Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-12-08, 17:12
Mindstorm Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Γλυφαδα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Mindstorm είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδια καλησπερα....ειπα να παρω μερος και εγω στη συζητηση γιατι εχω καποια παρομοια προβληματα. Εχω ενα G6R το original. Οταν το πηρα εβαλα 16αρες ζαντες με λαστιχο 205/16/40. Μετα δοκιμασα μια οικονομικη λυση τα Osrav με MAD ελατηρια 5ποντα. Πισω μια χαρα μπροστα εβρισκε οταν εμπαινες κομματια σε στροφες λιγο στο θολο...ετσι εβαλα πιατελα μπροστα και το σικωσα 1ποντο. Τωρα μια χαρα...βεβαια δαχτυλο αναμεσα σε θολο και λαστιχο δεν βαζεις. Τεσπα το θεμα ειναι οτι το αμαξι κοπαναει πολυ σε ασχιμο δρομο και εχει αρχισει και κανει τριξιματα στα πλαστικα. Βεβαια σε καλο δρομο μπαινει μαζι με saxoralla οσο και αν δεν το πιστευετε...Απο καινουριο χρονο θα τα αλλαξω και σκεφτομαι Bilstein coilover με μετατροπη στα γονατα (οπως κανανε στα αγωνιστικα) ή TEIN super street damper. Εχετε καποια αποψη πανω σε αυτα?? Επισης θα λειτουργουσε καλυτερα να βαλω πισω 17αρα ζαντα με 16αρα μπροστα σκεφτομενος οτι ειμαι καθαρα της στροφης και αδιαφορω για ευθειες?? Μετα τις αναρτησεις ερχεται κιτ TRD για βασεις ψαλιδιων και σινεμπλοκ (νομιζω ετσι λεγεται) πολυερεθανης. Καλες γιορτες ευχαριστω για το χρονο σας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-12-08, 17:22
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπέρα, δεν θα σου συνιστούσα να βάλεις blinstein με πατέντες όταν υπάρχουν έτοιμες λύσεις που ταιριάζουν μια χαρά! όπως Τein, D2, G4, Ksport και άλλες λύσεις για coilovers. Ζάντες με τίποτα να μην βάλεις μεγαλύτερες μπροστά η πίσω! όλες πρέπει να είναι ίδιες! ασε 16αρες καλά είσαι! το πολύ χαμήλωμα καλό ΔΕΝ κάνει! 3cm είναι μια χαρά, προσωπική εμπειρία δείχνει εκτός τις λύσεις με coilovers ότι άλλα αμορτισερ πχ koni kitrina, Kyb AGX ktl καλυτερα είναι με τα μαμά ελατηρια παρά με χαμηλώματος. Αυτή η γενική σκέψη ότι το χαμήλωμα κάνει το αμάξι να έχει καλά κρατήματα δεν είναι εντελώς σωστή! στο χαμήλωμα πάνω από 3cm δεν δουλεύει σωστά η ανάρτηση, λογικό να κοπανάει πολύ όπως λες, να παθαίνουν ζημιές και φυσικά να τρίζουν μέσα πλαστικά κτλ! είχα ενα φίλο κάποτε και είχε κόψει ελατήρια για να το χαμηλώσει 5cm!! ΕΛΕΟΣ! και μετά λέει εχω τρελα κρατήματα??? μα δεν δούλευε καν η ανάρτηση! ένα ξερό πράμα ήταν! όσο για κρατήματα ξέρω άτομα με starletakia τurbo που τα saxoralla τα είχαν επάνω σε στροφές, με TEIN όμως. Νομίζω τα osrav αμορτισερ ειναι σαν μαμά kyb? δεν είναι και ότι καλύτερο για χαμήλωμα! δεν είναι καν για χαμήλωμα αυτά. Θα σου χαλάσουν πολύ γρήγορα. Αν έχεις χρήματα να διαθέσεις ρίξε τίποτα TEIN κτλ και καθάρισες. BTW το προφιλ σου είναι πολύ χαμηλό! δεν θα έβαζα κάτι τέτοιο για Ελλάδα. Εδώ 195/50/15 έχω και βαράει!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-12-08, 17:26
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Για τα silent block εχω καποιες ενστασεις. Θα αλλαξεις και ψαλιδια? Γιατι καποτε το σκεφτομουν κι εγω να τα αλλαξω αλλα το αφησα οταν μου ειπανε οτι αλλαζεις υποχρεωτικα τα ψαλιδια. Επισης, τα silen block πολυουρεθανης ειναι για αγωνιστικη χρηση και εχουν μικρη διαρκεια ζωης. Απο κει και περα δεν μπορω να εκφερω γνωμη για την αναρτηση που σκεφτεσαι να βαλεις, ξερω μονο οτι η ΤΕΙΝ ειναι απο τις κορυφαιες εταιριες του χωρου και οτι οπου βαζει το ονομα της δεν μιλαμε για προϊοντα της σειρας.
Παλιά 24-12-08, 17:30
NikiforosGT Offline:
Moderator

Τα κιτ TRD που λες νομίζω είναι πολύ ακριβά και μικρής διάρκειας ζωής δεν αξίζει ο κόπος! αν θες να στρίβει πολύ καλά βάζεις coilovers οποσδήποτε, μπάρα θόλων μπρος και πίσω και μπροστά και μπάρα ψαλιδιών (έχει για corolla?) σε starlet βάζαμε. Με αυτά είσαι μια χαρά. Δεν χρειάζονται τα υπόλοιπα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-12-08, 19:07
Mindstorm Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Γλυφαδα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Mindstorm είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας. Το G6R εχει μαμα 195/15/45 νομιζω οποτε το 40αρι προφιλ με 16αρα ζαντα ειναι μια χαρα πιστευω. Λογικα κοπαναει ι αναρτηση λογω χαμηλωματος (δεν ειχα ψαχτει αρκετα τοτε και αυτα μου ειχαν πει οτι ειναι καλα). Τα Bilstein παρεπιπτωντος τα φοραγανε τα group N αγωνιστικα corolla του ελληνικου πρωταθληματος οποτε κατι παραπανω ξερουν και δεν θελει πατεντα απλα φτιαχνεις τα γονατα. Τεσπα το αμαξι αυτη τη στιγμη ειναι στα 12cm απο το εδαφος μετρημενο στην κολωνα. Το κιτ για τα silent blocks ειναι αυτο που δινει στη fensport και δεν προϋποθετει κατι αλλο αποτι λει. Το αμαξι φοραει απο μαμα αντιστρεπτικες / ζαμφορ TRD μπρος - πισω και μπαρα θολων. Επισης ειδα καποια top mounts TRD. Αυτη τη στιγμη ειμαι αναμεσα σε Bilstein coilover και TEIN super street damper. Αν δεν πουληθει το αμαξι θα το προχωρησω και θα σας ενημερωσω. Ευχαριστω και παλι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-12-08, 20:30
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mindstorm Εμφάνιση μηνυμάτων
Το G6R εχει μαμα 195/15/45
για αυτό είσαι 100% σίγουρος?

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-12-08, 21:09
NikiforosGT Offline:
Moderator

αποκλειεται να έχει τέτοια διάσταση από μαμά. Οι μαμα αντιστρεπτικές μπρος-πίσω και μπροστά η μπάρα θόλων TRD είναι? αυτό δεν το γνωρίζω. Πίσω μπάρα θόλων υπάρχει? σε corolla δεν έχω δει, όπως ούτε και ψαλιδόμπαρα, ενώ σε starlet ep82-ep91 τα έχω δει όλα. Εγώ πάντως δεν θα ήθελα αμορτισερ που μπαίνουν με πατέντες ενώ υπάρχουν έτοιμα, ένας λόγος ήτανε και αυτός που δεν έβαλα koni λόγω ότι τα μπροστινά είναι φυσίγγια που πρέπει να κόψεις τα μαμα αμορτισερ για να τα βάλεις και έτσι έβαλα kyb AGX. Σου προτείνω καλύτερα φυσικά τα ΤΕΙΝ, ή τα άλλα που είπα όπως D2, Ksport ktl. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί η ΤΕΙΝ το φτηνό μοντέλο με τα 700 κάτι ευρώ δεν το βγάζει για ΕΕ111/ΑΕ111 ενώ το ακριβό το έχει! αν είχε το basic dumper θα την χτυπούσα και εγώ! η άλλη είναι πανάκριβη! εδώ basic dumper http://www.nt.gr/gr/Results.asp?Mode...D=&GroupID=105 και η super street : http://www.nt.gr/gr/Results.asp?Mode...78&GroupID=110

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 25-12-08 στις 21:15.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-12-08, 23:40
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 326
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mindstorm Εμφάνιση μηνυμάτων
Το G6R εχει μαμα 195/15/45 .
Το G6R έχει μαμά λάστιχο 195/55/15.
Χρόνια πολλά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-12-08, 08:32
Κυριάκογλου Σπύρος Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: AE 111 G6R
Περιοχή: ΩΡΩΠΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 238
Κυριάκογλου Σπύρος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλαρακι Midstorm καλημερα. Το G6R μαμα φοραει 195/55/15. Αν το δικο σου ειχε αλλη διασταση τοτε ειναι λαθος. Μπορεις να το τσεκαρεις αυτο που σου λεω και απο το βιβλιαρακι του κατασκευαστη. Η επομενη διασταση που θα πας σε 16' ειναι 205/45/16 .το 40αρι προφιλ που εχεις βαλει ειναι πολυ μικρο και μικρενει την διαμετρο του τροχου πολυ!. Δηλαδη εχεις κοντινει πολυ το βημα του αυτοκινητου σου. Και εγω G6R εχω.
Οσο για το κιτακι της TRD τα συνεμπλοκ ειναι λαστιχενια και οχι πολυερεθανης.Σκληροτερο λαστιχο δηλαδη και μαλιστα bridgestone. Οσο για διαρκια ζωης μη τα φοβασε.Εγω εχω αλλαξει και βασεις μηχανεις και συνεμπλοκ μπροστα και δεν χρειαζετε να αλλαξεις ψαλιδια οπως λενε.
Οσο για τις αντριστρεπτικες που λες δεν ειναι TRD οι μαμα γιατι οι TRD ειναι πολυ χοντριτερες (28cm μπροστα και 57% πιο σκληλη , 19,1cm πισω και 27% πιο σκληρη αντι για 19cm μπροστακαι 14cm πισω).
Οσο για μπαρα ψαλιδιων βγαζει η cusco για corolla αλλα ετσι οπως ειναι η γεφυρα της αναρτησης μας δεν την χρειζεσε και τοσο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-12-08, 08:38
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Σπυρο εμενα αυτα μου ειπανε στον Πασπαλιαρη, και οποιον εχω ρωτησει μου εχει πει το ιδιο. Μαλιστα απο την αντιπροσωπεια μου ειπανε οτι αυτο μπορει να μου το κανει καποιο συνεργειο εκτος ΤΟΥΟΤΑ, με δικη μου ευθυνη. Οκ θελουν να τα κονομησουν απο τη μια, αλλα απο την αλλη 5 ανθρωποι να μουθ λενε το ιδιο κατι σημαινει.
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ Ε 111 chris-e11 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 10-01-13 12:58
αναρτηση g6 G6 john ΦΟΡΟΥΜ 1 04-10-11 10:51
αναρτηση σε 111 urban TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 22-07-10 23:55
E12 αναρτηση itsabigworld TOYOTA COROLLA E 12 5 18-09-07 14:48
αναρτηση απο ts σε 1.4 poutsa TOYOTA COROLLA E 12 23 20-06-07 15:06

Page generated in 0,17729592 seconds (81,15% PHP - 18,85% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:02.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com