Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ppschrs
Μακριά απο c drive!Κρατάει μονο αν το πηγαίνεις συνέχεια με τις πόρτες και δεν βγάζει πάνω από 20000 χιλιόμετρα!Γενικά όλοι εδώ λέτε διάφορα για λάστιχα αλλά δεν έχω ακούσει από κανένα για πόσα χιλιόμετρα κρατάνε!Πιστεύω πως είναι από τις σημαντικότερες πληροφορίες που χρειαζόμαστε πριν επιλέξουμε!Οι περισσότεροι λοιπον λέτε για το ΤΟΥΟ Τ1R.Ολοι λένε ότι είναι φοβερό!Σε άλλα κλαμπ όμως έχω διαβάσει ότι έχουν πολύ μικρή διάρκεια ζωής!Τι λένε τα παιδιά που έχουν εμπειρία?
|
ρε φιλε για πες μου γιατι εγω δεν κραταω πανω απο 10.000 χλμ κανενα λαστιχο τι κακο εχουν τα c drive γιατι κ c drive<2 σετ> ponteza <1σετ>pilot1<1 σετ> pilot2 <3σετ>s drive<1σετ> hydragrip<1 σετ> kumco<1σετ> parada<1 σετ> μονο ενα ειναι πιο σκληρο απο αυτα κ ενα δεν ειναι λαστιχο....το parada δεν καταλαβαινει και το hydragrip<good year>δεν ειναι λαστιχο....ολα τα αλλα μια η αλλη ειναι
οσο για τα toyo ειχα την ευχαριστη θεση να τα καβαλησω οταν πηγα για φτιαξιμο τις ζαντες παρολο που ταν 2μιση χρονων στο στεγνο τουλαχιστον κραταγαν αψογα...
κ δεν το βλεπω το c drive να πηγαινεις με τις πορτες γιατι ειναι στην κατηγορια του energy κ ειναι πολυ καλυτερο του....
οσο για pilot sport εμεις με τα corollakia ειναι ανεκδοτο να τα δουμε πανω στις διαστασεις που βγαινουν και μενουμε στο exalto2