Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Καλησπέρα σε όλους,
Άποψη μου είναι να ακολουθείς τα προβλεπόμενα του κατασκευαστή λόγω χρόνου ή χλμέτρων κι αυτό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (όσο γίνεται αυτό). Έχω κι εγώ το f/l TS '05 και ανεξάρτητα από τα χλμ (που δεν τα φτάνω ποτέ) ακολουθώ τις οδηγίες..
Πες το κόλλημα αλλά το πάω όπως λέει η μαμά toyota..
Καλησπέρα παίδες,
Ξέρετε που θα μπορούσα να ρωτήσω τιμή για μπροστινό προφυλακτήρα TS f/l?
Μην μου πείτε για αντιπροσωπεία αγοράζω Yaris μεταχεισμένο με αυτό που θα ακούσω..
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 597
Αν εννοείς μανίσιο προφυλακτήρα για καινούργιο στην ΤΟΥΟΤΑ ή αν ψάχνεις μεταχειρισμένο σε αυτούς με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Το καινούργιο πρέπει να στοιχίζει κοντά στα 350€. Αν εννοείς τον προφυλακτήρα της ΤΤΕ μόνο στην ΤΟΥΟΤΑ και υπολόγιζε πάνω από 700€.
Όχι δεν με ενδιαφέρει της ΤΤΕ.. Για μεταχειρισμένο ξέρουμε κανέναν? Ακόμα και χωρίς τις σίτες, προβολάκια και το σποϊλεράκι. Μόνο το σώμα με ενδιαφέρει, ξέρουμε κάποιον?