Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
03-07-07, 14:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πολλά λεφτα ρε γαμώτο...
|
03-07-07, 16:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παιδιά τελικά μου παν να πάω το Νοέμβριο όντως....χαχαχα.
Δεν έκανα service τελικά...έλεγξαν κάποια πραγματάκια και απλά άλλαξα τα λαδάκια όπως κάνω κάθε 7500!! Δε χάνεται καμία εγγύηση μου είπαν αν περάσει χρόνος από το προηγούμενο σερβις, αρκεί να μην περάσουν τα 4 χρόνια συνολικά για το σερβις των 60000!! Τους "έβρισα" λιγάκι που μου λενε άλλα τη μία άλλα την άλλη τους είπα πως τα κεντρικά της ΤΟΥΟΤΑ μου έιπαν για τώρα service πως συνιστά η ΤΟΥΟΤΑ (1 χρόνο μετά το προηγούμενο) και μου είπαν πως δε χρειάζεται και αυτόι έχουν την ευθύνη, άλλαξα λάδια και έφυγα...
|
|
|
|
04-07-07, 11:46
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Και εμένα μου το πρότεινε αυτό, να κάνω αλλαγή λαδιών και φίλτρου μαζί με κάποιους ελέγχους, τώρα που έχω 56000 και να ξαναπάω στα 60000 για το σέρβις, αλλά το θεώρησα βλακεία, γιατί δε θέλω αφενός να τους πληρώνω 2 φορές, και έπειτα με αυτά τα πράγματα δεν παίζουν. Μπορεί να υπόσχεταί τώρα πως η ευθύνη δική του άμα γίνει κάτι, αλλά όταν-χτύπα ξύλο- συμβεί κάτι να αλλάξει στάση, και εκτός από αυτό, άμα πάει σε άλλο συνεργείο το αμάξι και δουν ότι κάτι δεν έγινε όπως πρέπει στο πρόγραμμα των σέρβις, να σου λένε ότι δεν υπάρχει εγγύηση. Μπορεί να είναι άλλη μάρκα, αλλά είναι το ίδιο θέμα : Είχα πάει μια φορά στα ανταλλακτικά του Σαρακάκη για να ρωτήσω για κοτσαδόρο για το CRV του πατέρα μου, και ένας τύπος είχε πάει με τους διακόπτες των παραθύρων από Civic που είχαν χαλάσει, για να του το αλλάξουν στην εγγύηση, και το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο υπάλληλος ήταν αν έχει κάνει όλα τα σέρβις κανονικά σε επίσημο συνεργείο, και να το φέρει το βιβλίο να το δει πρώτα. Πάντως η αλήθεια είναι πως όντως είναι αρκετά τα λεφτά σε επίσημο συνεργείο, και ίσως να είναι λίγο κοροϊδία. Εμένα πέρυσι στα 45.000 ήθελε αλλαγή τακάκια και τα 4, και μου λένε πως αντέχουν λίγο ακόμα, αλλά καλύτερα να το κάνω τότε(στο Γιαννίτσα) γιατί επειδή είχε πάει για σέρβις το αμάξι, δε θα χρέωναν εργασία. Πράγματι κοιτάω μετά δε χρεώσανε εργασία, αλλά μόνο για τα μπροστά! Για τα πίσω χρεώσανε για την αλλαγή 30 ευρώ, και όταν το ρώτησα μου είπαν ότι εννοούσαν μόνο για τα μπροστά και ότι στα πίσω δε περιλαμβάνεται η εργασία στο σέρβις κλπ. Για αυτό κι εγώ θα το πηγαίνω μόνο στα επίσημα για τα απολύτως απαραίτητα, και για να μου βάζουν τη σφραγίδα τους, και για ότι άλλο χρειαστεί, θα τρέχω έξω.....
|
|
|
|
04-07-07, 12:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mark
Εμένα πέρυσι στα 45.000 ήθελε αλλαγή τακάκια και τα 4, και μου λένε πως αντέχουν λίγο ακόμα, αλλά καλύτερα να το κάνω τότε(στο Γιαννίτσα) γιατί επειδή είχε πάει για σέρβις το αμάξι, δε θα χρέωναν εργασία. Πράγματι κοιτάω μετά δε χρεώσανε εργασία, αλλά μόνο για τα μπροστά! Για τα πίσω χρεώσανε για την αλλαγή 30 ευρώ, και όταν το ρώτησα μου είπαν ότι εννοούσαν μόνο για τα μπροστά και ότι στα πίσω δε περιλαμβάνεται η εργασία στο σέρβις κλπ. Για αυτό κι εγώ θα το πηγαίνω μόνο στα επίσημα για τα απολύτως απαραίτητα, και για να μου βάζουν τη σφραγίδα τους, και για ότι άλλο χρειαστεί, θα τρέχω έξω.....
|
Ακριβως το ιδιο φίλε... Πηγα και εγω Γιαννιτσα για σερβις και για πρωτη αλλαγη για τα μπροστινά τακακια. Με περνουνε τηλεφωνο και μου λενε πω ςθελουν αλλαγη και τα πισω! Τους λέω "τι λέτε ρε σεις? Αφού τα τακακια φρενάρουν με αναλογία 70% μπροστα και 30% πίσω. Δεν ειναι δυνατόν να θελουν και τα πισω αλλαγη μαζί με τα μπροστα". Μου ειπανε πως δεν θα αντεξουν μεχρι το επομενο σερβις και επειδη δεν ημουνα μπροστα του ειπα το οκ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Όταν πηγα να παραλαβω το αμαξι και μου εδωσαν πισω να παλια πίσω τακάκια ΕΦΡΙΞΑ! Ήταν σχεδον καινούρια! Έβγαζα χαλαρα άλλα 15.000 χιλιόμετρα! Περιττο να πω ότι έγινε ένας ψιλοχαμός αλλά τα λεφτα τα είχα ήδη πληρωσει...
Τωρα που πηγα για το σερβις των 45.000 μου ειπανε πως θελουν αλλαγη τα μπροστινα. Τους ειπα να μην πειράξουν τίποτα! Το πηγα σε δικό μου μηχανικό εκτόε ΤΟΥΟΤΑ και τα είδε και μου είπε πως χαλαρα βγάζουν άλλα 5.000 χιλιόμετρα. Θα παω να τα αλλάξω εκτος ΤΟΥΟΤΑ ότα έρθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο καιρός τους...
Δεν γουσταρω να πεταω λεφτα σε τακάκια για χιλιόμετρα που δεν έκανα ποτέ...
|
04-07-07, 12:15
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Φίλε Mark, όλοι το πρώτο που ζητάνέ είναι το βιβλίο service για τις εγγυήσεις...βέβαια ο Σαρακάκης είναι άλλη περίπτωση και δεν είναι της ώρας να συζητήσουμε...
Τώρα για τακάκια...νομίζω πως δε συμφέρει να τα αλλάζουμε στην ΤΟΥΟΤΑ. Τα τακάκια τους είναι και κακής ποιότητας και σχετικά ακριβά τα παίρνουμε...οπότε για τακάκια, ενδιάμεσες αλλαγές λαδιών, φίλτρα και άλλα τέτοια που μπορούμε και έξω να τα αλλάξουμε ή ακόμα και μόνοι μας καλύτερα όχι ΤΟΥΟΤΑ.
|
04-07-07, 12:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
θελουνε κραξιμο μερικοι καραγκιοζηδες η μανα μου πηγε το vitara για γενικο service και της το δοσαν χωρις λαδια και εκτος αυτου οι ανεφθηνοι ηχαν αφησει την ταπα απο κατω του καρτερ μεσα στο χαλι τα ζωα εφαγαν ενα κραξιμο ομος ρεντικολο εγιναν αποδο και περα οταν ειναι για service και ειμαι μπροστα γνωστος αγνωστος μαθενω κιολας τιποτα απο αυτα που βλεπω....... μαληστα εχω παρατηρησει κατι μερικοι μηχανικοι δεν γουσταρουν να σε εχουν διπλα τους και σε διοχνουν με τροπο δηθεν θα παρει ωρα κτλ κτλ
ο κ@υλωμενος μηχανικος που γουσταρει να ασχολειτε δεν εχει προβλημα να θαυμαζεις το ταλεντο του αυτο εχω παρατηρησει εκει που παω το toyotaki μου μαλιστα μου διχνει και δεν βιαζετε!
|
04-07-07, 13:46
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Ρε σεις είπαμε....αν έχετε χρόνο από πάνω τους να βλέπετε τι κάνουν....αυτοί έχουν να ελέγξουν τόσα αμάξια την ημέρα...δεν τους πολυνοιάζει το αποτέλεσμα αρκεί να τελειώσουν...
|
04-07-07, 13:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
καλα εγο βασικα δεν το πηγαινω στην αντιπροσωπια το παω σε γνωστο που ασχολειτε περισοτερο με turbisia αλα και με απλα ατμοσφερικα....... κανει σερβις γενικοτερα σε πολους
|
05-07-07, 11:42
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
καλα εγο βασικα δεν το πηγαινω στην αντιπροσωπια το παω σε γνωστο που ασχολειτε περισοτερο με turbisia αλα και με απλα ατμοσφερικα....... κανει σερβις γενικοτερα σε πολους
|
Ναι αλλα δυστηχως , με ολους εμας που εχουμε εγγυηση ,αυτο δεν ειναι λυση, Ειμαστε ερμαιοι στις αντιπροσωπιες ΤΟΥΟΤΑ για μερικα χρονακια....
|
05-07-07, 13:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Μια ερώτηση σε όσους ξέρουν. Τί περιθώριο (χρονικό) έχουμε για να υπερβούμε το ετήσιο service?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16524792 seconds (82,45% PHP - 17,55% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|