Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |
|

11-03-08, 20:51
|
 |
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Όύτε εσωτερική ούτε εξωτερική πολιτική έχουμε και δεν πρόκειτε να αποκτήσουμε. Το έχω ξαναγράψει ποιό μπουρδ....λο απο την Ελλάδα μας δεν υπάρχει πουθενα στον κόσμο.
|

11-03-08, 22:45
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Καλα ολα αυτα που λετε αλλα αυτοι μας προκαλου συνεχεια σε εθνικα θεματα.
πχ ιμια,γενοκτονια ποντιων,βιβλια ιστοριας και γενικα ειναι πολλα ας μου πει καποιος εστω ενα θεμα που τους προκαλεσαμε εμεις.Ειχε ερθει προσφατα ενας συνταγματαρχης τουρκος στον Εβρο και οι δικοι μας οι λαλακες τον πηγαν σε ολα τα φυλακια του εβρου και μετα του δωσανε και δωρα και αυτος πηγε στην θρακη μαζεψε εκει τους πωμακους(πως σκατα τους λενε αυτους) και τους ελεγε ειστε τουρκοι και ξεσηκωθειτε και θα ερθουμε να σας σωσουμε.Εχουν 10 σταθμους τουρκικους,τζανια(πως σκατα τα λενε αυτα),τηλεοπτικα καναλια.Εγω πιστευω πως αυτα ειναι ανησυχιτικα και δεν ξερω αν εχετε πετυχει στον στρατο τετοιους εγω που τους ειδα δεν ξερουν να μιλανε καθολου ελληνικα(πανε σε τουρκικα σχολεια)
|
 |

11-03-08, 23:07
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Καλά τα λές εν μέρει όμως. Σαφώς και υπάρχουν πομάκοι και τζαμιά και έχουν δικές τους εφημερίδες και ραδιόφωνα, κατα κύριο λόγο σε Κομοτηνή και Ξάνθη. Κάτι παρόμοιο υπάρχει και στην Αθήνα με τους αλβανούς. Και οι αλβανοί στην Αθήνα έχουν εφημερίδες δικές τους ράδιο, μαγαζιά και ακόμα πιο πολλά. Μην βλέπουμε μόνο Θράκη και Μακεδονία, τα ίδια σκατά και στην υπόλοιπη Ελλάδα με τους αλβανούς. Αυτά δεν τα βλέπει κανείς? Μας χωρεύουν στο ταψί και μας κάνουν ότι θέλουν όποιοι θέλουν. Δεν είμαστε ικανοί και άξιοι για τίποτα.Θεωρώ το σηγκεκριμένο θέμα γαμ....σέτα. Δέν πρόκειται να βγάλουμε άκρη και ούτε θα αλλάξει κάτι. Εμείς να περνάμε καλά με την ωραία παρέα στο forum μας όλα τα παιδιά να λέμε για αυτοκίνητα και να κάνουμε χαβαλέ. Σαφώς το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και δεν το αποφεύγω αλλά χαλιόμαστε και σίγουρα μας στεναχωρεί όλους και δεν θα βγάλουμε άκρη ποτέ. ¶ς ασχοληθούν αυτοί που πρέπει (καλά κρασιά δηλαδή). Δυστηχώς θα το λέω συνέχεια είμαστε μπουρ...λο
|

11-03-08, 23:17
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Οπως τα λες ειναι και συμφωνω οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα και το προβλημα ειναι οτι ειμαστε λιγοι αυτοι που σκεφτονται οπως εμεις.Οι πιο πολοι κοιτανε μονο την παρτυ τους να περνανε καλα και δεν τους νοιαζει...και ειναι κριμα γιατι εχουμε μια τεραστια ιστορια και αυτο δεν αλλαζει οτι και να προσπαθουν καποιοι να κανουν.

11-03-08, 23:25
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
περιμενετε λιγο ακομα κ στο τελος θα δειτε πως θα δημιουργηθει η μεγαλη αλβανια.
δεν ξερω αν ειδατε ειδησεις, και επισης δεν ξερω αν θυμαστε τον πολεμο που εγινε στη γιουκοσλαβια για την ανεξαρτησια των αλβανων;
το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΟΧΗ;;;;;;;;;;;;
αυτο που λες φιλε vassili τα εχω ακουσει κ εγω. οχι με πολλες λεπτομερειες βεβαια.
αυτο ομως που παρατηρω καθημερινα ειναι οτι ολα γινονται για καποιο λογο ΠΑΝΩ ΜΑΣ κ εμεισ δεν ανιδραμε.
θα το ξαναπω ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΝΟΧΗ;;;;;;;;;;;;;
 |
|
 |

12-03-08, 09:51
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ΕΜΕΙΣ φταίμε που δεν βγαίνουμε στον δρόμο να ξεσηκωθούμε και να τους στείλουμε από εκεί που ηρθαν τους αλβανους πιο παλιό φάρα δεν υπάρχει, και πρέπει να είναι και ο μοναδικός λαός που όταν τον φωνάζεις με την εθνικότητα του παρεξηγείτε δεν πρέπει να υπάρχει άλλος με τίποτα, είναι σαν να μας πεις κάποιος που σε ρε ΕΛΛΗΝΑ και να προσβληθείς.
Μας μπαστακοθηκαν εδώ και τους βλέπεις στον δρόμο που έχουν ένα υφακι εμείς και όχι άλλος
Που μακάρι να δινόταν στον Ελληνικό λαό η ευκαιρία να απαλαγει από εσάς και να δεις πως θα τρέχανε οι θρασύδειλοι γιατί αυτό είναι, αντρίκια ένας με ένας δεν τους κοταει.
Και το πιο λυπηρό πραγματικά ξέρετε ποιο είναι;;; Το ότι έχουν αρχίσει τα μπασταρδέματα(και αλώστε αυτός είναι ο σκοπός τους) με στεναχωρει να βλέπω Ελληνόπουλα με αλβανους.
Αλλά πώς να ξυπνήσει ο Έλληνας αφού τον κρατάνε υπνωτισμένο για να μην ξεσηκωθεί, βλέπεις ειδήσεις κάθε μέρα από ένα έγκλημα, ποιος το έκανε και καλά λένε αλλοδαπός! Μα πες την εθνικότητα γιατί δεν την λες πες την να καταλάβει ο Έλληνας τον κίνδυνο.
|

12-03-08, 10:37
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Οταν το λεω εγω οτι κανεις δεν ασχολειται δεν με ακουτε.
Οταν λεω οτι λιγοι ειναι αυτοι που ενδιαφερονται και νοιαζονται για τα εθνικα μας θεματα εχω αδικο?
Μακαρι να υπηρχε τετοιος καλος "φανατισμος" και εκει οπως σε ενα ντερμπυ Ολυμπιακου-Παναθηναικου.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|

12-03-08, 10:46
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μα ακριβως αυτο ειναι το σχεδιο. Μας κοιμιζουν και μας φανατιζουν με μπούρδες όπως ομάδες, κόμματα κτλπ για να μπορούν να περνάνε υπόγεια τα σχέδια τους και να μην παίρνουμε χαμπάρι...
|

12-03-08, 11:01
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Καλά ρε τι σχέση έχει η Πανάθα με τα εθνικά θέματα? Και οι Τούρκοι έχουν την γαλατασαράι και την μπεσίκτας και φανατίζονται, αλλά και στα εθνικά τους θέματα είναι το ίδιο φανατισμένοι. Και εγώ πιστεύω οτι και μείς οι έλληνες έχουμε βαθιά ριζωμένη μέσα μας την εθνική μας συνείδηση και υπόσταση. Όσο για τους αλβανούς που ειπώθηκε παραπάνω, τι να λέμε. Τα είπε όλα ο DareDevil και εγώ επαυξάνω. Εγώ προσωπικά ντρέπομαι ακόμα και καλημέρα να πω σε κάποιον, μήπως με δεί κάποιος άλλος και με κοροϊδεύει. Πως να αφομοιωθεί αυτή η φάρα απο την ελληνική κοινωνία ρε παιδιά. Δεν γίνεται. Κάποια μέρα θα πάρουν γερό λοπού.
|
 |

12-03-08, 12:18
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Εσυ Σπυρο περιμενε τον Πουτιν.
Παιδια εγω προσωπικα δεν ειμαι ρατσιστης.
Ο εθνικισμος ειναι μια παρεξηγημενη εννοια.
Ειναι κακο να υποστηριζεις το συμφερον του εθνους σου???
Κακο ειναι να το υποστηριζεις με καθε μεσο και να προσπαθεις να εκδιωξεις καθε διαφορετικο.
Αυτο για να μην παρεξηγηθει αυτο που λετε για τους Αλβανους.
Εγω προσωπικα δεν εχω κατι κακο με τους οικονομικους μεταναστες.
Οικονομικους μεταναστες ομως που σεβονται το χερι που τους ταιζει και δεν πειραζουν κανενα.
Δεν εχω τιποτε με τους πακιστανους που ποι κακομοιριδες προσπαθουν πουλωντας μπανανες στα φαναρια να βγαλουν το μεροκαματο τους.
Δεν εχω τιποτε με τους μαυρους που δεν εχω δει εναν με χειροπεδες στα δελτια ειδησεων.
Εχω με οσους εχουν τσαμπουκα και θελουν να μας πηδηξουν και αυτοι ξερετε πολυ καλα ποιοι ειναι.
Δεν λεω αυτοι ειναι που χτιζουν την Αθηνα και μαζευουν ελιες και πορτοκαλια γιατι οι Ελληνες ξαφνικα εγιναν πολυ υπερηφανοι και δεν καταδεχονται την δουλεια του πατερα τους.
Αυτους τους ανθρωπους οντως δεν τους θελουμε γιατι δεν περιοριζονται στην εργασια αλλα και σε πολλα πραγματα ακομη.
Και μην μου πει κανεις για τους ελληνες μεταναστες οτι και ασυτοι ηταν μαφια κλπ κλπ γιατι εκεινοι ηταν το 5% των μεταναστων ενω με τους συγκεκριμενους Αβανο Πολωνο Ρουμανους συμβαινει το αντιθετο.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,36521006 seconds (84,44% PHP - 15,56% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|