Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 444
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george..DK
ευχαριστω παιδες...
οχι την φανοποια την εχει αναλαβει ενας φιλος στο αργος...
πιστευω πως καλυτερος στο ειδος του δεν υπαρχει....
ειναι κορυφη μιας και το αμαξι πλεον ειναι ολο μαμα...
και πιστευω πως φαινεται...
εχω τραλεθει και εγω αλλα με τοση δουλεια δεν βγαινει το αμαξι νωρις και τρελαινομαι...που να δειτε τι κανω και στο απεξω του αμαξιου ολα απο την αρχη,.....μονος.....παρα πολλες ωρες ....δεν πουλιεται πλεον ενα τετοιο αμαξι.....πιστευω.....
Μαλλον πρεπει να μιλησω με τον φιλο σου στο Αργος.
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 192
και τριβω τριβω και ξανατριβω...
αντε να ισιωσει καποτε......!!!!!!!!!!
ποσα χημικα εχουν πεσει επανω απο ποξικα ασταρια στοκους,κολες,μονωσεις,πιστολια παραπιστολια..τελικα εχει δουλεια ενα αμαξι να βαφτει σωστα να μονωθει σωστα και και να περασουν ολα αυτα σε σωστους χρονους για να μην ξερασουν μετα...
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 192
ευχαριστω...το γουσταρω και εγω το βιντεακι...
αλλα δεν ειναι και ευκολο να τελειωσει..μιας και σε ολο το αμαξι εχω βαλει χερι δεν υπαρχει βιδα που να μην εχω βαψει η ξηλωσει....
προσφατος εκανα τους μασπιεδες και τα τελαρα τις πορτας...
εκανα τα πλαινα απο κατω ...μιλαμε για πολυ ογκο δουλειας και πολυ λεπτομερεια που εχω απελπιστει παραθετω καποιες φωτο εδω να δειτε ταλαιπωρια...παει δεν ξερω αν θα μπορεσω να φτιαξω παλι ιστορικο αμαξι ετσι...
εχω υπομονη αλλα μεχρι εδω που εχω φτασει εχει εξαντληθει..
η μετωπη για πολυ τριψιμο...
ετριψα και τις τρυπες μιας και εειχε γεμισει απο χρωματα και ασταρια...
ετριψα τα πλαινα μεχρι πισω για να μην εχουμε σκασιματα μιας και ειχε πολλα εκει....\