Ακου πως εχει το πραγμα επειδη και εγω δεν ειμαι απο αυτους που τρεχουν σε drag... Βαζω μεσα στο αμαξι κατα το 80% γυναικα και παιδί.
Ο λεβιες στην Ε12 ανέκαθεν δεν μου αρεσε. Τουλάχιστον στην pro-f/l. Πολύ στραβός και με απροσδιόριστες αλλαγες.
(Νομιζω στην facelift το βελτιωσανε καπως).
Αποφασισα λοιπον να βαλω το quick shift της ΤΤΕ. Οι αλλαγες γινανε πολύ ακριβείς, σωστες και καταλαβαινες τι εμπαινε και εβγαινε. Αλλα ο λεβιες ηθελε παραπανω δυναμη. (λογικο μιας και η κινηση μικρυνε απο πανω αλλα μακρυνε απο κατω). Σε αυτη τη φαση ηταν καπως κουραστικο για μεσα στην πόλη που ηθελες συχνα αλλαγες 1η-2α.
(Αυτο μπορει να οφειλεται στο ότι τα λαστιχενια bushings που εχει απο μαμα, με τον καιρο χανουν τις ιδιότητες τους. Συγκεκριμενα το ενα που εβγαλα πραγματικά ηταν σα φελός. Δλδ με τον μαμα λεβιε ειχα ουτως ή αλλως ενα μικρο προβλημα ειδικά στην 1η και την 2α).
Με το που αλλαξα τα μαμα bushings με τα μπρουτζινα ελευθερωθηκε η κίνηση του λεβιε. Δλδ οπως ειπα, παρεμεινε το ακριβες κούμπωμα αλλα πλεον ο λεβιες κινειται πολυ πιο ανετα. Για να σε βαλω λιγο στο πνευμα, ο χαρακτηριστικος ηχος ειναι χλακ, χλακ, χλακ ... Αμα κλεισω τα ματια ονειρευομαι πως ειναι χτένι δλδ
(υπερβολες...).
Πλεον μπορω να πω οτι ειναι μία χαρα για μεσα στην πολή. Πολυ παιχνιδιάρικος. Καμια κουραση στο χειρισμό. Θα σε πετυχω καμια μερα σε συναντηση να σε βαλω μεσα να δεις. Κοντα μενουμε..
ΥΓ: Wastegate γκαντεμη αμα παθει κατι το σασμαν θα σε σκισω...