Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-09-11, 22:49
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δυστυχώς αν δεν εχει ασχοληθεί καποιος παραπανω η μονη χημεια που καναμε ειναι στο γυμνάσιο!!! εγώ πχ μετα πηγα τεχνικο και εκανα μονο στην 1η λυκειου. Ομως οπως καλα ξερουμε υπάρχει το internet και μαθαινεις τα παντα. Το θεμα ειναι να μπορεσουμε να κατασκευασουμε κατι μονοι μας για το αμαξι χωρις να χρειαστει να σκασουμε για αγορα μονο 650 ευρώ που ζητανε οσοι ολοι μιλήσαμε, γιαυτο εξαλλου επιλεγουμε την παραγωγη σκετου υδρογονου και οχι HHO (υδρογονο μαζι με οξυγονο) ή διαφορετικα οπως το λενε ΥΔΡΟΞΥ, γιατι ειναι επικυνδυνο και εκρηκτικό ενώ σκετο υδρογονο πολυ ποιο ασφαλές. Εγώ αυτο που ειπα ειναι πως οτι θεωριες μας χρειαζονται τις μαθαμε τουλαχιστον εγώ και ο Χρηστος που απ' οτι φαινεται ασχοληθηκαμε πολυ. Εγώ προχωρησα και σε πειραματα οπως ειδατε. Το ξερω τι κανει το αλάτι, η σοδα και η καυστικη ποτασα. Επαιξα 2 φορες με αλάτι και αλλη μια με σκετο θαλασσινο νερό και στην αρχη με μαγειρικη σοδα για να δω τι δυναμη εχουν ως ηλεκτρολύτης, και σε σχεση με την καυστικη ποτασα που εχω σκοπο να δοκιμάσω. Συνεπως το να λεμε συνεχεια θεωριες δε νομιζω πως οφελουν σε κατι αλλο μιας και τα αναλυσαμε αυτα. Εξαλου ο καλυτερος και καθαροτερος και ισχυρότερος ηλεκτρολύτης ειναι η καυστικη ποτασα (ΚΟΗ).
Καλό ειπα πως θα ηταν να μην λεμε μονο θεωριες αλλα να κανουμε και τπτ στην πραξη για να δουμε τα επιθυμητα αποτελέσματα!

Πέτυχα τώρα ενα βιντεο που δειχνει ηλεκτρολυση με χρηση υψηλης συχνοτητας ΧΩΡΙΣ ηλεκτρολυτη!!!
http://www.youtube.com/watch?v=EQDY1OtQPcE
και αλλο ενα Ελληνικο κιτ που εχει και με διαχωριστη!!! http://www.sword.gr/index.php/%C...-10-34-17.html
και τα σχηματακια : http://www.sword.gr/images/diagram2sm.jpg (για διαχωρισμό) και
http://www.sword.gr/images/diagramgr.jpg (για υδροξυ δλδ HHO).

http://www.youtube.com/watch?v=jyyoaw-dCrc&NR=1
ΛΟΛ το ποτηρι πυροβολει! υδρογονο rulez!

Πολυ καλο!!! http://www.youtube.com/watch?v=Zw_Bu...eature=related
προσεχτε το πισω δοχειο το HH bumber που δουλευει σαν αργιλες! ετσι το νερο υδρογονου παει κατω και οι φουσκαλες που ειναι αεριο υδρογονο πανε πανω και μετα στην εισαγωγη του μοτερ μας!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 18-09-11 στις 23:15.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-09-11, 22:56
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Δε διαφωνώ με τη λογική της κίνησης αυτής αλλά δε καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να φτιάξετε μόνοι σας κάτι για το αυτοκίνητό σας στο σπίτι σας (ασφαλές, αξιόπιστο, με γνώσεις παρμένες μέσα από το Internet), τη στιγμή που οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ολόκληρα τμήματα εξέλιξης και επενδύουν τεράστια ποσά για παρόμοιες εξελίξεις. Απλή, λογική και μπακαλίστικη απορία είναι...
Παλιά 18-09-11, 22:58
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
νικηφορε εχεις βρει τπτ ετοιμα δοκιμασμενα συστηματα που να αποδιδουν?
αυτος με τα 1499 δε το στελνει ελλαδα.
δωσε τπτ μπολικα link στο λαο...
υπαρχουν καποιες συγκεκριμενες κατασκευες? τις εχουν ονομασει?
Παλιά 18-09-11, 22:59
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Δε διαφωνώ με τη λογική της κίνησης αυτής αλλά δε καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να φτιάξετε μόνοι σας κάτι για το αυτοκίνητό σας στο σπίτι σας (ασφαλές, αξιόπιστο, με γνώσεις παρμένες μέσα από το Internet), τη στιγμή που οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ολόκληρα τμήματα εξέλιξης και επενδύουν τεράστια ποσά για παρόμοιες εξελίξεις. Απλή, λογική και μπακαλίστικη απορία είναι...
απλα δεν εχεις μερακι αντρεα...
εγω θαυμαζω τον νικηφορο και τον καθε νικηφορο που γουσταρει και προσπαθει μονος του.....
Παλιά 18-09-11, 23:05
corollapatra Offline:
Administrator

corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
απλα δεν εχεις μερακι αντρεα...
εγω θαυμαζω τον νικηφορο και τον καθε νικηφορο που γουσταρει και προσπαθει μονος του.....
Δε κατάλαβες μου φαίνεται το σκεπτικό μου... Τι σχέση έχει το μεράκι με τις ασφαλείς κατασκευές που βάζουμε στα αυτοκίνητά μας, τα μέσα δηλαδή που μετακινούμαστε εμείς και οι οικογένειές μας; Εδώ μιλάμε για ένα ολόκληρο σύστημα μετατροπής στον κινητήρα. Εάν τα παιδιά καταφέρουν κάτι τέτοιο από μεράκι, τότε χαραμίζονται... Έπρεπε να δουλεύουν ήδη στη ΤΟΥΟΤΑ... Και η ΤΟΥΟΤΑ θα γλίτωνε δισεκατομμύρια γιεν από το R&D...
Παλιά 18-09-11, 23:07
MARMEL Offline:
Αdministrator

ε τοτε η ΤΟΥΟΤΑ χανει...

μα δεν ειναι η υπερπατεντα να αλαξεις και δεν ξρω γω τι...
απλα καλυτερη καυση θα επιτυχεις με συνεπεια μικροτερη καταναλωση της βενζινης...
ας βγει η συνταγη και γω την δοκιμαζω πρωτος

πιστευεις οτι δεν θα πετυχει? δεν θα αποδωσει?

οι αυτοκινητοβιομηχανιες σιγα που δε το εχουν σκεφτει η σιγα που δε το εχουν κανει να δουλεψει τελεια...
ειναι αλλα συμφεροντα ομως που μπορει και να μη τα μαθουμε ποτε...
Παλιά 18-09-11, 23:13
corollapatra Offline:
Administrator

Δε πιστεύω τίποτα. Δεν έχω ούτε τις βασικές γνώσεις περί τούτου για να πιστεύω σε κάτι. Απλά εκφράζω τις απορίες μου για μια τέτοια προσπάθεια. Έχω την εντύπωση ότι παρουσιάζεται πολύ απλό... Εσείς λογικά ξέρετε πολύ περισσότερα από εμένα... Εγώ απλά σκέφτομαι φωναχτά...
Παλιά 18-09-11, 23:27
NikiforosGT Offline:
Moderator

Σορρυ corollapatra αλλα πραγματικα πιστευω πως δεν ξερεις καν για τι πραγμα μιλαμε!!! αν εκανες τον κοπο να τα δεις ολα απο την αρχη σιγουρα θα καταλαβεις! τα ετοιμα κιτ αρκετα τα κατασκευαζουν απλοι ανθρωποι και τα πουλανε χρυσαφι!!! εγώ δεν δινω 650 ευρώ για κατι που με 100-200 ευρώ κανω και μονος μου!!! μετα αυτα τα πραγματα δεν ειναι εργοστασιακα!!!! αφου τωρα εγινε η ιστορια με το υδρογονο! μπορουμε πολυ ευκολα να φτιαξουμε μονοι μας! αν ασχοληθειτε και διαβασετε και καταλαβετε πως και γιατι θα το δειτε και εσεις, αν οχι εσεις χανετε, πηγαινετε να δωσετε 650+150 τοποθετηση! εγω μπορώ και θα το κανω πάντως!

Συνοπτικα θα πω πως το υδρογονο (το καθαρο το σκετο) ειναι αεριο καυσιμο οπως ειναι το υγραεριο και το φυσικο αεριο, μαλιστα λενε πως στην καυση ειναι και καθαρότερο! αυτο εχει σαν αποτελεσμα οταν καιγεται στο μοτερ μας να μειωνει το CO δλδ το μονοξειδιο του ανθρακα. Παραγεται από την ηλεκτρολυση στο νερο με την παρουσια ηλεκτρολυτη (πχ καυστικης ποτασας) δλδ δινουμε ρευμα στο νερο (το ηλεκτροδιο + βγαζει οξυγονο και το - βγαζει υδρογόνο) και υπάρχει καταναλωση σε amper, οσα περισσοτερα τοσο περισσοτερο υδρογονο παράγεται! Στο μοτερ μας τωρα μπαινει μαζι με τον εισερχομενο αερα στην εισαγωγη. Βλεποντας ο λαμδα πως υπάρχει πολυ καυσιμο (βενζινη+υδρογονο) δινει εντολη στην ECU οτι πρεπει να μειωσει το καυσιμο για να ειναι οκ το μιγμα. Φυσικα τι θα μειωσει??? την βενζινη!!! αφου το υδρογονο παιζει ανεξαρτητα και δεν εχει εγκεφαλο!!! οσο αυξανουμε την παραγωγη υδρογονου ΤΟΣΟ μειωνεται η καταναλωση του αλλου καυσιμου (βενζινης, υγραεριο, πετρελαιου), το ποσο θα κερδιζουμε εξαρταται τι διαχωριστη-γεννητρια εχουμε. Επισης οσο αυξανεται η παραγωγη υδρογονου θελουμε περισσοτερα ampers! αυτα γενικα για να καταλαβετε οσοι δεν ξερετε τι κερδιζετε απο αυτο! πιστευω πως στα αμαξια που ειναι turbo θα ειναι μεγαλυτερη η διαφορα επειδη μπαινει πριν την τουρμπινα και το υδρογονο οποτε μετα θα εχει συμπιεστει μαζι με τον παγωμενο αερα και θα παει στο μοτερ μας. Επισης με το υγραεριο θα δουμε περισσοτερη οικονομια. Ξεχασα να πω πως λογω καλυτερης καυσης υπάρχει μειωση θερμοτητας στο μοτερ μας, αυξηση οκτανιων και φυσικα μια μικρη αυξηση δυναμης ροπης δλδ.
Καλο ειναι το συστημα να διαχωριζει αλλου το οξυγονο και το υδρογονο γιατι διαφορετικα κανουμε υδροξυ που ειναι επικυνδυνο και εκρηκτικο ενώ το σκετο υδρογονο ΜΟΝΟ αναφλεγεται αλλα δεν κανει μπαμ! και οταν το υδροξυ μπει στο μοτερ μας επηδει εχει και οξυγονο το μιγμα δεν ειναι σωστο και δεν εχουμε τα σωστα αποτελεσματα! πρεπει να παρεμβουμε με διαφορα ηλεκτρονικα στον λαμδα και στον MAF/MAP sensor για να μειωσουμε την βενζινη! οποτε θελουμε ΜΟΝΟ το υδρογόνο!
Το συστημα που πουλαει ο αλλος 650 ευρω τα 2 δοχεια ειναι κατασκευασμενα απο πλαστικες σωληνες και εξαρτηματα υδραυλικων οπως και πολλα αλλα ξενων sites στο internet? ειναι δυνατον να πιστευει καποιος οτι δεν μπορουμε να κατασκευασουμε τετοια? αν ειναι δυνατον δλδ! οσο για την γεννητρια-διαχωριστη δεν μπορώ να κανω ξηρου τυπου αλλα υπάρχουν και του υγρου τυπου που ειναι αρκετα ευκολο. Θελει δουλιτσα βεβαια αλλα ολα γινονται! οποιος θελει να ασχοληθει και εχει ιδεες για κατασκευες ας μας πει!

http://www.youtube.com/watch?v=kXxKx...eature=related
η διαφορα μεταξυ σκετου Υδρογονου και Υδροξυ (υδρογονο μαζι με οξυγονο). Δειτε ποιο ειναι ποιο ασφαλές!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 18-09-11 στις 23:50.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-09-11, 23:31
MARMEL Offline:
Αdministrator

δωσε τπτ links απο τα ετοιμα κιτακια που σ αρεσουν....
Παλιά 18-09-11, 23:36
NikiforosGT Offline:
Moderator

ρε συ εχω δωσει πολλα δεν τα διαβαζεις?
www.waterfuel.gr
www.hydrofuel.gr
www.hydrofuelsys.com
δες και προηγουμενα ποστς μου γιατι ειναι απειρα!!!
Παιδια επειδη δεν μπορώ να λεω συνεχεια τα ιδια, όποιος ενδιαφερεται ας διαβασει από την αρχη τι εχω γραψει εγώ και ο davarisx γιατι μονο εμεις φαινεται πως ψαχνομαστε πολυ και μετα αν έχετε αποριες και ιδεες υλοποίησης πειτε. Εχω φαει 2 εβδομαδες και απειρες ωρες και δοκιμές για αυτα τα πραγματα δεν στηριζομαι μονο σε οτι διαβαζω και οτι λενε αλλοι! αν δεν κανουμε δοκιμες να τα δουμε με τα ματια μας τιποτα δεν ειναι 100% σιγουρο. Νομιζω τα εχω γραψει παρα πολυ αναλυτικά. Περιμενω να φερουμε στην δουλεια κελυφη φιλτρων νερού γιατι τελειωσαν και μετα θα ξεκινησω το συστημα για το αμαξι. Ηδη εχω βρει μαγαζια με ανοξειδωτα εξαρτηματα και λαμαρινες INOX 316 για να κοψω τα φυλα που θα χρειαστουν για την παραγωγη υδρογονου και οξυγονου. Τα ηλεκτρικα μερη τα βασικα ηδη τα εχω, δλδ καλωδιωσεις, ασφαλειες, ρελε κτλ αλλα θα βαλω και εναν διακοπτη ON-OFF. To μονο κακο ειναι πως με τον Hydrogen seperator υγρού τυπου θα χρειαστω περισσοτερο χωρο, ενώ του ξηρού πιάνει λιγότερο! ευτυχώς το 1300αρι μοτερ μου αφηνει πολυ χωρο μεσα στο αμαξωμα!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 18-09-11 στις 23:44.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Υδρογονοκίνηση periklis87 TOYOTA AURIS 5 23-08-14 12:46

Page generated in 0,20433307 seconds (84,62% PHP - 15,38% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:34.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com