Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
05-06-06, 18:34
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εχω μια απορια ρε παιδια αν ανοιξω με Ibiza Top Gun με το G6R τον εχω λετε ή οχι γιατι μου κολλαει ενα!
05-07-06, 12:09
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ";p="
Εχω μια απορια ρε παιδια αν ανοιξω με Ibiza Top Gun με το G6R τον εχω λετε ή οχι γιατι μου κολλαει ενα!
|
Εγώ σε φιλική κόντρα με το top gun μοντελο 2001,αυτό με τα 101 άλογα.Αρκετά κοινά όπως τα cc 1400,η διαστάσεις τον τροχών 15" όμως[/list]έμεινε πίσω από την πρώτη κιόλας.Η μεγάλη διαφόρα δεν ήταν στην απόσταση μεταξύ μας,αλλά στο βήμα και την λειτουργία του κινητήρα μας σε σχέση με αυτόν της seat.
|
|
Re: Παμε Πολυ Καλα!!! |
|
21-10-06, 14:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Re: Παμε Πολυ Καλα!!!
Αναφορά στο www.coltclub.gr για φιλικό άνοιγμα Colt CZ3 με Corolla 1.4...
http://www.coltclub.gr/forum/viewtopic.php?t=1567
Δεν έχω ανοίξει με τέτοιο, αλλά λογικό το βλέπω να μας έχουν, αφού είναι πανάλαφρα...
21-10-06, 18:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
καλα κρασια
|
|
|
|
21-10-06, 22:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D";p="
καλα κρασια
|
Τι εννοείς; Έχεις διαφορετική άποψη; Κάποια συγκεκριμένη εμπειρία; Ο Βαγγέλης πάντως με την 16άρα του που άνοιξε με Colt ήταν μπροστά μεν αλλά σχετικά ζορίστικε... Να τι έγραψε ο ίδιος στα Φιλικά Ανοίγματα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Άνοιξα πρροχτές με ενα Mitsubisiy Colt 1300 cc ενός φίλου... μια κοντρα απο στάση και μια ρολαριστές με 2α και 25 χιλιομετρα. και στις δυο περιπτώσει το τελος ηταν μεριπου τα 125 χιλιομετρα
παει καλά αυτο το μικρό κουβαδάκι, εχει σημαντικά λιγότερο βάρος!
Και στα δύο ανοίγματα την εκκίνηση την έδωσε ο οδηγος του colt και αυτό του δίνει προβάδισμα αντίδρασης
πρώτο ανοιγμα απο στάση: Πετάχτηκε μπροστα, αλλάγη δευτέρα και έμεινε μπροστά μεχρι τη μέση. Μετά τον πέρασα, αλλάγη σε τρίτη και στα 120 περίπου ήμουν μισό μάξι μπροστά.
Δευτερο ανοιγμα: ρολαριστοί με 25 χιλ και 2α. δινει το σύνθημα και ανοίγουμε... μεχρι τα 125 χιλιομετρα ήμουν ενα αμάξι μπροστά...
(μην ακούσω σχόλια του στίλ, τι κάθεσαι και ανοίγεις με 13άριδες ενω εσύ εισαι 1600.... ανοίξαμε για πλάκα με το φιλαρακι. ισως περιμενα λιγο μεγαλύτερες τις διαφορες, αλλά το γεγονος οτι εδινε αυτος την εκκίνηση του εδινε καποιο πλεονεκτημα!!!) Πάντος ειμαι περιεργος να μαθω πως στέκονται οι 14άριδες δίπλα του
|
21-10-06, 22:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
αν θελουν τα κολτ αμεση συγκιση ναπανε με ενα yaris ενα swift ή ενα c2.αντε ειναι γρηγορο δεν αντιλεγω αλλα οχι και ταφος το 1,4 corollα....ανοιξα με c2 και με την 1η του ηταν μπροστα...μεχρι εκει σαν μπηκε η 2α μου ανοιξα τον περασα στην 3η 3 αμαξια μπροστα στην 4η πολυ πισω μου αυτος...και το yaris ειναι καλυτερο 1η 2α απο το κορολλα τι να λεει ομως....
|
|
Re: Παμε Πολυ Καλα!!! |
|
21-10-06, 23:39
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Re: Παμε Πολυ Καλα!!!
Εντάξει ρε παιδιά,ας μας περνάει και κάποιος,δεν τρέχει τπτ..αρκεί να είναι Ιάπωνας!!
22-10-06, 03:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
δεν με νοιαζει αν με περναει σιγα δεν θα ειναι και ο μονος...αλλα οκ λιγο με τις εκφρασεις....+οτι αντικειμενικα δεν ειναι κατηγορια μας...οχι σαν κοντρα ομως..!
|
22-10-06, 13:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D";p="
αν θελουν τα κολτ αμεση συγκιση ναπανε με ενα yaris ενα swift ή ενα c2.αντε ειναι γρηγορο δεν αντιλεγω αλλα οχι και ταφος το 1,4 corollα [...]
|
Εντάξει, σε αυτό έχεις δίκιο... Άλλη κατηγορία το καθένα...
|
|
23-10-06, 02:18
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
μην δινετε σημασια.......εχω πετυχη μια παρεα με 4-5 κολτακια στο σεφ πολλες φορες...μαλλον ειναι απο το κλαμπ τους...οι τυποι ανοιγουν μονοι τους...τους εχω κολληση παρα μα παρα πολλες φορες.....ας κοψουν την νοσο τον πουλερικων πρωτα κ μετα να που τι ειναι ταφος κ τι οχι....κοκοκοκοκο.........αλλα ξεχασα εμενα δεν ειναι 2004 μοντελο οπως γραφουν.....μετα ισως να τους περναει αλλα δεν θα τους αρεσει μεσα...κατι θα βρουν μωρε.......για να μην παμε στην κατηγορια μας οπου ειναι το lancer το οποιο παιζει να περναμε κ το 1.6αρι με τα 98 αλογα που βγαζει...αλλα τι να τα κανεις τα 192 αλογα με τετοιο διαγραμα ροπης μωρε?τι εχει να λεει οταν πας σιγα καις πολυ ποιο λιγο...τι να λεει οτι βγαζει ιδια αλογα με τουρμπο μοτερ...τι να λεει οταν εχει τεχνολογια πανω κ οχι ενα μοτερ με ενα τουρμπο κ λιτρα λαδι πισω για συμπληρωμα?οκ εγινα κακος...αλλα ανοιξε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε κ μετα πειτε....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,32828808 seconds (84,52% PHP - 15,48% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|