Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
22-07-12, 11:20
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Διάσταση ελαστικού 195/60/15 δείκτης Η.
παρακαλώ, θα ήθελα γνώμες και σύγκριση για: michellin energy saver, bridgestone turanza er300 ecopia, fulda ecocontrol hp.
Ευχαριστώ!!!
Edit:
Μετά τη μηδενική συμμετοχή σας στο παραπάνω ερώτημα, αποφάσισα μόνος μου και δεν χρειάζομαι πλέον τη γνώμη σας...!!!! καλό βράδυ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andyag : 26-07-12 στις 21:47.
|
26-07-12, 22:40
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Βάλε στη λίστα και τα Bridgestone Adrenalin re002. Τα έβαλα σήμερα, τα βρίσκεις 300-330e και αντικατέστησαν τα Michelin Energy Saver που φορούσα μέχρι πρότινος. Αν δω ουσιαστικές διαφορές θα ενημερώσω..
|
27-07-12, 10:23
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από teoNOKIA
Βάλε στη λίστα και τα Bridgestone Adrenalin re002. Τα έβαλα σήμερα, τα βρίσκεις 300-330e και αντικατέστησαν τα Michelin Energy Saver που φορούσα μέχρι πρότινος. Αν δω ουσιαστικές διαφορές θα ενημερώσω..
|
φίλε μου ευχαριστώ για την πρόταση σου άλλα έχουν περαστεί ήδη τα Bridgestone Turanza ER300 Ecopia. Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές!!!!
|
27-07-12, 11:39
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andyag
φίλε μου ευχαριστώ για την πρόταση σου άλλα έχουν περαστεί ήδη τα Bridgestone Turanza ER300 Ecopia. Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές!!!!
|
Οι εντυπώσεις που είναι πολύ καλές τι περιλαμβάνουν?χαλαρή,οικονομική οδήγηση και ελάχιστο θόρυβο κύλισης φαντάζομαι...
|
|
|
27-07-12, 12:21
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Οι εντυπώσεις που είναι πολύ καλές τι περιλαμβάνουν?χαλαρή,οικονομική οδήγηση και ελάχιστο θόρυβο κύλισης φαντάζομαι...
|
Δεν έχω αγωνιστικές διαθέσεις στην οδήγηση μου και επειδή κάνω γύρω στις 35000-40000 χιλ το χρόνο χρειάζομαι κάποιο λάστιχο ναι μεν να είναι καλό άλλα να έχει και διάρκεια. Το πολύ καλές εντυπώσεις αναφέρεται σε σύγκριση με τα energy saver που είχα πριν τα οποία γλιστρούσαν κάπου κάπου τελευταία αρκετά. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα, άλλα όπως γράφεις και συ εχω διαπιστώσει αυτά που αναφέρεις και θα έλεγα ακόμα έχουν πολύ καλό φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο και καλό κράτημα για λάστιχο κατηγορίας ecopia, saver κλπ τα οποία δεν φημίζονται για αυτό. Επίσης τα αγόρασα 60 ευρώ πιο φθηνά από τα michellin. Ο καιρός θα δείξει!!!!!!
ΥΓ
Να αναφέρω ότι αυτά που ακούγονται περί σκληρού ελαστικού (bridgestone turanza), εγώ τουλάχιστον στην καινούργια σειρά ecopia δεν το έχω διαπιστώσει θα έλεγα ότι από πλευράς σκληρότητας είναι το ίδιο με τα michellin energy saver.
|
27-07-12, 12:22
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
|
φίλες πες μας εντυπώσεις, γιατί τα έχω πρώτα στη λίστα στην επόμενη αλλαγή. Κυρίως δες εαν μπαίνει το ABS τόσο εύκολα.
|
|
|
|
27-07-12, 12:38
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Δεν έχω αγωνιστικές διαθέσεις στην οδήγηση μου και επειδή κάνω γύρω στις 35000-40000 χιλ το χρόνο χρειάζομαι κάποιο λάστιχο ναι μεν να είναι καλό άλλα να έχει και διάρκεια. Το πολύ καλές εντυπώσεις αναφέρεται σε σύγκριση με τα energy saver που είχα πριν τα οποία γλιστρούσαν κάπου κάπου τελευταία αρκετά. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα, άλλα όπως γράφεις και συ εχω διαπιστώσει αυτά που αναφέρεις και θα έλεγα ακόμα έχουν πολύ καλό φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο και καλό κράτημα για λάστιχο κατηγορίας ecopia, saver κλπ τα οποία δεν φημίζονται για αυτό. Επίσης τα αγόρασα 60 ευρώ πιο φθηνά από τα michellin. Ο καιρός θα δείξει!!!!!!
ΥΓ
Να αναφέρω ότι αυτά που ακούγονται περί σκληρού ελαστικού (bridgestone turanza), εγώ τουλάχιστον στην καινούργια σειρά ecopia δεν το έχω διαπιστώσει θα έλεγα ότι από πλευράς σκληρότητας είναι το ίδιο με τα michellin energy saver.
|
για αυτη την χρήση είσαι μια χαρά φίλε,τα εχω δοκιμάσει και εγώ και πραγματικά είναι μόνο για χαλαρή οικονομική οδήγηση και τπτ άλλο
27-07-12, 13:25
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
|
Σε τι τιμή τα βρήκες;
|
27-07-12, 20:20
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από teoNOKIA
Σε τι τιμή τα βρήκες;
|
280 , φρέσκα (1η εβδομάδα Ιουνίου) όχι περσινά. Από ότι διαπίστωσα αυτή την περίοδο τα θερινά ελαστικά έχουν έκπτωση γενικά σε όλες τις μάρκες. Βέβαια τα συγκεκριμένα από μαγαζί σε μαγαζί τα βρήκα μεταξύ 280-340 ευρώ, έτσι επέλεξα την πιο καλή προσφορά.
|
04-08-12, 17:32
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Παιδιά θέλω τη γνώμη σας μεταξύ των fulda exelero carat κai pirelli p zero. Εγώ με βάσει αυτά που έχω δει στο νετ τείνω προς fulda μερια.
Το fulda είναι αυτό: http://www.autotriti.gr/data/magazin...hema/30835.asp
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17322993 seconds (81,58% PHP - 18,42% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|