Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-05-12, 13:45
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην ειστε καθοδηγουμενοι παιδια.
http://gr.news.yahoo.com/%CF%87%...054220269.html
Η σελιδα δεν δουλευει! τι λεει εκει? η παραλια δεν ειναι λυση αλλα γιατι να χανεις τον χρονο σου με ηλιθιους? πρεπει να χασεις και το μπανιο σου? εχε χαρη που δεν ειχα παει για μπανιο εγω αλλιως δεν θα πηγαινα φυσικα! αν γινουν εκλογες τον ιουνιο παιζει να μην παω, θα δουμε, το μονο που θα ευχαριστηθω ειναι να μεινει η Χ.Α απεξω γιατι τους ειδαμε και μονο που μιλανε φαινεται τι ειναι και ας λενε οτι θελουν....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-05-12, 14:53
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Όποιος όμως πάει παραλία, δε δικαιούται ούτε να κρίνει, ούτε να σχολιάζει, ούτε να γκρινιάζει για ο,τι γίνεται... Έτσι δεν είναι;
Παλιά 10-05-12, 17:16
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Πολυ σωστα Πετρο.

Παιδια αν η ΧΑ δεν ειχε σαν προτυπο τον Αδολφο και ειχε σαν προτυπο τον Θεμιστοκλη θα ηταν μια χαρα.
Εγω προσωπικα τους ψηφισα και δε το μετανιωνω οτι και αν λετε και μονο και μονο που το 7% των Ελληνων εκανε το ιδιο αξιζει να ακουσουμε τι εχουν να πουν.
Ηδη και οι 21 δηλωσαν οτι θα αρκεστουν στο μισθο ενος αξιωματικου και τα υπολοιπα χρηματα της βουλευτικης αποζημιωσης θα πηγαινουν σε ευαγη ιδρυματα.
Ποτε ηταν η τελευταια φορα που ενα βολεψακης εκανε αναλογη κινηση???
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-05-12, 18:56
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Πολυ σωστα Πετρο.

Παιδια αν η ΧΑ δεν ειχε σαν προτυπο τον Αδολφο και ειχε σαν προτυπο τον Θεμιστοκλη θα ηταν μια χαρα.
Εγω προσωπικα τους ψηφισα και δε το μετανιωνω οτι και αν λετε και μονο και μονο που το 7% των Ελληνων εκανε το ιδιο αξιζει να ακουσουμε τι εχουν να πουν.
Ηδη και οι 21 δηλωσαν οτι θα αρκεστουν στο μισθο ενος αξιωματικου και τα υπολοιπα χρηματα της βουλευτικης αποζημιωσης θα πηγαινουν σε ευαγη ιδρυματα.
Ποτε ηταν η τελευταια φορα που ενα βολεψακης εκανε αναλογη κινηση???
δλδ δεν μετανιωσες που τους ψηφισες? γιατι οσοι γνωστοι μου τους ψηφισαν ετσι ειπαν! ο Μιχαλολιακος κατι λεει οι αλλοι ειναι να μην πω....σε μερικα πραγματα ειναι καλοι, παντως οτι εχουν τον ναζισμο και τον φασισμο μεσα τους δεν ειναι ψεματα! ηδη φανηκε αυτο και σαν ατομα δλδ αυτοι που βγηκαν ως βουλευτες. Αν και ο Μιχαλολιακος ειπε οτι θα τους αλλαξει να βαλει αλλους. Τελικα θα γινει κυβερνηση ή θα ξαναγινουν εκλογες?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-05-12, 19:12
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Αντρεα ,Πανο ΟΚ μπορει να ειναι ακραιοι αλλα δειτε τι πολεμο κανουν τα ΜΜΕ?
Αυτο δεν ειναι ακραιο?
Αυτοι που αποφασισαν χωρις εμας για εμας και χωρις να μας ρωτησουν δεν ειναι ακραιοι?Αναφερομαι για ΓΑΠ ,Σαμαρα και Καρατζαφηρ!!!
Φυσικα και ο Βενιζελος τωρα που εχει μεριδιο ευθυνης!!!ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!

Τωρα καποιοι λενε για τους βουλευτες οκ ειναι καποιοι ακραιοι!Οι Γκερεκου,ο Ανατολακης,ο Φασουλας,η Πατουλιδου,ο Ταξιαρχος Θεοχαρης(Βασιλειου κατα κοσμον) και αλλοι πολλοι ειναι καλυτεροι???
Ας αναρωτηθουμε λιγο!!!!

Λενε γιατι ολοι ειναι τουμπανο -γυμνασμενοι!!!Ο Μπουχεσας ο Βενιζελος και ο Παγκαλος δεν μας πειραζει δηλαδη?

Λενε ποιοι ειναι αυτοι και που δουλευουν?Εκει οπου δουλεψαν και ολα τα παιδια αυτα της αλλαγης!!!Τζοχατζοπουλοι,ΓΑΠ, Βενιζελος,Σκανδαλιδης ,Ρουσοπουλος και πολλοι πολλοι αλλοι!!!

Ειναι ακραιοι ναι!!!Αλλα τα πω ενα ρητο :
Σπερνεις θυελλες θα θερισεις καταιγιδες!!!

Ειναι λογικο αφου εχουν γινει τοσα χρονια τοσα ακραια να γινει τωρα και αυτο!!!
Επισης ο Σαμαρας ειπε οτι δεν τους βαζω στην βουλη αυτους!Και ποιος ειναι αυτος?Δικια του ειναι?
Δηλαδη οι 450000+ ψηφοφοροι δεν ειναι το ιδιο με τους αλλους ψηφοφορους?
Γιατι η ψηφος προς την Χρυση Αυγη να μετρα λιγοτερο ή και καθολου απο την ψηφο σε ΝΔ -ΠΑΣΟΚ ΑΕ?Επειδη δεν τους βολευει?
Γιατι τους φοβουνται ΤΟΣΟ κυριοι?ΓΙΑΤΙ?Τι εχουν να κρυψουν?Αναρωτηθειτε!!!

Τωρα το ΣΥΡΙΖΑ μαλλον ξεχναμε τους γενετιστες των φασαριων!!!ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΑΡΧΙΑ κανουν τους ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΕΟΥΣ!!!
Καλα ειπε ενας σημερα γνωστος!Τουλαχιστον τωρα δεν θα εχουμε φασαριες και επεισοδια με αυτους!!!Ε βεβαια αφου οι ιδιοι τα προκαλουν!!!

Τωρα για την Αθηνα το κακο εχει παραγινει αλλα σκεφτειτε και εδω στην Επαρχια εχουν εδω και δυο χρονια εχουν γεμισει τα φαναρια και εδω στο Βολο καθως ολα αυτα τα στραοπεδα που θελουν να κανουν θα ειναι στην επαρχια!!!
ΔΗΛΑΔΗ τι θελουν να ξεβρωμισουν την Αθηνα και να βρωμισουν ολη την Χωρα?
Αυτα θελει να αποφυγει η επαρχια και τους εδωσε απο 2% το ελαχιστο εως και το 10+% στην Κορινθο!!!Για τους πουλημενους τους δημοσιογραφους που λενε πως τους ψηφισε η επαρχια αφου δεν εχουν δει ποτε καποια χωρια μεταναστη!!!Για να μην δουνε ρε ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!
Η ΠΡΟΛΗΨΗ ειναι η παντα καλυτερη απο την καταστολη!!!

Συγχωρεστε με για το υφος αλλα αυτες τις 3 ημερες ακουω αναγκαστικα τα ΜΜΕ,γιατι με ενδιαφερει αν θα κυβερνησουν παλι οι ιδιοι και αν ο κοσμος θα εκβιαστει για αλλη μια φορα με την πραπαγανδα των ΜΜΕ και ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!
Αυτα!!!
Αν απευθύνεσαι σε μένα Γιάννη, θα γράψω εν συντομία την άποψή μου, χωρίς να περιμένω από κάποιον να συμφωνήσει μαζί μου, πολλώ δε μάλλον να τον αναγκάσω να το κάνει...
-
Τα ΜΜΕ δεν κάνουν πόλεμο στη Χ. Α.: καταφέρνει με εξαιρετική επιτυχία να το κάνει μόνη της στον εαυτό της. Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος.
Πριν ακόμα από τις εκλογές, έλεγα στον στενό μου κύκλο ότι η μεγαλύτερη ευλογία για τον τόπο, η μεγαλύτερη υπηρεσία σε αυτόν και η ιδανικότερη εξέλιξη που θα φρέναρε λίγο τον πολιτικό πιθηκισμό των Ελλήνων θα ήταν η είσοδος της Χ.Α. στο κοινοβούλιο. Τότε, με κοιτούσαν σαν εξωγήινο, αφού βιάζονταν να διαφωνήσουν μαζί μου, χωρίς να ακούσουν την αιτιολόγηση -η οποία ήταν εξίσου απλή-.
Δεν υπάρχει περίπτωση άτομα προσκείμενα στον πυρήνα ενός τέτοιου μορφώματος να είναι "κανονικά" από πλευράς ψυχολογικής: είναι άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση, επίπλαστο αξιακό σύστημα, ανύπαρκτη κοινωνική και ακαδημαϊκή μόρφωση, ιστορική μνήμη και γνώσεις που τείνουν στο μηδέν (μόνο λίγα συγκεκριμένα και περιορισμένα πράγματα για τους "Αρχαίους Έλληνες") και ευφυΐα που άπτεται ενός εξαιρετικά περιορισμένου εύρους δραστηριοτήτων (τα συζητούσα και με μία φίλη μου ψυχολόγο, εχθές). Αυτό αποδεικνύεται και από την ύπαρξη μηχανισμού μύησης/δοκιμασίας και ιεραρχικών επιπέδων που θυμίζουν τις π@π@ριές των αδελφοτήτων των Αμερικάνικων Κολεγίων, των ΥΕΑ και ΔΕΑ στο στρατό κλπ.
και εκτίθεται στον διαδικτυακό τόπο της Χ.Α. και στο pathfinder για παράδειγμα.
-

Τέτοιου επιπέδου άτομα, θέλγονται ακόμα και μόνο στην ιδέα της απόκτησης ψηγμάτων εξουσίας, αφού μόνο μέσω αυτής μπορούν να επιβάλουν την παρουσία τους και την άποψή τους. Και με την απόκτησή της, εκδηλώνουν όλο το συσσωρευμένο μίσος τους απέναντι σε οτιδήποτε θεωρούν πως τους καταπίεζε, δείχνοντας το πραγματικό ήθος, το ύφος, την ποιότητα και τα πραγματικά τους ελατήρια.
-
Αυτό έκανε και ο πρόεδρός τους στην περίφημη "συνέντευξη τύπου", όπου αξίωσε σεβασμό δια της εντολής "εγέρθητω", σε Ελληνικά του κwλου, αγνοώντας πως ο σεβασμός δεν επιβάλλεται αλλά κερδίζεται. Και φυσικά, οι δημοσιογράφοι ορθώς έπραξαν και σηκώθηκαν και έφυγαν (πέρα από ότι έχει ο καθένας να προσάψει σε κάποιους δημοσιογράφους). Έτσι, έδειξε στον κόσμο που ψήφισε Χ.Α., ότι η ψήφος διαμαρτυρίας που έριξε στην κάλπη, έπρεπε να είναι καλύτερα ζυγισμένη, ώστε να πιάσει τόπο και να προσφέρει στη χώρα και όχι να την καταστρέψει έτι περαιτέρω.
-
Ένα παλιό ρητό λέει ότι όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο περισσότερο φαίνεται ο κwλος της, ακριβώς δηλαδή αυτό που έπαθε ο αρχηγός και τα μέλη της Χ.Α.. Και είναι ακριβώς αυτό που θα απωθήσει τον κόσμο από το να τους δώσει την ψήφο του δεύτερη φορά στις εκλογές του Ιουνίου, οπότε και τα ποσοστά τους θα κατέβουν σημαντικά.

-
Δεν θα μπω περισσότερο στη συζήτηση αυτή, όπως δεν το είχα κάνει τόσο καιρό, μη θέλοντας να την τροφοδοτήσω: όταν δεν τροφοδοτείς κάτι, οδηγείται μόνο του στη λήθη. Απλά, επειδή ο Γιάννης αναφέρθηκε σε μένα, αποφάσισα να γράψω επειδή έχουμε μιλήσει δια ζώσης και τον σέβομαι σαν άνθρωπο.
-
Γιάννη, ψήφισε όποιον σου αρέσει -όπως πρέπει να κάνεις, και όπως κάνω και εγώ- με βάση όχι μόνο την αντίδραση και τη διαμαρτυρία, αλλά και τη σκέψη και τη λογική. Και φυσικά, κανέναν από αυτά τα ανθρωπάρια που μας έφτασαν σε αυτό το χάλι που βιώνουμε...
-
Ελπίζω να καταστεί δυνατό να βρεθούμε κάποια φορά από κοντά και να συζητήσουμε, όχι μόνο για αυτοκίνητα (ένα θέμα που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε είναι και για τους δημιουργούς των επεισοδίων σε πορείες και απεργίες που αναφέρεσαι, ένα κοινό μυστικό που πολλοί αποφεύγουν να εκφράσουν και οι υπόλοιποι δεν μπορούν να πιστέψουν).

-
Τέλος, να σου πω ότι ο καλύτερος τρόπος να μαθαίνεις τα νέα είναι -δυστυχώς ή ευτυχώς- οι δημοσιογράφοι: ψάχνεις να βρεις ποιος ή ποιοι είναι οι σωστότεροι και τους εμπιστεύεσαι για την ενημέρωσή σου, έχοντας ταυτόχρονα τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά. Μήπως για το αυτοκίνητό σου δεν εμπιστεύεσαι το μηχανικό σου, τον οποίο τον βρήκες μετά από μακρά αναζήτηση; Ή μήπως για τα υδραυλικά του σπιτιού σου εμπιστεύεσαι τον οποιονδήποτε; Και ούτω καθ' εξής (με το δεύτερο πρόσωπο, δεν απευθύνομαι σε σένα Γιάννη, είναι γενικό...).

Παράθεση:
Μην ειστε καθοδηγουμενοι παιδια.
http://gr.news.yahoo.com/%CF%87%CF%8...054220269.html
Συγνώμη, αλλά όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας, δεν είναι καθοδηγούμενος, όχι μόνο διότι δεν το γνωρίζουμε, αλλά και διότι πολύ απλά, ο χαρακτηρισμός αυτός μπορεί πολύ εύκολα να επιστραφεί, οπότε η συζήτηση εκτροχιάζεται.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-05-12, 19:51
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Πανο πολυ ωραιο το post σου και χαρηκα και εγω που ημουν η αιτια να γραψεις ολα αυτα!!!
Η εκτιμηση στο προσωπο σου να ξερεις ειναι δεδομενη και αυτο δεν αλλαζει με τις πολιτικες πεποιθησεις!!!

Πολυ ωραια τα λενε οι ψυχολογοι αλλα καποια πραματα δεν μπαινουν σε καλουπια!!!Αν θεωρητικα ρωτουσαμε γιατι οι 450000 ψηφισαν Χ.Α θα παιρναμε τουλαχιστον 100000 διαφορετικες απαντησεις!!!
Εγω δεν τους ψηφισα απο αντιδραση και μονο!!!Πιστευω οτι δεν λαικιζουν λεγοντας οτι θα παιρνουν μονο 1400 ευρω μισθο(τοσος ειναι ο μισθος Αντισυνταγματαρχη) ,οντας πρωτη φορα εκλεγμενοι ,που θα μπορουσαν να παρουν αυτα που δικαιουνται ,ενω οι αλλοι που εκλεγονται εδω και δεκαετιες οχι μονο δεν το εκαναν αλλα δεν αρκεστηκαν στα ΝΟΜΙΜΑ και φαγανε τα δεκαπλα!!!

Θεωρω οτι η κατασταση εχει παρεκτραπει ,τα ηθη και τα εθιμα εχουν διαλυθει ,δεν υπαρχει θεσμος οικογενειας,δεν υπαρχει παιδεια, οχι την ακαδημαικη αλλα την ουσιαστικη ,τα καναλια δειχνουν μονο gay και τιποτα παραπανω ,η σαπιλα εχει κυριευσει τους παντες και τα παντα!!!

Θεωρω οτι ΜΟΝΟ ενα ακραιο κομμα θα μπορουσε να φερει την ισορροπια και αυτο ισως να μην συμφερε ουτε και εμενα τον ιδιο ,αλλα η Πατριδα απαιτει θυσιες ,οπως οι τοσοι χιλιαδες που εχουν χυσει το αιμα τους για να ειμαστε τωρα εμεις ελευθεροι και ηρθαν ΑΥΤΟΙ οι προδοτες με αρκετους εκατονταδες χιλιαδες που βολευτηκαν απο το κομμα και τωρα εγω και χειροτερα τα παιδια μου κινδυνευουν με αφανισμο!!!!

Δεν θα τους περασει και δεν θα τους αφησω ,οσο μπορω!!!Δεν ξερω αν ειμαι περισσοτερο πατριωτης απο αλλους αλλα απο αυτους που βολευτηκαν και βολευονται σε ανυπαρκτες θεσεις ,παιρνουν ανυπαρκτες συνταξεις και αναπηρους στα χαρτια εγω πρεπει να προστατευτω!!!

ΦΤΑΝΕΙ πια!!!

Καμμια δικαιολογια!!!

Τωρα οσο αφορα τους αλλοδαπους και εμεις οταν πηγαμε στην Γερμανια πριν 50 χρονια ,δεν πηγαμε ανεξελεγκτα ,ουτε παρανομα ,αλλα με ολες τις ιατρικες εξετασεις και ΠΟΤΕ δεν φεραμε το AIDS στην πατριδα κανενος και να εχουμε σημερα 6000 τηλεφωνα απο τις αλλοδαπες πορνες!!!

Θεωρω οτι ο κομπος εφτασε στο χτενι και οπως ξαναειπα ,σπερνεις ανεμους θεριζεις θυελλες!!!
Με πληρη επιγνωση των οσο λεω και εχων 100% σωας τα φρενας ,διχως κανενα καλουπι ψυχολογου θεωρω οτι αυτη η κατασταση απλα δεν παει αλλο!!!
Δεν περιμενω ο Βολος να γινει Ομονοια!!!
Δεν ειχα ,δεν εχω και δεν θα εχω αναγκη κανεναν απο ολους αυτους τους Δωσιλογους ,κλεφτες και βολεψακιδες!!!Δεν θα φυγω απο την Πατριδα μου επειδη μερικοι το θελουν!!!
Οσο για τα ΜΜΕ η φραση πορνοκαναλα τα λεει ολα και οποιος διαφωνει ας μου πει τους λογους του!!!Τι βλεπει στα ΜΜΕ και σε ολα εκεινα τα καναλια που δεν του φερνει αηδια???

Λενε για φασισμο και ναζισμο?Αφου ειναι Γερμανοι γιατι θελουν να στειλουν Μνημονια και ΔΝΤ στον αγυριστο?
ΝΑΙ ειναι ναζιστες και δεν με νοιαζει ,ειδα τους Πατριωτες ,σοσιαλιστες και δεξιους ολα αυτα τα χρονια,μπουχτησα!!!
Ειναι εθνικιστες ,τι το κακο για την Ελλαδα?Μηπως ως Ναζι που ειναι υπηρετουν την αλλοτε Γερμανια?Δεν νομιζω ,την Γαλανολευκη υψωνουν και καμιας αλλης χωρας!!!
Ναι Ναζιστες μπορει να ειναι αλλα με την ευρυ εννοια του ρολου ,ως πατριωτες και ως ρατσιστες και οχι ως φιλογερμανοι που σιγουρα δεν ειναι!!!
ΝΑΙ θεωρω οτι ειμαστε οι καλυτεροι!!!ΔΕΝ ημασταν και δεν θα γινουμε ΠΟΤΕ ουτε Γερμανοι,ουτε Γαλλοι,ουτε Ολλανδοι και Σουηδοι!!!
Αυτοι ημαστε και αν δεν μας θελουν αυτοι μια εγω δεν τους θελω 100!!!Δεν τους βλεπω καν !!!

Αυτα και συγγνωμη για το μακροσκελες post!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-05-12, 19:56
NikiforosGT Offline:
Moderator

Συμφωνώ μαζί σας, απλά τα συγκεκριμένα ατομα ειναι χαλια της Χ.Α, έχει ατομα φυσικά που ειναι καλυτεροι δεν είναι και όλοι ίδιοι ουτε και είναι τόσο φανατικοί. Δεν θέλω να επεκταθώ σε ονόματα κτλ δεν θέλω να ασχολούμε μαζι τους, χρειαζόταν όμως και η φοβερα γιατί τα 2 μεγάλα κόμματα ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑΑΑ χρονια το ειχαν σπιτι τους την βουλή!
Γιάννη οι πόρνες που λες αν παρακολουθεις τα ονοματα κτλ θα δεις οτι οι περισσοτερες σχεδον ειναι Ελληνίδες! πραγματικά κριμα....και περισσότερο κρίμα για τους πελάτες τους που δεν φτάνει που πάνε σε αυτές, αλλά ολοι αυτοι ειναι τοσο ηλίθιοι που δεν πέρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις??? ήδη ακουσα οτι βγηκαν μερικοι θετικοί!
Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, βρηκα αυτο, αν και μου ηταν γνωστα απο πριν αυτά, γιαυτο και δεν τον ψηφισα αλλωστε.
http://anti-masonia.blogspot.com/201...post_1998.html
και κατι και για την Χ.Α http://www.youtube.com/watch?v=bABj0...feature=fvwrel
και το χειροτερο http://www.youtube.com/watch?v=2xavy...eature=related
γιαυτο καποιοι που φηφισαν παραλια ηταν οι καλυτεροι, τι να ψηφισεις δλδ? οταν ολοι συνομωτουν εναντιων μας?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 10-05-12 στις 20:07.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-05-12, 20:02
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ναι ξερω οτι ειναι και Ελληνιδες αλλα αυτο που ειπα και την αλλη φορα ,εχουμε αρκετους Ελληνες εγκληματιες δεν χρειαζομαστε και αλλοδαπους!!!
Εχουμε αρκτες Ελληνιδες Πορνες δεν χρειαζομαστε και αλλοδαπες και μαλιστα χωρις κανεναν ελεγχο ιατρικο!!!

ΔΕΝ υπαρχει καμμια δικαιολογια γι αυτους που δεν πηραν προφυλαξεις!!!ΑΥΤΟ ειναι το μονο σιγουρο!!!ΑΛΛΑ καποιος πρεπει να μας προστατευσει κιολας ακομα και απο αυτους τους ανεγκεφαλους!!!ΠΟΙΟΣ?

Ειναι οπως καποιος που περνα απο το ΚΟΚΚΙΝΟ φαναρι συνεχεια και κατ' εξακολουθηση!!!Σιγουρα θα δημιουργησει ατυχημα και πρεπει καποιος να με προφυλαξει εμενα που θα περασω με ΠΡΑΣΙΝΟ και θα με σκοτωσει!!!
ΑΠΛΑ πραματα που εδω στην χωρα αυτη της Μπανανιας θεωρουνται τοσο δυσκολα!!!
ΑΚΟΜΑ και τα προστιμα εχουν αλλοιωσει τον χαρακτηρα!!!Ειναι μονο εισπρακτικα!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-05-12, 00:08
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παντως ρε παιδια εγω συμφωνω και επαυξανω με τον γιαννη...

η λασπη που ειναι λογικο να ειναι ΔΙΠΛΑΣΙΑ αυτες τις μερες (μετα τις εκλογες δλδ) για μενα ειναι διπλο ξεφτιλικι αυτουνου που το κανει...
τι τον νοιαζει τον καθεναν σε τι συγκροτημα ειναι ο ταδε και η ταδε...
και μενα αυτη η λασπη με κανει και αντιδρω αντιθετα απο αυτην!!!!

υπαρχουν πολυ σοβαροτερα θεματα ως ξεφτιλικια που θα πρεπει να λυθουν.
οσουν εχω ρωτησει τους τρυγιρω μου τι πιστεουν για τις επομενες εκλογες της ΧΑ μου λενε θα παει χειροτερα...
το εχω σκεφτει και εγω οτι ο κοσμος θα ψηφισει ωριμοτερα και μπορει και να παει χειροτερα.
μπορει ομως ο κοσμος να σκεφτει ΑΚΟΜΑ πιο ωριμοτερα και να ανεβει...
διοτι αν ανεβει και τελικα κατσει στη βουλη ειτε με μουσια ειτε με μουστακια ειτε με δερματινα γιλεκα το μονο που θα κανουν θα ειναι ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ και μονο...

ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ

ειδωμεν!!!!
Παλιά 11-05-12, 00:17
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μπουρλοτοοοοοοοο... αυτο δυναμια το συριζα....χμμμμ ειναι μια αρχη

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net... 720863_n.jpg

edit παντως περα απο την πλακα περα απο την λασπη που εχει φαει η χρυση αυγη ολο αυτον τον καιρο απο μμε...στο αλτερ ο χρυσαυγιτης τους εχει αποστομωσει με τα επιχειρηματα του....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pantelis : 11-05-12 στις 00:42.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
2012 Corollaclub Dynoday - 8η Δεκεμβρίου 2012 corollapatra ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 363 18-12-12 19:46
avensis 2012!! urban CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 3 20-09-11 21:11
εκλογες 09 nikos carina ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 8 17-10-09 12:59

Page generated in 0,19545102 seconds (84,80% PHP - 15,20% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:59.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com