Κ γραφω αλλο ποστ τωρα για να λεμε τα συκα συκα κ την σκαφη σκαφη! Πριν 2 χρονια επινα νερο στο ονομα levin! Τωρα δεν το κανω κ εν μερει ζηλευω ενα υπερ/νο για τους απλους εξης λογους. Με σχετικα λιγα λεφτα (σε σχεση με τα 17.000ε κ κατι ψιλα που ειχα ριξει εγω στο δικο μου) εχεις ενα πιο αξιοπιστο μοτερ, πολυ πιο ροπατο απο χαμηλα που δεν χρειαζεται να το λυσας για να παρεις την δυναμη του, πιο πολιτισμενο στην λειτουργια του αρα πιο καταληλο για καθημερινη χρηση, κ τελος γιατι πολυ απλα ειναι μελετημενο για το κλιμα της Ευρωπης κ δεν χρειαζεται να εισαι καθε λιγο κ λιγακι με τον δεικτη κ το λαδι στο χερι! Κ τελος πριν 2 χρονια γουσταρα να κυνηγαω οτι κυκλοφορουσε ενω τωρα οχι χωρις αυτο να σημαινει οτι ενα 1.8 ειναι για μεγαλους! Αλοιμονο!!! Απλα αναλογα τις εμπειριες του καθενος του κανει κ αλλα γουστα το ενα μοτερ κ αλλα το αλλο! Γνωμη μου!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
λεω και εγω!!!! δεν θα αντεξει......τα ειπε ολα!!!!χα,χα, παντως βλεπω ρε παιδια στις συγκεκριμενες συζητησεις μιλανε και λενε την γνωμη τους ατομα που δεν εχουν οδηγησει ή μπει σε 20v και μου αρεσει που ειναι και σιγουροι οτι δεν πανε βημα!!τι να πω.....
|
Χρηστο ο καθενας με τις εμπειριες του λεει κ τη γνωμη του! Αλλα με αυτα κ αυτα οι περισσοτεροι που πραγματικα ξερουμε κ κατεχουμε εχουμε ξενερωσει κ δεν ασχολουμαστε πια!!!
Κ τελος εχω να πω το εξης: Ρε παιδια που ειναι το προβλημα που εδειξε αυτα τα νουμερα το αμαξι? Πηγε καποιος κοντρα κ εχασε λεφτα κ πεσαμε να τον φαμε ολοι??? Μπραβο κ καλα εκανε κ εδειξε αυτα τα νουμερα! Αυτα ειδε το παιδι αυτα λεει.Τι να κανουμε τωρα? Πρεπει δλδ να παρει σβαρνα ολα τα "καλα" δυναμομετρα κ να μετραει μεχρι να βγαλει κατι πιστευτο?? Ελεος πια!