Εχθες εκανα την πρωτη μου βολτα..το πηγα μεχρι κορινθο..λοιπον!
Ειναι παρα παρα πολυ καλο. στιβαρο, πολυ ανετο στο δρομο..Καμμια μα καμμια σχεση με το Punto..
Tις επιταχυνσεις του δεν μπορω να τις δω ακομα γιατι δεν ξεπερναω τις 3.500 στροφες λογω στρωσιματος..Αληθεια μεχρι ποσα km θα πρεπει να το στρωνω?Επεισης μου φανηκε οτι εκαιγε αρκετα,γιατι πηγαινα με 3.500 στροφες ,πεμπτη,στα 110-120 km , και αν παταγα ελαχιστα το γκαζι η στιγμιαια καταναλωση απο το 7 πηγαινε αμεσως στο 12-13..με ελαχιστο παραπανω γαζι! (αυτο ειναι νορμαλ?) Παντως μολις το πηρα το φουλαρα βενζινη και τωρα το ντεποζιτο ειναι γεματο λιγο παραπανω απο το μισο και εχω κανει 250 km..Αυτο καλο μου φαινεται!
Kατα τα αλλα το μπιπ της ζωνης ειναι οντως πολυ σπαστικο,γιατι ενω ουτως η αλλως τη φοραω, οταν παρκαρω η αν εχω φτασει σπιτι και ψαχνω γυρω γυρω στα στενα για parking,εχω συνηθισει να τη βγαζω..
Επεισης νομιζω οτι θα ηταν καλυτερο να μπορουσε ο τεμπελης να σηκωνεται και να μην ειναι σταθερος αν και στην εθνικη ειναι παρα πολυ βολικο να ακουμπας το χερι σου εκει και να πηγαινεις...
Το ηχοσυστημα μου εχει κανει φοβερη εντυπωση..για εργοστασιακο εχει φοβερη αποδωση..
Με λιγα λογια,νιωθω λες και το Corollaki ειναι το πρωτο μου αυτοκινητο..Καμμια σχεση με το Punto..
Αυτα προς το παρον..Ο,τι αλλο διαπιστωσω θα σας το πω!