Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
κατσε γτ θα τρελαθουμε η τς δλδ ποσες στοφες τραβαει 6500 με 8000?αρα 1500 οφελιμες
το seat τραβαει απο 2500 μεχρι 5500 τουλαχιστον μην πω 6000 αρα 3000 στροφες οφελιμες
|
Δεν είπα ότι η TS έχει μεγαλύτερο οφέλιμο εύρος. Αυτό που εννοούσα είναι ότι η TS δίνει τη δύναμη με τέτοιο τρόπο που σε προκαλεί να την τρέξεις και γενικά σε φτιάχνει. Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει με το LEON TSI. Δεν αμφιβάλω ότι είναι αρκετά γρήγορο αμάξι, αλλά από τη στιγμή που η TS είναι και πιο γρήγορη και πιο πορωτική δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσει κάποιος TS για να το πάρει.
Αν λέγαμε για το LEON FR αλλάζει το θέμα γιατί είναι πιο δυνατό από την TS αν και κατά τη γνώμη μου ούτε τότε θα το έδινα γιατί η αίσθηση στις 8000 στροφές είναι μοναδική! Αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Άλλος παίρνει TypeR γιατί θέλει την απόλυτη αίσθηση και άλλος τουμπανιασμένο UNO turbo για να περνάει ότι υπάρχει...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από THEMIS
Όποιος πουλάει TS από του χρόνου και μετά τη θέλω..... πηγαίνετε όλοι να πάρετε FR είναι υπέρτατο.... αλλά δεν τη δίνω πίσω με τίποτα.
|
Στο είχα πει και παλιότερα που τα λέγαμε με PM, του χρόνου παίζει να την δώσω άλλα όχι για να πάρω το FR. Ο φίλος και κατα περιόδους συμφορουμίστας XrS παίζει να δώσει το TypeR οπότε μάλλον θα περάσει στα χέρια μου! Αλλά αυτά είναι εικασίες ακόμη...