Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 261
Re: Body Look
καλησπερα παιδια...
Nicknas again...
ειμαι σιγουρος οτι καποιος απο τα μελη εχει φορεσει το bodykit της carcept..
επειδη ενδιαφερομαι να φορεσω την αεροτομη....της carcept.. αν ακουει αυτος ο χριστιανος ή αν τον γνωριζετε παρακαλω πειτε μου ποιος ειναι γιατι εχω τα παρακατω (ευλογα πιστευω) ερωτηματα για την αεροτομη.
α. δημιουργει αεροδυναμικους θορυβους ( βλεπετε ειναι λιγο ζωο η αεροτομουλα)
β. μηπως δημιουργει αυξημενες αεροδυναμικες αντιστασεις με αποτελεσμα να εχουμε αυξηση στην καταναλωση
γ. ειναι πλαστικο - πολυεστερας - fiber?
Δύναμη Σεβασμού: 261
wastegate εχεις απολυτο δικιο οτι την παραψαχνω την δουλεια αλλα πριν βαλω στο αυτοκινητο κατι ομορφο αισθητικα θελω να ειναι ειναι και λειτουργικο χωρις παρατραγουδα..
σου υπενθυμιζω επισης οτι την μαμα αεροτομη την ξηλωσα γιατι την βρισκω απλα μετρια....(δεχομαι να με πεις ανωμαλο εκφρασου ελευθερα....χα.χαχα )
Δύναμη Σεβασμού: 321
παιδια μηπως κανεις εχει βρει φωτα angel eyes για το corolla e12 γιατι κατι βρισκω αλλα για τις αμερικανικες οι οποιες φορανε διαφορετικα φωτα εμπρος!!μηπως τιποτα για ευρωπαικα μοντελα?/
Δύναμη Σεβασμού: 270
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakis";p="
παιδια μηπως κανεις εχει βρει φωτα angel eyes για το corolla e12 γιατι κατι βρισκω αλλα για τις αμερικανικες οι οποιες φορανε διαφορετικα φωτα εμπρος!!μηπως τιποτα για ευρωπαικα μοντελα?/
Φιλαρακι και γω που ψαχνω δεν εχω βρει τιποτα , ουτε καν aftermarket φωτα, συνεχιζουμε ομως ποτε δεν ξερεις