Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από speedc";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p="
[...] προτιμώ το continental premium contact.Από όσο λάστιχα έχω βάλλει(bridg δεν έχω βάλει) είτε στο yaris(185/60/14),είτε σε ένα primera(195/55/14) έμεινα υπερευχαριστημένος.Κρύα κρατάνε,ζεστά κρατάνε,καινούργια κρατάνε ,παλήα κρατάνε,πολύ παληά...πετάνε!Τό μόνο μεμπτό τους σημείο είναι πιστεύω οτι δεν κρατάνε για Χ χιλιόμετρα αλλά για Χ-5000χλμ.(ε εντάξει).
|
Εχεις δοκιμάσει το Michelin Pilot exalto γιατι αρκετοι λένε οτι έχουν παραπλήσια συμπεριφορά οπότε θα ήταν χρήσιμο να μας πείς εντυπώσεις. 70000 yell εμένα στα 25000 οτι κι αν έχω βάλει είναι αχρηστο
|
Oχι,δεν τα έχω φορέσει,αλλά έχω οδηγήσει αλλο αυτοκίνητο που τα φορούσε.Δεν το πίεσα να σου πώ εντυπώσεις απο άποψη κρατήματος αλλά αυτό που παρατήρησα είναι οτι ήταν πιο θορυβώδη.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p="
Ειδατε το καινουργο PARADA της YOKOHAMA?Ειναι υπεροχο λαστιχο αλλα βγαινει σε περιορισμενες διαστασεις και απο 17 και πανω!
|
Ναι,είχα ρωτήσει και γώ και μου πανε 800 ευρώπουλα!!! σε 205/45/16.Σε type-r γνωστός(λαστιχοφάγος) τα κράτησε 8χιλ χλμ και τώρα είναι για φούντο...Όντως πολύ καλά στα λιγοστατά τους νιάτα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p="
Εγω σε 185/60/14 τι μου προτεινετε να βαλω? Τωρα εχω το Α539 της YOKOHAMA και ειμαι ευχαριστημενος.
Σκεφτομαι βεβαια για 15αρα ζαντα οπου θα εχω περισοτερες επιλογες.
|
question question question Τα 539 τα είχα βάλει στο yaris ένω ήθελα να βάλω conti,μου τα πρότεινε ο λαστιχάς.Απο τότε καθε σαββατο περνούσα και τον έβριζα...Δεν λέω ωραίο κράτημα και αρκετά καλό φρενάρισμα,αλλά δεν υπήρχε περίπτωση όσο χλμ και να χα κάνει,αν πήγαινα να ξεκινήσω να μήν σπινιάρει.Επίσης είχα και άπειρα μούτρα λόγω σπινιαρίσματος σε κλειστή διαδρομή.Με το premium contact ουδέποτε είχα τέτοιο πρόβλημα.