παραμονη χριστουγεννων πρωι πρωι βαζω βενζινη (απλη) για να παω αεροδρομιο. βρισκω ενα φιλο που εχει μαγαζι εκει διπλα και αρχιζει να μου κανει πλακα και να ψιλοκοροιδευει(15 χρονια που ειμαστε φιλοι ολο ετσι κανει
) και μου λεει μου ειπε ο ταδε (ο ταδε ειναι ενας αλλος φιλος μας με ενα v-tec civic των 160ιππων) μου ειπε λεει οτι ειδε την δυναμομετρηση και σε ειδε λεει μονο 142 αλογα. τι να πας ρε μου λεει με τον ταδε με το civic του? αρχιζω και τα παιρνω στο κρανος και του λεω εδειξε λαθος το δυναμομετρο. κανονικα ηταν 138 του ειπα. και εσκασε στα γελια. θα με μαμησει μου λεει ο ταδε με το civic. του λεω παρτον τηλ τωρα να ερθει να του πιω το αιμα τωρα. πραγματικα ρε παιδια ηρθε ο ατΙμος σε χρονο DT. φυσικα γνωριζομαστε ολοι απο τα παιδικα μας χρονια οποτε δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης. τον ταδε με το civic τον ειχα πατησει και πιο παλια οταν ηταν νορμαλ την ωρα που γυρνουσαμε απο τη δουλεια. του λεω τι εχεις κανει? μου λεει τωρα εχω βαλει εναν αγραφο κατασκευασμενο εδω ελλαδα χειροποιητη εξατμιση ηλεκρτικο τουρμπο μανιταρι χωανη μπουζοκαλωδια ρυθμιστη πιεσης της βενζινης και ροικη εξελιξη στο καπακι. την ψιλοακουσα λιγο και του λεω το μετρησες? μου λεει ναι και εβγαλε 168αλογα στις 7900. αμαν λεω τον καριολη πηγε τα χωσε και θα με φαει τωρα. αμεσως μετα μου λεει καλα ρε μονο 142?(στυλ mechanicaf) ε του λεω τι να κανω με το μπουρδελο που εμπλεξα τοσα ειναι τι να κανω? μου λεει τοτε στο περαμα που σχολουσαμε απο τη δουλεια μου εφυγες παμε τωρα μια σχιστο? ξαφνικα γυαλισε το ματι μου ασπρισε το προσωπο μου και σκαω ενα απλετο χαμογελο και του λεω ασε γιατι παω αεροδρομιο. και αρχιζαν παλι να γελανε και οι 2 τους. βαζω βενζινη και φευγω. μετα απο 2 στενα τραβαω χειροφρενο και ξαναπαω πισω στο βενζιναδικο και τους λεω εχει καθυστερηση το αεροπλανο οποτε παμε και να βαλουμε 500 ευρω. τους κοπηκαν τα χαμογελα και τους επεσαν τα σωβρακα
μου λενε καλα ρε πας καλα? λεφτα θα βαλουμε? τους λεω ρε σεις 168 δεν ειστε? τι φοβαστε? 142 ειμαι. παμε.μου λενε παμε για πλακα. τους λεω οχι. μου το ξαναλενε και τελικα πηγαμε επιδη τους ξερω απο καιρο και λεω αντε χαλαλι. παμε λοιπον σχιστο αναβαση προς σκαραμαγκα. ξεκιναμε απο σταματημενοι και μεχρι επανω στην στροφη ειχαμε και οι 2 180+ αλλα ηταν 1.5 καροτσα πισω. σταματαμε επανω στην κορυφη του σχιστου και μου ανοιγουν το καπο. ανοιξε το λενε. λεω οχι. ρε ανοιξε το λεω οχι. τι να δειτε? ειδατε το περιοδικο ειπα και εκλασα στα γελια. τους ανοιγω το καπο και τι να δουν δλδ? ενα πανεμορφο ταλαιπωρημενο ασημοκαπακο ειδαν το οποιο ειχαν ξαναδει φυσικα(γειτονες) μου λεει παμε καταβαση. του λεω μεχρι 200 γιατι δεν εχω φρενα οκ? οκ λεει. παμε απο την κορυφη του σχιστου ολη την καταβαση προς σκαραμαγκα. ημουν χαλαρα μποροστα το πολυ 2 καροτσες. και η μεγιστη τελικη που πιασαμε και οι 2 ηταν 220.ξανασταματαμε κατω και ξανακλανω στα γελια
λεω ρε τι σκατα κανατε στ αμαξι σας? ξαναπαμε μου λενε αναβαση προς κερατσινι. λεω παμε και τελευταια οκ? οκ λενε. παμε απο εκκινηση και μεχρι την κορυφη που φυλανε οι ναυτες ειχαμε μεσα 200+ και παλι ηταν πισω αλλα ηταν λιγοτερο. παρατηρησα οτι στην αναβαση αυτην την τελευταια μετα τις 5000 εμενα αρχιζε και ψιλομπερδευε σαν να εμενε απο βενζινη ενα πραγμα . τι σκατα να ειναι?
τεσπα. οταν ηταν να φυγω τους λεω προσκυνατε και χαθηκα σπινιαροντας snoopy
το ψιλομπερδεμα ξανασυνεχιστηκε αλλα δε το κανει συνεχεια τι να ειναι? ειναι κατι σαν διακοπη παροχης βενζινης. ψιλορεταρισμα yell yell
θελω να δοκιμασω και με του φιλου γιαννη που μολις το εβαλε το μαυροκαπακο και στην δευτερη δυναμομετρηση του εδειξε 157. το ανοιγει αυτος? δεν ξερω τι παιζει. απλα χαιρετιομαστε στη συναντηση. δε το ξερω καλα το παιδι