Ναι προς θεού και δε με προσβάλεις!
Νομίζω πως έγραψα ξεκάθαρα τι έγινε με το Corollάκι και το πως έσπασε και ότι το ζορίζω καθημερινώς είναι γνωστό. Τα ίδια τράβαγαν και άλλα αυτοκίνητα νωρίτερα που είχαν πέσει για λιγότερο ή και περισσότερο καιρό στα χέρια μου.
Και φυσικά και θα κατηγορήσω όποιο αμάξι κι αν έχω-είχα αν μου αλλάζουν 50 πράγματα από όταν το αγόρασα και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ
Όσα μου έχουν αλλάξει είναι τα stadard από ότι μου έχει πει και ο μηχανικός της Toyota που το πάω. Όσον αφορά το μοτέρ, όταν ήταν το δικό μου σπασμένο ήταν επίσης ένα MR2 και ένα AVENSIS με την ίδια 'βλάβη΄ και από ότι έμαθα αργότερα υπάρχουν και άλλα 1.4lt που έχουν σπάσει.
Επίσης το ξεκαθάρισα πως ίσως σημαντικό ρόλο έπαιξε το κατέβασμα από 3η σε 2α.
Όσο για το Bmw του πατέρα μου που έσπασα είχε 250.000km πολύ σκίσιμο από μένα και κυρίως από τον πατέρα μου όλα αυτά τα χρόνια που το έχουμε.Αρα μάλλον ψιλοάσχετο το ένα με το άλλο.
Και για να καταλάβω εσύ κρίνεις αν ένα αμάξι είναι αξιόπιστο αν το οδηγάει η γιαγιά μου για 5 χρόνια και δε πάθει τπτ?
Εγώ εκτός από αυτό θα κρίνω και αν ένα αυτοκίνητο το ζορίζεις-σκίζεις και δεν καταλαβαίνει και πολλά. Πως λένε πχ για τα Starletάκια ή για τις παλιότερες Corolles ότι είναι αξιόπιστες...
Αν ήταν να μιλήσω για αξιοπιστία που δε μίλησα στο πόστ μου δε θα σύγκρινα μια σκισμένη Corolla με ένα 'σπίτι-φούρνο-σπίτι' άλλο αμάξι αλλά με παρόμοια οδήγηση.
Και ο ταρίφας που στα πε έχει σπάσει μοτέρ από Corolla