Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
26-07-07, 13:48
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θήβα (Βόλος)
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Άρα μιλάμε για εκδόσεις Sol μόνο; Γιατί εγώ έχω την privilege και από ό,τι βλέπω ο τεμπελάκος μου ήδη ασπρίζει, άρα με καλύπτει κάτι ή μπαααααα;
|
Αν έχει το ίδιο χάλια ύφασμα τότε θα ισχύει και για τη privilege. Άλλωστε από ότι καταλαβαίνω η privilege είναι μία πατέντα της Toyota Ελλάς, πήρανε μία Sol και της έβαλαν διάφορα καλούδια.
|
26-07-07, 15:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Βασικά η privilege έχει δερματίνη σε ταμπλώ και πόρτες και ένα μαύρο σκληρό ύφασμα στον τεμπέλη και μαύρο με ασημί λωρίδα στο κέντρο ύφασμα στα καθίσματα. Για αυτό το ύφασμα μιλάτε; Αν είναι να πάω κι εγώ να μου αλλάξουν έστω τον τεμπέλη που ασπρίζει με το παραμικρό...
26-07-07, 15:46
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θήβα (Βόλος)
|
|
Παράθεση:
Βασικά η privilege έχει δερματίνη σε ταμπλώ και πόρτες και ένα μαύρο σκληρό ύφασμα στον τεμπέλη και μαύρο με ασημί λωρίδα στο κέντρο ύφασμα στα καθίσματα. Για αυτό το ύφασμα μιλάτε; Αν είναι να πάω κι εγώ να μου αλλάξουν έστω τον τεμπέλη που ασπρίζει με το παραμικρό...
|
Αν έχεις πρόβλημα με το τεμπέλη τότε πρέπει να είναι ίδιος με το δικού μου(Sol).
Να πας να στον αλλάξουν.
|
26-07-07, 15:51
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Απλά εμένα ο τεμπέλης και το ύφασμα στις πόρτες δε λεκιάζουν αλλά μοιάζουν να ασπρίζουν και να τρίβονται και το αμάξι είναι 4 μηνών...μου τα αλλάζουν και μετά θα είναι οκ?
26-07-07, 16:57
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θήβα (Βόλος)
|
|
Παράθεση:
Απλά εμένα ο τεμπέλης και το ύφασμα στις πόρτες δε λεκιάζουν αλλά μοιάζουν να ασπρίζουν και να τρίβονται και το αμάξι είναι 4 μηνών...μου τα αλλάζουν και μετά θα είναι οκ?
|
Για σίγουρα ξέρω να σου πω για Ε12 f/l SOL όπως είναι το δικό μου. Αν σου βάλουν σαν τα δικά μου είναι πολύ καλά και δεν "ασπρίζουν" με το παραμικρό. Τα έχω αλλάξει εδώ και 3 μήνες και δεν έχουν λεκιάσει καθόλου.
|
26-07-07, 17:41
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Σεπτέμβρη που θα πάω για λάδια, αφού φάει και το αλατάκι η ταπετσαρία τον Αύγουστο, θα τους το πω να δούμε τι θα γίνει...ευχαριστώ
27-07-07, 12:27
|
|
|
|
|
|
Παντως παιδια και εμενα ειχε καποιους λεκεδες στα καθισματα , αλλα μετα τον βιολογικο που εκανα , εξαφανηστηκαν ολα!!! Γι αυτο οποιος θελει και δεν καλυπτεται απο εγγυηση ας σκεφτει και αυτην την λυση
|
28-07-07, 03:44
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
|
|
Γεια σας παιδια , μετα απο καιρο!! Χθες 27-07-07 , πηγα στην αντιπροσωπια , ειδανε το προβλημα , φωτογραφισανε τις ταπετσαριες + μου ειπανε οτι θα αλλαχθουν ολες . Αντε να δουμε....
|
30-07-07, 13:17
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CICINIAOUU
Γεια σας παιδια , μετα απο καιρο!! Χθες 27-07-07 , πηγα στην αντιπροσωπια , ειδανε το προβλημα , φωτογραφισανε τις ταπετσαριες + μου ειπανε οτι θα αλλαχθουν ολες . Αντε να δουμε....
|
Αντε και μολις εχεις νεοτερα , ενημερωσε μας να δουμε τι εγινε τελικα!
|
|
|
|
31-07-07, 02:28
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estamatis
Δεν μου είπαν κάτι για παρτίδα ή αριθμό πλαισίου. Απλά τους έδειξα τα καθίσματα και τους ζήτησα (γνωρίζοντας ότι το κάνουν) αλλαγή γιατί λεκιάζουν. Μην το καθαρίσεις λοιπόν και πήγαινε σε μία Toyota και ζήτησε αλλαγή. Θα σου βγάλουν φωτογραφίες και θα σου σε ειδοποιήσουν για την ημερομηνία αλλαγής.
|
Οκ αυτό θα κάνω. Τον άλλο μήνα που θα πάω για το σέρβις των 15.000χλμ. θα τους το πω και ελπίζω να μου τα αλλάξουν. Αλλιώς θα τους το πηγαίνω κάθε βδομάδα να μου τα καθαρίζουν τσάμπα Το πιο σπαστίκο πάντως δεν είναι οτι λεκιαζουν(πες ενταξει καθαριζονται) αλλα οτι ξεθωριαζουν και ειναι σα να αρχιζουν να ''ασπρίζουν''.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OxygeN
Eχω το ιδιο προβλημα και εγω αλλα στα 5χρονια που ειμαι λογικα δεν αλλαζει σε εγγυηση..
Εχει ιδεα κανεις ποσο εχει να μπει νεο?
Θα ανεβασω φοτο να δω αν λεμε το ιδιο!
|
Λογικά το ίδιο λέμε. Αν σου έγινε στα 5 χρόνια είναι κάπως δεκτο.. εμενα ομως στους 6 μήνες? έλεος!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CICINIAOUU
|
Ελπίζω να μην έχεις πολύ αναμονή.. Περιμένουμε νεότερα!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16720605 seconds (81,86% PHP - 18,14% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|