Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 239
Η εξαιρετικης ποιοτητας,τοσο σε εμφανιση οσο και σε γευση,βασιλοπητα,η ζεστη ατμοσφαιρα που ειχαμε με ολους τους παρευρισκομενους στην κοπη της σημερα στην πιστα στο Μελισσοχωρι της Λαρισας,πινοντας το καφεδακι μας και κανωντας ομορφη κουβεντουλα,ηταν οτι καλυτερο για μενα προσωπικα!!Θελω και ελπιζω,να εχουμε φετος χρονο για περισσοτερες τετοιες στιγμες και αν γινεται να μαζευτουμε περισσοτεροι ακομα!!
Φωτο η πιτα μας!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOLNIK : 02-01-11 στις 21:14.
Δύναμη Σεβασμού: 508
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους!Με υγεια χαρα και πολλες πολλες 28αρες εεεεεε......βελτιωσεις ηθελα να πω!: beg
Για αλλη μια φορα περασαμε τελεια ,για αλλη μια φορα ειχαμε απουσιες ,για αλλη μια φορα ΕΒΡΕΧΕ!Δηλαδη τι να πω!Ειναι της μοιρας μας καθε φορα να βρεχει σε καθε συναντηση!Ειχα ερθει και με το Puntaki μου ετοιμο και πλυμμενο να το <καμαρωσει> ο 2579 και οποιος αλλος δηλαδη!
Παρολα αυτα ειχαμε νεες γνωριμιες με παιδια που δεν ηξερα και φυσικα τα ξαναειπαμε και με τους παλιους!
Του χρονου ελπιζω να μην βρεχει , να ειμαστε αλλοι τοσοι και ενα ΜΠΡΑΒΟ στον GEORGE N. που κανονισε τα της πιστας και στον Κωστα τον Μακατο για την υπεροχη βασιλοπιτα!
Το φλουρι τον κερδισε ο Κωστας(Μακατος) και του ευχομαι να διαπρεψει του χρονου στα DRAGSTER στην ΒΤ2!
Δύναμη Σεβασμού: 296
Και εγω να ευχαριστησω για αυτην την πολυ ζεστη παρεα που δημιουργειται καθε φορα που βρησκομαστε, να ευχηθω χρονια πολλα σε ολους μας να εχουμε μια χρονια με υγεια, ευτυχια, χαρα και προπαντων υπομονη...
Να ευχηθω τα καλυτερα στον φιλο Μακατο Κωστα να τον πανε ολα κατευχην μιας και φετος ηταν αυτος που βρηκε το φλουρι.
Κωστα παντα νικες και χωρις βλαβες ετσι!!!!!!!!!!
Δύναμη Σεβασμού: 390
παιδια οπως βλεπω και απο τις φωτο ευχαριστη ατμοσφαιρα, περασατε καλα εμαθα,συγνωμη για την απουσια μου!καλη χρονια σε ολους και ευτυχισμενο το 2011!!