Ας καταθέσω και εγω την δική μου εμπειρία.
Πριν απο μερικές εβδομάδες έγινα κάτοχος ενος mountain bike τελείως από σπόντα (το πήρα δώρο).
Βασικά το είχα παρατήσει το σπορ από τότε που ήμουν παιδί.
Το ποδήλατο ήθελε μια μικρορύθμιση στις ταχύτητες (δεν έμπαινε στο μεγάλο γρανάζι) οπότε το Σάββατο το πρωί αναγκάστηκα να το κατεβάσω στο κέντρο του Πειραιά σε κάποιο ποδηλατάδικο για να μου το ρυθμίσουν.
Η εμπειρία ήταν Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η !!!!
Σε μια διαδρομή που με τα πόδια κάνω 25 λεπτα, με το αμάξι 10 λεπτά (χωρίς κίνηση)... με το ποδήλατο την έκανα σε 5 λεπτά στο χαλαρό!
Απολαυστικη διαδρομή όλο το Πασαλιμάνι, μετά από Γρ. Λαμπράκη και τέλος απο Βασιλέως Γεωργίου και ΕΘνικής Αντιστάσεως!
Μου ρυθμίσανε τις ταχύτητες και μετά πέρασα και έκανα και όλες μου τις δουλειες (πέρασα απο το γραφείο να δω τα e-mail, έκανα κάποια ψώνια απο το SuperMarket κτλπ) και μετά επιστροφή χαλαρά και όμορφα.
Ούτε άγχος για πάρκιν, ούτε κίνηση, έκανα και την γυμναστικούλα μου και όλα μια χαρά. Είχα μαζί μου και ένα λουκετάκι και όποτε κατεβαινα για δουλειά το έδενα σε κάποιο πασαλο ή μπάρα...
Πήρα και την εκδίκηση μου απο τα μηχανάκια γιατι εκει που περιμένανε πρώτοι στο φανάρι, εγω κατεβαινα από το ποδήλατο και διέσχιζα το δρόμο με τα πόδια και μόλις έφτανα στην άλλη ακρη ξανακαβαλούσα και συνέχιζα! ¶ψογο!
Συμπέρασμα... Θα αρχίσω να το κινώ πολύ πιο συχνά και ειδικά τα Σάββατα αν θέλω να παω για καμιά δουλειά στο κέντρο.
Βασικά ήθελα να το πάρω στο εξοχικό αλλα έχω αρχισει και το ξανασκέφτομαι για να το κρατησω εδω!
Σας παραθετω και 2 φωτο απο το καμάρι μου.
Ειναι leader - wild cat. Δεν ειναι τίποτα σπουδαίο (από wild cat μαλλον κεραμιδόγατα είναι
) αλλα είναι όμορφο και την δουλειά του την κάνει μια χαρα!