιάρηδες χαλαρώστε. Το 80% και βάλε των κατόχων αυτοκινήτων ούτε που έχουν ιδέα απο ύπαρξη αντίστοιχων κλαμπ. Τι κάνουν σε αυτά τα κλάμπ, τι γνώσεις έχουν για τα αυτοκίνητα κτλ. Βλέπει ο άλλος με το auris μια AE92 , σου λέει εντάξει μωρέ μέχρι 1600 να είναι, γελάω μαζί του. Που να ξέρουν αυτοί για τετραπετάλουδα, υπερκυβισμούς και τα σχετικά. Οι γνώστες των αυτοκινήτων και οι πραγματικοί φίλοι της οδήγησης, ανεξαρτήτου αυτοκινήτου ή κλάμπ στο οποίο ανήκουν ξέρουν να σέβονται...
Παλιά 23-04-07, 12:06
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε βρωμογκαζιάρηδες χαλαρώστε. Το 80% και βάλε των κατόχων αυτοκινήτων ούτε που έχουν ιδέα απο ύπαρξη αντίστοιχων κλαμπ. Τι κάνουν σε αυτά τα κλάμπ, τι γνώσεις έχουν για τα αυτοκίνητα κτλ. Βλέπει ο άλλος με το auris μια AE92 , σου λέει εντάξει μωρέ μέχρι 1600 να είναι, γελάω μαζί του. Που να ξέρουν αυτοί για τετραπετάλουδα, υπερκυβισμούς και τα σχετικά. Οι γνώστες των αυτοκινήτων και οι πραγματικοί φίλοι της οδήγησης, ανεξαρτήτου αυτοκινήτου ή κλάμπ στο οποίο ανήκουν ξέρουν να σέβονται...
Πιστευω οτι καλυτερη διατυπωση δεν μπορουσες να κανεις! Συμφωνω απολυτα μαζι σου! Με αυτην την νοοτροπια (Βλέπει ο άλλος με το auris μια AE92 , σου λέει εντάξει μωρέ μέχρι 1600 να είναι, γελάω ) την εχουν πατησει ουκ ολιγες φορες πολλα τουτου στο δρομο μαζι μου! Ειδικα στην εθνικη οδο οταν κατεβαινω Αθηνα. Μεχρι κ η γυναικα μου γελαει μαζι τους!!!
Παλιά 23-04-07, 12:10
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Για αυτό σε πάω Σπύρο!!!!!!! χαχαχαχαχαχα

Ετσι ακριβώς την πατάνε! Δεν είναι ωραία αίσθηση όμως ρε συ? Είναι τρομερό, να είναι σίγουρος ότι θα σε καταπιεί, και ξαφνικά να τρώει μια παστούλα όλη δικιά του! Και βέβαια δεν μιλάω για εμάς τώρα (άλλωστε εγώ είναι γνωστό ότι δεν ασχολούμαι με το άθλημα! ), αλλα γενικότερα για το φαινόμενο αυτό!

Απο εκεί και πέρα..... ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ είναι μεγάλη κουβέντα!

Οπως επίσης, μεγάλη κουβέντα είναι να κάνεις τον καμπόσο εκεί που σε παίρνει και όχι όπου βρείς και όπου σταθείς!

Υ.Γ. Τώρα είδα και τι έγραψες 20βάλβιδε....... να δείς με την 90άρα τι γέλια πέφτουνε! Μπορείς εύκολα να το φανταστείς! Απλά οι περισσότεροι έχουνε ένα "γρήγορο" καινούργιο τουτού, βλέπουνε το άλλο πανάρχαιο, και σου λέει, τι να κάνει τώρα αυτό.... έτσι την πάτησε το Auris μαζί μου! χεχεχεχε

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 23-04-07 στις 12:25.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,18425393 seconds (78,66% PHP - 21,34% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:50.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com