Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 24-12-05, 11:28
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

επισης φιλε . καλες γιορτες και με τερμα γκαζι
Παλιά 24-12-05, 14:28
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Μολις ανοιξα και περιοδικο sorry αλλα λεει 1310 κιλα για το avensis και φανταζομαι με τον απλο εξοπλισμο(δεν λεει για επιπεδα εξοπλισμου).Αρα φιλε toyotamania κατι δεν μετρησατε σωστα.
Μηπως διαβασες για το καινουργιο Avensis.Για το δικο μου ο κατασκευαστης δινει την απλη εκδοση 1195 κιλα.Τωρα το δικο ειναι η πλουσια εκδοση, + κατι extra 1220 κιλα, εντελως αδειο,χωρις οδηγο και βενζινη,οπως πρεπει να ζυγιζονται τα αυτοκινητα.
Παλιά 24-12-05, 16:47
MARMEL Offline:
Αdministrator

παραμονη χριστουγεννων πρωι πρωι βαζω βενζινη (απλη) για να παω αεροδρομιο. βρισκω ενα φιλο που εχει μαγαζι εκει διπλα και αρχιζει να μου κανει πλακα και να ψιλοκοροιδευει(15 χρονια που ειμαστε φιλοι ολο ετσι κανει ) και μου λεει μου ειπε ο ταδε (ο ταδε ειναι ενας αλλος φιλος μας με ενα v-tec civic των 160ιππων) μου ειπε λεει οτι ειδε την δυναμομετρηση και σε ειδε λεει μονο 142 αλογα. τι να πας ρε μου λεει με τον ταδε με το civic του? αρχιζω και τα παιρνω στο κρανος και του λεω εδειξε λαθος το δυναμομετρο. κανονικα ηταν 138 του ειπα. και εσκασε στα γελια. θα με μαμησει μου λεει ο ταδε με το civic. του λεω παρτον τηλ τωρα να ερθει να του πιω το αιμα τωρα. πραγματικα ρε παιδια ηρθε ο ατΙμος σε χρονο DT. φυσικα γνωριζομαστε ολοι απο τα παιδικα μας χρονια οποτε δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης. τον ταδε με το civic τον ειχα πατησει και πιο παλια οταν ηταν νορμαλ την ωρα που γυρνουσαμε απο τη δουλεια. του λεω τι εχεις κανει? μου λεει τωρα εχω βαλει εναν αγραφο κατασκευασμενο εδω ελλαδα χειροποιητη εξατμιση ηλεκρτικο τουρμπο μανιταρι χωανη μπουζοκαλωδια ρυθμιστη πιεσης της βενζινης και ροικη εξελιξη στο καπακι. την ψιλοακουσα λιγο και του λεω το μετρησες? μου λεει ναι και εβγαλε 168αλογα στις 7900. αμαν λεω τον καριολη πηγε τα χωσε και θα με φαει τωρα. αμεσως μετα μου λεει καλα ρε μονο 142?(στυλ mechanicaf) ε του λεω τι να κανω με το μπουρδελο που εμπλεξα τοσα ειναι τι να κανω? μου λεει τοτε στο περαμα που σχολουσαμε απο τη δουλεια μου εφυγες παμε τωρα μια σχιστο? ξαφνικα γυαλισε το ματι μου ασπρισε το προσωπο μου και σκαω ενα απλετο χαμογελο και του λεω ασε γιατι παω αεροδρομιο. και αρχιζαν παλι να γελανε και οι 2 τους. βαζω βενζινη και φευγω. μετα απο 2 στενα τραβαω χειροφρενο και ξαναπαω πισω στο βενζιναδικο και τους λεω εχει καθυστερηση το αεροπλανο οποτε παμε και να βαλουμε 500 ευρω. τους κοπηκαν τα χαμογελα και τους επεσαν τα σωβρακα
μου λενε καλα ρε πας καλα? λεφτα θα βαλουμε? τους λεω ρε σεις 168 δεν ειστε? τι φοβαστε? 142 ειμαι. παμε.μου λενε παμε για πλακα. τους λεω οχι. μου το ξαναλενε και τελικα πηγαμε επιδη τους ξερω απο καιρο και λεω αντε χαλαλι. παμε λοιπον σχιστο αναβαση προς σκαραμαγκα. ξεκιναμε απο σταματημενοι και μεχρι επανω στην στροφη ειχαμε και οι 2 180+ αλλα ηταν 1.5 καροτσα πισω. σταματαμε επανω στην κορυφη του σχιστου και μου ανοιγουν το καπο. ανοιξε το λενε. λεω οχι. ρε ανοιξε το λεω οχι. τι να δειτε? ειδατε το περιοδικο ειπα και εκλασα στα γελια. τους ανοιγω το καπο και τι να δουν δλδ? ενα πανεμορφο ταλαιπωρημενο ασημοκαπακο ειδαν το οποιο ειχαν ξαναδει φυσικα(γειτονες) μου λεει παμε καταβαση. του λεω μεχρι 200 γιατι δεν εχω φρενα οκ? οκ λεει. παμε απο την κορυφη του σχιστου ολη την καταβαση προς σκαραμαγκα. ημουν χαλαρα μποροστα το πολυ 2 καροτσες. και η μεγιστη τελικη που πιασαμε και οι 2 ηταν 220.ξανασταματαμε κατω και ξανακλανω στα γελια λεω ρε τι σκατα κανατε στ αμαξι σας? ξαναπαμε μου λενε αναβαση προς κερατσινι. λεω παμε και τελευταια οκ? οκ λενε. παμε απο εκκινηση και μεχρι την κορυφη που φυλανε οι ναυτες ειχαμε μεσα 200+ και παλι ηταν πισω αλλα ηταν λιγοτερο. παρατηρησα οτι στην αναβαση αυτην την τελευταια μετα τις 5000 εμενα αρχιζε και ψιλομπερδευε σαν να εμενε απο βενζινη ενα πραγμα . τι σκατα να ειναι?
τεσπα. οταν ηταν να φυγω τους λεω προσκυνατε και χαθηκα σπινιαροντας snoopy
το ψιλομπερδεμα ξανασυνεχιστηκε αλλα δε το κανει συνεχεια τι να ειναι? ειναι κατι σαν διακοπη παροχης βενζινης. ψιλορεταρισμα yell yell

θελω να δοκιμασω και με του φιλου γιαννη που μολις το εβαλε το μαυροκαπακο και στην δευτερη δυναμομετρηση του εδειξε 157. το ανοιγει αυτος? δεν ξερω τι παιζει. απλα χαιρετιομαστε στη συναντηση. δε το ξερω καλα το παιδι
Παλιά 24-12-05, 17:09
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλα ολα αυτα αλλα τα 142 δεν ειναι στυλ mechanicaf, ειναι στυλ δυναμομετρο power.Και κατι αλλο.Καλα ο αλλος με τοσα πραγματα και πηρε 8 αλογα;Με,με,με....και ηλεκτρικο τουρμπο(!!!).Ασε που 168 τα εχουν δυναμομετρησει και μαμα ορισμενα.Ρε μπας και ηταν 1.4 και σε κοροιδευανε;Ή εριξε ο αλλος 2000 ευρω για να παρει 4 αλογα;;Και για να σε ρωτησω κατι και αν θες μου απαντας!Στην εκκινηση ποιος και ποσο ηταν μπροστα;
Παλιά 24-12-05, 17:19
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα ολα αυτα αλλα τα 142 δεν ειναι στυλ mechanicaf, ειναι στυλ δυναμομετρο power.Και κατι αλλο.Καλα ο αλλος με τοσα πραγματα και πηρε 8 αλογα;Με,με,με....και ηλεκτρικο τουρμπο(!!!).Ασε που 168 τα εχουν δυναμομετρησει και μαμα ορισμενα.Ρε μπας και ηταν 1.4 και σε κοροιδευανε;Ή εριξε ο αλλος 2000 ευρω για να παρει 4 αλογα;;Και για να σε ρωτησω κατι και αν θες μου απαντας!Στην εκκινηση ποιος και ποσο ηταν μπροστα;
στην εκκινηση ημουν μπροστα απο την αρχη. μου ειπε οτι περιπου οταν ειχαμε τριτη μεσα του ανοιγα την αποσταση ακομα. το 142(στυλ mechanicaf) εννοουσα οτι το ειπε ακριβως με τον ιδιο τρπο που το ειχες πει και συ εδω οταν ειδες τις μετρησεις. με το μου το ειπε εσενα σκεφτηκα γερολαδα!!! 1.6 v-tec μαμα ειναι μοντ 1999 και καραμαμα με εξατμιση που το ειχε μετρησει του εδειξε λεει 151 κινητηρα. και του αδερφου του 148. τα ειχαν αγορασει καινουργια μαζι..εγω δεν εχω ακουσει παντως κανεναν πανω απο 155 μαμα. αλωστε 4 εχω περασει και το ενα ηταν εξαντλητικα τα ωραρια στο εξοχικο μου. ενα ρεζερβουαρ καψαμε
μηπως του εκαναν καμια μαλακια με τον αγραφο? αλλα γιατι σωνει και καλα επρεπε να ηταν μπροστα ρε? επειδη εβαλε ενα σωρο σκ@τ@ πανω? φορουσε 195/50/15 αυτος και ειναι καλος οδηγος και σπαστης σαν και μενα
τι? αρχισες και τρεμεις δημητρη? απο τωρα?
βαλε motor-cote
χμ....... λες να με τσαγιασεις εσυ ρε?
Παλιά 24-12-05, 17:42
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε Πανο με το ηλεκτρικο τουρμπο τι παιζεται;Οσο και να το κανεις τουρμπο,υπερπληρωση ειναι,Δεν πηρε τιποτα απο αυτο;Καλα μιλαμε αν ειναι ετσι αυτον θα τον εχω για ζεσταματακι.Φερτε μου Honda απο Νικηφορο να τα καταπιω!!Και βλεπω επιμενεις στο motorkote.Εχω και αλλα πραγματακια γιατι κολλησες με αυτο;Και ειπαμε αν του εφυγες απο σταση δεν εχει ενδιαφερον!Ρολαριστοι θα βαλεις με κανεναν;Ή περιμενεις να σε τιμωρησει το εξαταχυτο μου;
Παλιά 25-12-05, 00:09
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 390
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

καλα εσεις οι δυο δεν παιζοσαστε ρε..... αντε καντε την κοντρα να ηρεμησετε...οσο για το παληκαρι με το vti ας προσεχε εε....δεν ηξερε δεν ρωταγε? μπραβο ρε πανο ετσι μην τους αφηνεις να σηκωνουν κεφαλι

καλα χριστουγεννα ρε παιδια και καλους κοφτες
Παλιά 25-12-05, 14:59
MARMEL Offline:
Αdministrator

δημητρη αυτος ο φιλος μου εκει στο νικηφορο το φτιαχνει. δεν ξερω τι παιζει με το ηλ τουρμπο. ουτε που το ειδα τι ειναι και αν αποδιδει δεν ξερω. του νικηφορου το civic το εχω δει στην εθνικη πηγαινοντας στην πιστα μεγαρων και το βλεπω παρκαρισμενο καθε πρωι που παω για δουλεια και φτιαχνεται η μερα μου.μιλαμε για εργο τεχνης και φυσικα αεροπλανο στο δρομο. ειναι πανω απο 650 αλογα με κορμο τιτανιου με μια τουμπινα λες και ειναι απο καραβι κτλ κτλ. αστα να πανε. οι δε 6πιστονες αν τις δεις θα καθεσαι να το χαζευεις ενω ειναι πολυ ομορφο και συντηρητικο σε θεμα εμφανισης. δεν νομιζω οτι εχει χασει απο κανεναν ποτε. στην εθνικη απλα δεν προλαβαινεις να δεις τι σε περασε. μια μπλε βολιδα θα ηταν λεω....
οσο για την εκκινηση δημητρη ποια η διαφορα? ρολαριστοι του ειχα προτεινει γιατι μενει κατω εμενα λογω διαστασης ακαι ακαταλληλοτητας ελαστικου αλλα ηθελε σταματημενοι. εσυ τι θες να παμε? δεν εμαθες ακομα να ξεκινας? θα σε μαθω........ και θα παμε και με τις δυο μεθοδους ετσι για να μην λες οτι ξεκινησα καλυτερα. .....
Παλιά 25-12-05, 17:23
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μπράβο ΠΑναγιώτη έτσι έτσι να μάθουν ορισμένοι να υποκλίνοντε.χεχε.αυτό που αναφέρετε για ηλεκτρικό τούρμπο αν δεν κάνω λάθος (και αν κάνω διορθώστε με) δεν είναι μια μ@λ@κία που πέρνει εντολές από τον εγκέφαλο και χρησιμοποιώντας κάτι ανεμηστηράκια διοχετεύει περισσότερο αέρα με μεγαλήτερη πίεση?

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Παλιά 25-12-05, 18:03
MARMEL Offline:
Αdministrator

λογικα πρεπει να ειναι αυτη η μ@λ@κι@ που ειχε αναλυσει σε τοπικ του ο ranger

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,18352389 seconds (75,85% PHP - 24,15% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:18.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com