Κυριάκο να σου πώ κάτι πέρα απο την πλάκα. Αν με ρωτήσεις κατα βάθος δεν θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ξέρεις ποιός είναι ο λόγος? Ότι αν πάρουμε πρωτάθλημα στην ομάδα θα παραμείνουν αυτοί οι ανίδεοι αθλητές τύπου, Βύντρα, Τζιόλη, Σέριτς, Μόρις, Παπαδόπουλος, Νίλσον, Σαριέγκι και κάποιοι ακόμα άχρηστοι. καλοί τους είναι όλοι αυτοί φίλε αλλά όχι για την Τριφυλλάρα μας. Έχω μεγάλη αρρώστεια με τον Παναθηναϊκό και αθεράπευτη και κάποια πράγματα με τρελαίνουν. Λοιπόν πραγματικά δεν θέλω πρωτάθλημα. Παίκτες που δεν ξέρουν μπάλα δεν κάνουν για τον Παναθηναϊκό. Ξέρεις γιατί? Γιατί στην κακή τους μέρα είναι ικανοί να χάσουν και απο το Corolla club ή να ξεφτυλιστούν απο τον αιώνιο αντίπαλο, πράγμα που έγινε. Όταν όμως οι παίκτες της ομάδας είναι αξίας αναγνωρισμένης, ακόμα και στην κακή τους ημέρα θα κρατήσουν τα μπόσικα σε έναν αγώνα. Τι σχέση έχει αυτό το Παναθηναϊκάκι με την ομαδάρα που μας έβαψε Βάζελους και εμάς και μια ολόκληρη γενιά. Τι σχέση έχουν αυτές οι αδελφές που μας πασάρουν με τον Σαραβάκο, τον Βαζέχα, τον Ρότσα, τον Ζάετς, τον Φονιά, τον Καλιτζάκη, τον Καρούλια, τον Αποστολάκη, τον Βάντζικ. Γι αυτό φωνάζω για τον Τζίγγερ. Γιατί ο άνθρωπος δεν ξέρει ποδόσφαιρο, πέρα απο τα καβούρια που έχει στην τσέπη του. Για καμιά Ferarri καλός είναι αλλά όχι για την αρρώστεια μας. Και η οικογένεια Βαρδινογιάννη ότι είχε να δώσει στον Παναθηναϊκό το δωσε πολλά χρόνια πρίν. Εδώ και 10 χρόνια επειδή αυτοί χωλαίνουν παρασέρνουν μαζί τους και εκατομμύρια πράσινους οπαδούς. Απλά δεν έχουν το δικαίωμα πλέον. Εγώ τους μισώ!