Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
15-09-10, 00:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Είχε γίνει κατάληψη και δεν άφηναν τους οδηγούς να πληρώσουν!
Περισσότερα : http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/201...post_9801.html
23-09-10, 10:30
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
το ξαναφερνω παλι στην επιφανεια γιατι τυχαια βρηκα αυτο.. http://www.inews.gr/32/den-plirono-d...yta-nomimo.htm εγω το τυπωσα να το εχω και στο αμαξι για να μην με πρηζουν οταν το κανω ...(του τυπου θα σου παρουν το αμαξι θα. θα .θα κτλ)
βαλτε το στο ντουλαπακι σας..
|
23-09-10, 10:32
|
banned
|
|
|
|
|
23-09-10, 10:36
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
πρεπει να καταλαβουν οτι στο πορτοφολι μας και στον ιδρωτα μας κανουμε μονο εμεις κουμαντο!!!δε πρεπει να λεμε ελα μωρε 2,50 ευρω ειναι!!!εγω το καλοκαιρι δε πληρωσα σε κανενα και το ταξιδι μεχρι χαλκιδικη μου ηρθε σχεδον τσαμπα μονο βενζινες και 1 διοδιο πληρωσα που ειναι του κρατους!!!
|
|
οχι διόδια |
|
24-09-10, 23:13
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα,πατήσια
|
|
οχι διόδια
έχω να πληρώσω διόδια τον τελευταίο 1,5 χρόνο.Στα μόνα που πληρώνω είναι των Μαλγάρων και της αττικής οδού.
Παιδιά οι εταιρίες είναι παράνομες και το ξέρουν και οι ίδιες και μην ξεχνάτε πως πλέον έχετε να κάνετε με ιδιώτες.
Μην πληρώνετε
Και ποτέ δεν δίνουμε τα στοιχεία μας .ούτε υπαγράφουμε σε κανά χαρτι
μόνο αριθμό κυκλοφορίας και αυτόν αν θέλετε
|
25-09-10, 13:33
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
Και τι κανετε ρε παιδια,κατεβενετε και ανοιγετε την μπαρα οπως αυτος στο troktiko?Γιατι δεν θελω να πληρωνω και εγω διοδια,απο το teo pass αμα περασεις που δεν εχει μπαρα,το ιδιο δεν ειναι?Για να μην μαλωνουμε και με τους υπαλληλους!
25-09-10, 14:20
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από makiscorolla
Και τι κανετε ρε παιδια,κατεβενετε και ανοιγετε την μπαρα οπως αυτος στο troktiko?Γιατι δεν θελω να πληρωνω και εγω διοδια,απο το teo pass αμα περασεις που δεν εχει μπαρα,το ιδιο δεν ειναι?Για να μην μαλωνουμε και με τους υπαλληλους!
|
Με το μηχανάκι, περνάω έτσι. Τελευταία το έχω καθιερώσει και με το αυτοκίνητο, με μια μικρή παραλλαγή. Σταματάω και λέω "άνοιξέ μου, σε παρακαλώ". Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα έως τώρα. Σημειώνουν τον αριθμό κυκλοφορίας και ανοίγουν. Ένας μου είπε ότι κόβουν πιστωτικό. Ας τα βάλουν στο λογαριασμό μου.
25-09-10, 15:30
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
οπως λεει και το link που εβαλα πιο κατω απλα την σπρωχνεις..θα ακουστει ενας ψευτοσυναγερμος για 4 δευτερα και τελος ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑ!!!
|
25-09-10, 16:28
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS SPEED
οπως λεει και το link που εβαλα πιο κατω απλα την σπρωχνεις..θα ακουστει ενας ψευτοσυναγερμος για 4 δευτερα και τελος ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑ!!!
|
Απλα πρεπει να κατεβεις απο το αυτοκινητο,και μαλλον θα σε κοιτανε οι αλλοι λιγο περιεργα.Βεβεια κουμαντο στην τσεπη σου δεν μπορει να κανει κανεις!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BLiTzER
Με το μηχανάκι, περνάω έτσι. Τελευταία το έχω καθιερώσει και με το αυτοκίνητο, με μια μικρή παραλλαγή. Σταματάω και λέω "άνοιξέ μου, σε παρακαλώ". Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα έως τώρα. Σημειώνουν τον αριθμό κυκλοφορίας και ανοίγουν. Ένας μου είπε ότι κόβουν πιστωτικό. Ας τα βάλουν στο λογαριασμό μου.
|
Τοσο απλο τελικα χωρις να κατεβεις απο το αυτοκινητο!Με την μηχανη ειναι αλλη φαση,τους γραφεις για τα καλα πριν προλαβουν να σε γραψουν αυτοι!
25-09-10, 19:08
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα,πατήσια
|
|
δεν πρόκειται να σας κοιτάξει κανείς περίεργα,απλά να θυμάστε πως η μπάρα ανοίγει σπρόχνωντάς την προς τα εμπρός,τότε απασφαλίζει και πηγαίνει προς τα πίσω,και ενώ περάσει το αυτοκίνητο και τοτε μόνο ακούγεται η σειρήνα.
Επίσης να θυμάστε πως και οι υπάλληλοι προσπαθούν να κάνουν την δουλεία τους,και δεν έχετε κανέναν λόγο να μαλώνετε μαζί τους,γιατί τότε έχουν το δικαίωμα να καλέσουν την τροχαία.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16717291 seconds (81,78% PHP - 18,22% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|