Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
Re: ΠΟΙΗΜΑ-ΧΙΕΣ |
|
21-07-06, 17:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Re: ΠΟΙΗΜΑ-ΧΙΕΣ
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="49943
Δεν πρόκειτε με ρίμες να απολογιθω
αντε γιατι πολυ ανακατέψαμε τα ζάρια
και με τους τρελοgay γιναμε μαλλία κουβάρια
|
?
|
21-07-06, 17:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
O αντρας δεν εφενεται οταν τα καπνιζει
μα οταν δεν τα ακουμπα και στον κοσμο τα χαριζει
Ο αντρας δεν ειναι αυτος που απο c-130 πηδα
γιατι μαλλον θα σε ριξανε κατω με δυνατη κλωτσια
oi Φακελοι στα ΕΛΤΑ μενουνε Κλεισμενοι
και ο παραληπτης σου ολο θα περιμενει
Μα πανω απ ολα η Κρητη ξεχωριζει απο τσι αλλους τοπους
για την αντρεια την λεβεντια και τους ζωντανους ανθρωπους
Ετσι τις ρυμες σου εγω φιλε δεν τις εφοβουμε
το βραδυ να ξερεις πως ησυχος παντοντε μα παντοντε κοιμουμαι
μα με τις κοντρες εγω πες μου πες μου πως θα ζησω?
αφου συνεχεια θα κοιτω και θα εισαι πισω!
ετσι εσυ τραβα στο βουνο να βοσκείς κατσικες
εκει σιγουρα το πουλι σου θα εχει μονο νικες!!!!
Παντα Φιλικα
Roy-D o μαντιναδορος
|
24-07-06, 11:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Ρε roy, Κρήτη; από που;
|
24-07-06, 20:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
akis δεν ειμαι απο Κρητη απλα γουσταρω Κρητη πολυ κι ας εχω ερθει μονο μια φορα πιτσιρικας...Μου αρεσει πολυ η μουσικη παραδοση της..κονδυλιες και μαντιναδες...συρτα οχι και τοσο αλλα οκ!ασε που οσους Κρητικους εχω γνωρισει ειναι ενας κι ενας!
|
|
|
|
25-07-06, 11:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Τώρα που μπαίνει ο Αύγουστος κι είναι παχιές οι μύγες είπα να γράψω ποίημα με μπλε και άσπρες ρίγες.
Κάθε πράγμα στο καιρό του και τον Αύγουστο ο κολιός, θα τα πω απΆ την καλή τους, θα τα πω κι από αλλιώς...
Ο Μάρμελ ετοιμάστηκε και πήγε για μπανάκια και ξέχασε και τις κλειστές στροφές στα λιμανάκια.
Τη Βούτα την προσπέρασε, «γεια» είπε στο Σχιστό, με στόμα δεν κατάφερε να μείνει όμως κλειστό.
Πιρούνι 20βάλβιδο θα κουβαλάει μαζί, χωρίς ταβέρνας φαγητά δεν θα μπορεί να ζει.
Σε κόντρες θα τον ξαναδούν τώρα από Σεπτέμβριο, μα η κοιλιά του θαΆ ναι σαν να κουβαλάει έμβρυο.
Ο Ranger τα μάζεψε και ήρθε στην Αθήνα. Για σπιτικό καλό φαΐ τον έχει πιάσει πείνα...
Το έτος δεν τελείωσε μΆ αυτές τις καταλήψεις, μα που δεν βρήκε γκόμενα τον έχουν πιάσει τύψεις.
Έχει καιρό να δει γυνή, κι αυτό είνΆ που τον σκιάζει. Για κόντρες και χειρόφρενα δεν τόνε πολυνοιάζει.
Μπορεί σ' ευθείες και στροφές να χάνει κι από Lada, μα αυτός θέλει με γκόμενες να πιει Pina Collada!
Ο Mike_G την έκανε για Τρίκαλα μεριά. ΘΆ αναστατώσει σίγουρα τριγύρω τα χωριά.
Τόσα κιλά έχει ροπή, θα ταΆ αξιοποιήσει, και του αγρότη τη δουλειά αυτός θα βοηθήσει.
Θα βάλει στην κορόλλα του τριλέπιδο υνί, και θα το δέσει 2 φορές μΆ ένα καλό σχοινί.
Πλαγιές, χωράφια και αγρούς θα πάει να οργώνει, και τα τρακτέρ τα άμοιρα κανένας δεν τα σώνει...
O Jims δεν πάει πουθενά. Όχι επειδή εινΆ καλόπαιδο. Μα ετοιμάζεται με μιας να μπει μες το στρατόπεδο.
Τάπερ γεμίζει ολονυχτίς με βάφλες και μπουγάτσες, κι όποιος να πάρει προσπαθεί, τρώει κλωτσιές και μπάτσες.
Τα βράδια παίρνει την TS για να της πιει το αίμα. Τώρα που θα υπηρετεί του φαίνεται σαν ψέμα.
Που αντί αυτή να οδηγεί και να τον λενΆ ωραίο, η φάτσα του θα διακοσμεί καρότσα ενός ΡΕΟ.
Στην Κρήτη λέει χαλαρά να πάει ο Κυριάκος, και να κοσμεί το γεύμα του ο Κρητικός ο ντάκος.
Μες το King Μίνως με σπινιές θα βάλει την κορόλλα, με σβούρες και ντριφτάρισμα θα τα γκρεμίσει όλα.
Θα επισκεφτεί Ηράκλειο, Χανιά μέχρι και Βάι, και σ΄ όλα αυτά είμαι σίγουρος θα πάει με το πλάι.
Στο Κρητικό οδόστρωμα ποτέ δε θα ισιώσει, μόνο μη φάει κουμπουριές αν το ΅χουν φρεσκοστρώσει...
Ο wastegate σίγουρα τις ζέστες δεν γουστάρει, που το τουρμπίσιο το μοτέρ δεν βλέπει να ΅χει χάρη.
Για παραλίες μακρινές παίρνει συγκοινωνία, τΆ αμάξι το μετακινεί μόνο ως τη γωνία.
Για βόλτες και σκασίματα πάει μέσα στο βράδυ, που πέφτει ο υδράργυρος (και δεν του καίει και λάδι!).
Πλέον δεν τον απασχολούν της πίεσης τα bar, μα το ποτάκι του να πιει σΆ ένα καλό beach bar.
O Νίκος δεν περίμενα διακοπές να πάει. Μετά την ανακαίνιση η πλάτη του πονάει.
ΠαρΆ όλΆ αυτά κανόνισε στη Ρόδο διακοπές, και φόρτωσε τΆ αμάξι του χωρίς περικοπές.
Γέμισε προφυλαχτικά όλο το ντουλαπάκι, να ΅χει μαζί του μπόλικα σαν πάει Φαληράκι...
Και στο καζίνο θα βρεθεί, κέρδη πολλά να δρέψει, μα μη του πάρουν τα βρακιά και με κανό επιστρέψει...
Τέλος ο Γιάννης ο G6 φεύγει απΆ τη ΔΟΥ πλοίων, με ύφος θριαμβευτικό 10 καρδιναλλίων.
Τώρα που τον ανέχεται ο ήρωας, η Κλαίρη, είπε και στις διακοπές μαζί να τήνε φέρει.
Την κορολλίτσα γυάλισε, της έβαλε κουκούλα και 2 καρπούζια αγόρασε (καλά, που ΅χουν και βούλα!).
Θα φύγει προς το άγνωστο παίρνοντας το x-trail, και μες σε πλαζ μαγευτικές θα πίνει τα κοκτέιλ.
Καλό καλοκαίρι !!!!!
|
29-07-06, 19:11
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D";p="49901
ναι ρε δεν το ξερες...???.στα radar επιφανειας....χαρη σε μενα εχουν μειωθει οι λαθρομεταναστες στην Ελλαδα!Αχαριστοι!
|
στο ναυτικό είσαι ? ΗΝ/ΡΕ ?
|
|
|
29-07-06, 19:21
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="50139
Τώρα που μπαίνει ο Αύγουστος κι είναι παχιές οι μύγες είπα να γράψω ποίημα με μπλε και άσπρες ρίγες.
Κάθε πράγμα στο καιρό του και τον Αύγουστο ο κολιός, θα τα πω απΆ την καλή τους, θα τα πω κι από αλλιώς...
Ο Μάρμελ ετοιμάστηκε και πήγε για μπανάκια και ξέχασε και τις κλειστές στροφές στα λιμανάκια.
Τη Βούτα την προσπέρασε, «γεια» είπε στο Σχιστό, με στόμα δεν κατάφερε να μείνει όμως κλειστό.
Πιρούνι 20βάλβιδο θα κουβαλάει μαζί, χωρίς ταβέρνας φαγητά δεν θα μπορεί να ζει.
Σε κόντρες θα τον ξαναδούν τώρα από Σεπτέμβριο, μα η κοιλιά του θαΆ ναι σαν να κουβαλάει έμβρυο.
Ο Ranger τα μάζεψε και ήρθε στην Αθήνα. Για σπιτικό καλό φαΐ τον έχει πιάσει πείνα...
Το έτος δεν τελείωσε μΆ αυτές τις καταλήψεις, μα που δεν βρήκε γκόμενα τον έχουν πιάσει τύψεις.
Έχει καιρό να δει γυνή, κι αυτό είνΆ που τον σκιάζει. Για κόντρες και χειρόφρενα δεν τόνε πολυνοιάζει.
Μπορεί σ' ευθείες και στροφές να χάνει κι από Lada, μα αυτός θέλει με γκόμενες να πιει Pina Collada!
Ο Mike_G την έκανε για Τρίκαλα μεριά. ΘΆ αναστατώσει σίγουρα τριγύρω τα χωριά.
Τόσα κιλά έχει ροπή, θα ταΆ αξιοποιήσει, και του αγρότη τη δουλειά αυτός θα βοηθήσει.
Θα βάλει στην κορόλλα του τριλέπιδο υνί, και θα το δέσει 2 φορές μΆ ένα καλό σχοινί.
Πλαγιές, χωράφια και αγρούς θα πάει να οργώνει, και τα τρακτέρ τα άμοιρα κανένας δεν τα σώνει...
O Jims δεν πάει πουθενά. Όχι επειδή εινΆ καλόπαιδο. Μα ετοιμάζεται με μιας να μπει μες το στρατόπεδο.
Τάπερ γεμίζει ολονυχτίς με βάφλες και μπουγάτσες, κι όποιος να πάρει προσπαθεί, τρώει κλωτσιές και μπάτσες.
Τα βράδια παίρνει την TS για να της πιει το αίμα. Τώρα που θα υπηρετεί του φαίνεται σαν ψέμα.
Που αντί αυτή να οδηγεί και να τον λενΆ ωραίο, η φάτσα του θα διακοσμεί καρότσα ενός ΡΕΟ.
Στην Κρήτη λέει χαλαρά να πάει ο Κυριάκος, και να κοσμεί το γεύμα του ο Κρητικός ο ντάκος.
Μες το King Μίνως με σπινιές θα βάλει την κορόλλα, με σβούρες και ντριφτάρισμα θα τα γκρεμίσει όλα.
Θα επισκεφτεί Ηράκλειο, Χανιά μέχρι και Βάι, και σ΄ όλα αυτά είμαι σίγουρος θα πάει με το πλάι.
Στο Κρητικό οδόστρωμα ποτέ δε θα ισιώσει, μόνο μη φάει κουμπουριές αν το ΅χουν φρεσκοστρώσει...
Ο wastegate σίγουρα τις ζέστες δεν γουστάρει, που το τουρμπίσιο το μοτέρ δεν βλέπει να ΅χει χάρη.
Για παραλίες μακρινές παίρνει συγκοινωνία, τΆ αμάξι το μετακινεί μόνο ως τη γωνία.
Για βόλτες και σκασίματα πάει μέσα στο βράδυ, που πέφτει ο υδράργυρος (και δεν του καίει και λάδι!).
Πλέον δεν τον απασχολούν της πίεσης τα bar, μα το ποτάκι του να πιει σΆ ένα καλό beach bar.
O Νίκος δεν περίμενα διακοπές να πάει. Μετά την ανακαίνιση η πλάτη του πονάει.
ΠαρΆ όλΆ αυτά κανόνισε στη Ρόδο διακοπές, και φόρτωσε τΆ αμάξι του χωρίς περικοπές.
Γέμισε προφυλαχτικά όλο το ντουλαπάκι, να ΅χει μαζί του μπόλικα σαν πάει Φαληράκι...
Και στο καζίνο θα βρεθεί, κέρδη πολλά να δρέψει, μα μη του πάρουν τα βρακιά και με κανό επιστρέψει...
Τέλος ο Γιάννης ο G6 φεύγει απΆ τη ΔΟΥ πλοίων, με ύφος θριαμβευτικό 10 καρδιναλλίων.
Τώρα που τον ανέχεται ο ήρωας, η Κλαίρη, είπε και στις διακοπές μαζί να τήνε φέρει.
Την κορολλίτσα γυάλισε, της έβαλε κουκούλα και 2 καρπούζια αγόρασε (καλά, που ΅χουν και βούλα!).
Θα φύγει προς το άγνωστο παίρνοντας το x-trail, και μες σε πλαζ μαγευτικές θα πίνει τα κοκτέιλ.
Καλό καλοκαίρι !!!!!
|
Ρε Μιχαλάκι εμένα γιατί με ξέχασες ??????????
Εχε χάρι που λείπω ταξίδι και δέν μπορώ να σου πατήσω καμιά ρίμα !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
01-08-06, 11:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Βραζει Μιχαλη πολυ ζεστα πλεον αστο να καθεται υσηχο και ηρεμο θα το παω για μπανιο κερκυρα να δροσιστει και θα το δειτε πως θα γινει κατι ετοιμασα
|
04-08-06, 14:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Αφιερωμένο στο φίλο και junior Admin, Niko
Αγόρασα Toyota γιατι ΄ναι αξιόπιστα
τα μέταλλά δεν σκίζουν σαν να ΄να οδοντόπαστα
και μπήκα και στο club για να βρω φιλαράκια
να έχουμε για στέκι, Βούτα και λιμανάκια
εδώ όμως που ήρθα μου γνώρισαν το Niko
που του σιδεροφάγου, κατέχει αυτός τον τίτλο
μια εντεκάρα είχε στα χίλια τετρακόσα
το αμάξι είχε περάσει τα χίλια μύρια όσα!
το έσκιζε το έλυωνε του έπινε το αίμα
για να μην το ματιάσουνε του πέταγε ενα φλέμα.
έκτός απ' τα λαδάκια που ρούφαγε σαν μπύρα
τσιμπούσε και τα υργά του υαλοκαθαριστήρα
λιγάκι ισως να έκαιγε και τα υγρά απ' τα φρένα
τις βαλβολίνες του σασμάν, τα λάδια απ' τημ καδένα
το μοτεράκι τα φτισε, σωθήκαν τα φωμία του
γι αυτο και ο Nikos αύξησε λίγο τα κυβικά του
το πήγε στον πουστράτζαλη να του το συμμαζέψει
να του το κάνει ανθεκτικό, στο σκίσιμο να αντέξει
"πάρτο" του 'πε ο μηχανικός, "λάδι δεν θα τσιμπήσει"
μα ο Nikos ενα όνομα είχε να διατηρήσει
έτσι λοιπόν σαν βρέθηκε με κάρτ μες τις Αφίδνες
του μάσησε τα σίδερα και έφτυσε τις βίδες
προχτές που τον συνάντησα και φόρτωνε πλακάκια
τον είδα έσκιζε το κλάρκ και χτύπαγαν πειράκια
έχει και ενα παπάκι για τις μικροδουλειές
μα κάθε δυο βδομάδες οι μπιέλες του στραβές
φουλάρει το ρεζερβουάρ με αμόλυβδη βενζίνη
μα τρίβει κομματάκια και ρίχνει ναφθαλίνη
αυτή είναι του Nikou με τα μέταλλα η σχεση
αν δεν ειναι σφηρήλατο βδομάδα δεν αντέχει
λάδι ρέει στις φλέβες του, ούτε πίνει νεράκι
μα το αγαπημένο του σε κύλινδρο σφηνάκι
ο κόφτης ειναι φίλος του, τα κόκκινα ο σκοπός του
τα μασημένα σιδερα στη γη ο προορισμός του
οι άλλοι βάζουν κόντρες και αμοίγουν και το NOS
μα ο Nikos για τα σίδερα είναι Κουταλιανός...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
04-08-06, 15:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
έχω πολύ καιρό, καλή να γράψω ρίμα
μα θα επανορθώσω με αυτό εδώ το ποιήμα
το θέμα θα 'ναι ελεύθερο ίσως λιγάκι αστείο
θα λέει για τον Madvinegar, που 'ναι άτομο γελίο.
φίλε αν ήσουν Γερμανός θα σε φωνάζαν Χάνς
και τώρα με τις ρίμες θα κάνω εγώ ρελάνς
η φίμη σου ξεθόριασε σαν από ντεκαπάζ
πάρε το κουβαδάκι σου και τράβα σε άλλη πλάζ
νομίζεις το αμάξι σου πως θα με προσπεράσει
πάρε δύο ασπιρίνες και ίσως να σου περάσει
αυτή η χρόνια πάθηση που λέγεται αγκαζία
και εσένα δέρνει πιο πολύ και από τη λαλακία
καλύτερα που αγόρασες το αμάξι χρώμα μπλέ
και στο βυθό της θάλλασσας θα κάνει ντεφιλε
βάλτου και αεροτομή να μοιάζει με ουρά
σαν όλα τα άλλα ψάρια στο βυθό να κολυμπά
όλα τα παραπάνω, ίσως να σε πειράζουν
μα είναι φίλε ειλικρινή, με την αλήθεια μοιάζουν
στημένος στο φανάρι κοιτάζεις σαν ροφός
το πρασινο προσμένεις να φύγεις σαν καπνός
μα το αμάξι που έχεις μέχρι να ξεκινήσει
να δεις που το φανάρι, θα ξανακοκκινήσει
στα έχωσα ρε φίλε και νοιώθω σα χαζός
θυμάμαι αυτο που χρόνια, λέει ο σοφός λαός
για δειξε μου το φίλο σου, ποιός είσαι να σου πω
και αφού εσύ είσαι φίλος μου, φαντάσου τι είμαι εγω!!!
Ranger Σεφέρης
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17265201 seconds (80,96% PHP - 19,04% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|