Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
Λοιπον κυριοι.
Το κορολλακι ολωκληρωθηκε αναφωρηκα με τον ψεκασμο του!
Αυριο αρχιζει το επιπονο σταδιο της συναρμολογησησς ελπιζω σε καμια δεκαρια ημερες (λογω δουλειας) να τελειωσει.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 458
Με το καλό ρε Κυριάκο να το βγάλεις.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
σιγά μην ξαναασχοληθεί με κορολα τωρα ο βαγγος!!!!ανεβηκε κατηγορία!
ουτε ο πατέρας του δεν το θέλει το κορολί!χαχαχα! ειχα περάσει τις προάλλες και μου ταλεγε.
Ευχαριστω πολυ παιδια!
Γιωργο ειναι το πιο επιπονο σταδιο φιλε.
Οχι μονο εχεις να συναρμολογισεις αλλα και να καθαρισεις ενα ενα ολα τα εξαρτηματα...
Σημερα ηρθαν επισκεψη ο Deninio ο Κωστης με το μονοκαθρεπτο ΚΕ30 και ο Δημητρης με το πολυ ωραιο ΚΕ35 και τους ευχαριστω πολυ!!!
Χαιρομαι που σας αρεσε το χρωμα!
Διοικητικό μέλος
Ευχαρίστησε: 4
Δύναμη Σεβασμού: 384
Ρε Κυριάκο... πόσο καιρό στο κράτησε μέσα ο βαφέας? Και πόσο σου στοίχισε? Το πήγες γδυμένο, έτσι? Δεν έβγαλε αυτός τίποτα παρά μόνο τα παρμπρίζ να υποθέσω!! Όταν τελειώσεις με τη συναρμολόγηση πες μου να δω πόσες μέρες σου πήρε!!
1500 ευρω Γιωργη για μεσα εξω με τα υλικα και διπλα βερνικια.
Ο βαφεας το πηρε απο τριμενους στοκους και χωρις παρμπριζ.
Ηθελε ενα μηνα να τελειωσει τη δουλεια αλλα εγω τον τρεναρα γιατι αν βαφοταν επειτα θα επρεπε να καθησει να με περιμενει να το συναρμολογησω αλλα εγω ειχα εξεταστικη, δουλεια και χιλιες δυο υποχρεωσεις...
Οποτε τωρα τελειωσε και αρχιζει η συναρμολογηση...
Φωτο τραβηξε χθες ο Κωστης και του ειπα να τις ανεβασει.
Παντως τετοια δουλεια δεν εγινε ουτε την προηγουμενη φορα που εκανα τα ιδια πραγματα.
Πιστευω οτι βγηκε πολυ καλο και να ναι καλα τοσο ο μπογιατζης οσο και ο φιλος μου ο Θωμας ο φανοποιος μου που με "ανεχεται"...
Διοικητικό μέλος