Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
16-04-06, 15:40
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ωραια,να παω να τα βαλω τοτε γιατι οπως ειμαι τωρα απο αναρτηση-λαστιχα ειμαι ενα εκκολαπτωμενο εκκλησακι στο πλαι του δρομο
χτυπα ξυλο δηλαδη...
Athens speedball team
|
17-04-06, 17:46
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Εεεε,μια ερωτηση ακομη...με koni κιτρινα θα σκληρηνει πολυ το αυτοκινητο,ο αμρτισερας ετσι μου ειπε...
Athens speedball team
|
17-04-06, 19:09
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
το χαμηλομα σκληρενη<κοπαναει δλδ>το σκληρο αμορτισερ απλα δεν το αυτοκινητο.το χαμηλωμα τα κανει ολα.
|
17-04-06, 19:33
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p="
το χαμηλομα σκληρενη<κοπαναει δλδ>το σκληρο αμορτισερ απλα δεν το αυτοκινητο.το χαμηλωμα τα κανει ολα.
|
Φιλε μου θα διαφωνησω.Οπως προειπα στο δικο μου φοραω τα KYB AGX με ρυθμιση σκληροτητας.Το ελατηριο χαμηλωνει,το αναλογο αμορτισερ μαλακο/μεσαιο/σκληρο ειναι που κανει τη δουλεια.
Φιλικα Νικος.
|
17-04-06, 20:10
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
σε μαμα ελατηρια γρν να βαλεισ δεν κοπαναει.βεβεα δεν ειναι ιδανικο<μαλακο ελατηριο σκληρο αμορτισερ>σιγουρο οσο ποιο σκληρο αμορτισερ θελει κ το αναλογο σκληρο ελατηριο.αν μπορουσα να σου δειξω ενα δοκιμαστικο με d2 αναρτηση κ koni με 3.5cm χαμηλομα θα βλεπεσ οτι στουσ δρομουσ μασ ειναι χαλια η d2 κ εχει κ τα διπλα λεφτα.ιδια προταση με την δικια σου εχει κ η koni εγω αναφερομε για μονιμο χαμηλωμα κ π.χ. 5 cm ειναι παρα πολλα ασε που αντι να στριβει καλυτερα κοντευες να παθεις καρδιακη προσβολη με λιγοτερα km στην στροφη.γενικα ειναι πολλα...μακαρι να μπορουν ολοι να παρουν μια πληρως ρυθηζομενη αναρτηση κ να βρουν την ρυθμιση που θελουν στα συν βεβεα ειναι κ η διαφορα στα ελατηρια<τα προωδευτικα δεν ειναι κ οτι καλυτερο>
|
24-04-06, 22:39
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
εχει κανεις ιδιεα απο σκληροτητες ελατηριων?τις ΤΤΕ ποσο πιο σκληρα ειναι?θελω να βαλω κατι σε 10% 15% μπρωστα κ 20 25.εχει δοση κανεις μιση μοιρα αρνιτικο καμπερ?τρωγετε πολυ το λαστιχο?βλεπεις διαφορα?κανενα μπλοκε παιζει?γιατι δεν ξερω πως το βλεπετε αλλα εμενα μου κρεμαει στισ στροφες κ μενω απο δυναμη.τωρα τα για μερικουσ που τους τρομαζει οπως στριβει τι να πω???μπειτε σε αυτοκινητο με τσιμεντο αναρτηση να δειτε πως κανει οταν φευγει...δεν γλυστραει...ξεκολαει απο το δρομο
|
|
Re: Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλ |
|
29-08-06, 01:22
|
|
Moderator
|
|
|
|
Re: Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλ
Νίκο καλησπέρα θα σε ρωτήσω κάτι γιατι κ γω έχω περίπου το ίδιο χαμήλωμα. τα koni που φοράς εσύ βγαίνουν και για το δικό μου? εγώ έχω 3ποντα H&R με KYB αλλα έχω αφαιρέσει και μία σπέιρα και μπροστά ειμαι στους 5 πόντους μπροστα πιο χαμηλός, ενώ πισω εχω χαμηλώσει κατά 4 ποντους. Αλλάζοντας την κατανομή βάρους εγινε λιγότερο υποστροφικό το αμάξι και δεν κοπανάει τόσο γιατι τα αμορτισερ ειναι απλως ενισχυμένα..
Εχω ενα πρόβλημα όμως κάθε φορά που σηκώνω το αμάξι στο συνεργείο επειδή τα ελατήρια είναι αρκετά κοντά και τα αμορτισέρ ψηλά φευβγουν απο τη θέση τους.
έχεις υπόψη σου αν υπάρχουν κοντοκάλαμα αμορτισέρ??
φιλικά, Στέλιος.
|
|
|
29-08-06, 18:29
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Napoli italia και Κρητη Αγιος Νικολαος.
|
|
Παιδια να σας χαιρετησω πρωτα απο ολα μιας και ειμαι νεος στο Forum...
To Καλυτερο ειναι να βρεις τον ιδανικο συνδυασμο σκληροτητας ελατηριων και προφορτησης αμορτισερ. Τελευταια οι κατασκευαστες αμορτισερ προτεινουν οι ιδιοι τα ελατηρια με τα οποια συνδυαζονται καλυτερα τα αμορτισερ τους. Οπως και να 'χεο παντως για μια μετρια σκληροτητα ελατηριων χαμηλωματος 3,5 ποντων (Π.Χ. τα δικα μου Apex εχουν σκληροτητα 260 λιβρες/ιντσα) θελεις μια μετρια λυση απο αποψης προφορτισης αμορτισερ οπως π.χ. Koni κιτρινα στην μεσαια ρυθμιση η Bilstein sprint η apex κοκκινα... το οτι το αμαξι χαμηλωνει - ακομα και πολυ - δεν παει να πει οτι θα χοροπηδαει σαν κατσικι... Ψαχτε να βρειτε αν γινεται καταστημα με αμορτισερομετρο (στην Κρητη οπου βρισκομαι εγω ξερω μονο τον Δανδαλη στο Ηρακλειο.). αυτοι θα σας συμβουλεψουν καταλληλα.
|
29-08-06, 18:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Ο Δανδαλης δεν εχει αμορτισερόμετρο.
Μία απάτη του κώλου έχει.
Το μοναδικό αμορτισερόμετρο στην Κρήτη είναι στη ΒΙΠΕ.
|
|
|
29-08-06, 18:41
|
|
Administrator
|
|
|
|
Φίλε panosp111 καλώς ήρθες στο Corolla Club.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16370296 seconds (80,91% PHP - 19,09% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|