Ηρακλη το κιτ της ROTRΕX τα εχει ολα????
Εγκεφαλο και μπεκ?
Επισης και με αυτο το κιτ που οντως ειναι οκ θελει την αγορα περιπου 3500 με μεταφορικα και αλλα 500 μαστορικα και αλλα 500 τουλαχιστον μια εξατμιση και αλλα τοσα για εποπτεια!!!!
Τι λεμε εμεις κοστος πανω απο 4000ρικα.........
Οπως ακριβως τα λεει ο Γιωργος ειναι τα πραματα Γιαννη και εγω θα στα ελεγα και λιγο χειροτερα!!!!
Απλα δεν πειθομαι για την αποδοση του και ειδικα στην ροπη εναντι ενος TURBO KIT !!!!
Οσο αφορα τον Δαρρα ως παραδειγμα τον ανεφερα!!!!Εχω ακουσει διαφορα!!!!
Επισης ο εγκεφαλος ειναι μεγαλης σημασιας με το αν προγραμματιζεται ή οχι και τι θα επιλεγει ως management!!!
Τωρα οσο αφορα την τουρμπινα μια Τ2 παροχης εως 140 ιππους θα παρει οπως και να εχει!!!!
GARRETT θα ειναι IHI θα ειναι ,ΚΚΚ θα ειναι ,greddy,οτι θελει αλλα σαν παροχη λογω κυβικων ειναι η Τ2 εγγυημενα 100%
Απλα αν παιξει μεταχειρα (που για μενα δεν αξιζει ,ασχετα αν συμφερει) βρισκεις IHI την VL7 απο Punto GT ,greddy απο TOYOTA σταρλετ και γενικα μεταχειρα θα βρεις πολλες!!!!
Αλλα για την ιστορια ενα τουρμπο της κατηγοριας αυτης εχει ΜΑΧ 600 ευρω ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ κομπλε με την wastegate πανω ειτε garrett ειτε ΙΗΙ ,για τις γιαπωνεζικες δεν ξερω ρωτηστε τον Βασιλη(wastegate
) οποτε για μενα δεν αξιζει!!!!
Αξιζει ομως για παραδειγμα ενα μαμα ιντερκουλερ απο VAG ειτε απο Punto GT μαμα που κανει 50 ευρω μεταχειρα και θα επαρκει για 130-140 αλογα ανετα.....
Τωρα οσο αφορα την πιεση απλα λεω οτι πρεπει να σηκωσεις τουλαχιστον 0.6 min (εγω θα ελεγα 0,8) για να αξιζει τον κοπο οποτε θες και μια φλαντζα να ριξεις λιγο συμπιεση!Ποσο εχει μαμα γνωριζει κανεις???
Υπαρχουν και σε αλλα post τα ειχαμε γραψει για τιμες αλλα χονδρικα με εργατικα και management και εξατμισα θα φτασει για πλακα τα 3500ρικα......