Μεγιες μεγιες!
Πριν ενα μηνα το εζησα και εγω στον Παπαδοπουλο!Κανει πολυ καλη δουλεια!Εγω εκανα οτι και εσυ αλλα με 50 αρα σωληνα (1600 γαρ,αν και αυτος ειπε να βαλει 48αρα που ηταν ομως και η μαμα) με καταλυτη HJS 200αρι λογικα και εσενα τοσος θα ειναι,με μεσαιο και τελικο ,με μικρη φασαρια!
Δεν εβαλα χταποδι ομως!
Αν δεν θεωρειται κακο-διαφημιση μπορεις να μας πεις συνολικο κοστος?
Εγω παντως με την εξατμιση αν και ειχα και εκκεντροφορους ,πηρα +0,5 κιλο ροπης και 3 αλογα περιπου στις ιδιες στροφες καθως δεν εχασα ουτε χαμηλα!Απο τις 2000 τρεχει η καμπυλη ιδια στο δυναμομετρο και απο της 3000 ανοιγει η ψαλιδα σε ολο το φασμα!
Να σημειωσω οτι απο τις 6000 εως της 7000 πηρα πολυ παραπανω αν και δεν μπορει να υπαρξει αμεσα συγκριση λογω των αγριοτερων εκκεντροφορων!(μπορει λογω εκκεντρων η διαφορα να ειναι ακομα μεγαλυτερη)!
Παντως εγω αν και ποτε δεν ειχα θεμα με το Check Engine με το που εβαλα τον HJS αναψε 2 φορες και πηρα ανταπτορα ,με το που ξανααναψει 3 φορα θα τον βαλω να ξεμπερδευω!Δεν θελω να σε αγχωσω αλλα στο Megane μου ο λ τα επαιξε με τα περισσοτερα καυσαερια!Αν και τον εβαλα για να μην εχω θεμα με το Check παρολα αυτα το εχω!(Επικοινωνησα με τον Παοπαδοπουλο και μου ειπε οτι κακως αναβει με αυτον τον καταλυτη αφου ειναι EYRO 5 , αλλα μου εστειλε τον ανταπτορα οχι φυσικα τζαμπα αλλα 50 ΕΥΡΩ!)
Το ιδιο ομως και ολοι οσοι εχουν βαλει 200αρη καταλυτη σε RENAULT!(Μεσα απο το RENAULT CLUB που τους το ειπα)!Ευχομαι τα ΤΟΥΟΤΑ να μην εχουν θεμα!
ΥΓ. Περιμενουμε Δυναμομετρηση ε!!!!