Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από neoklis
NA ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΆ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΠΑΣΕΙ
NikiforosGT παρε με τηλ να βρεθουμε να το κανουμε παρεα
ενας μέσα ένας έξω βάλε βγάλε θα το βρούμε
|
Καλησπέρα, ευχαριστω για την προταση, αλλα δεν εχω καθολου χρονο αυτο το διαστημα τωρα να ασχοληθω, δυστυχως εχω και προβληματα θερμοκρασιας
(
Θα δοκιμασω μια και με το ταμπλετ ομως γιατι εχει ιδιο android με την πηγη δλδ 6.0.1 αλλα παιζει κανονικα το google play.
Και το λεω αυτο γιατι στην πηγη δεν φτιαχνεται με τιποτα το google play και βλεπω και το προγραμμα αν το αφησεις ανοιχτο ετσι κλεινει οπως το google play μηπως εχει καποια σχεση και γιαυτο δεν δουλευει σωστα.
Kατσε θα το δω και αν δεν βγαλω ακρη θα σου πω.
Εχω βαλει το προγραμμα και σε φορητες συσκευες για δοκιμη.
Εστειλα και email παλι στους κινεζους του banggood με φωτος αν εχουν καμια ιδεα να μου πουν.
Καλησπέρα, τελικα και με το ταμπλετ (που εδω παιζει κανονικα το google play) παλι τα ιδια κανει, βρηκε πολυ γρηγορα τα id των αισθητηρων αλλα μετρησεις δεν παιρνει.
δοκιμασα και με το να βγαζω εναν εναν και να κανω scan και την ιδια ωρα να τον τοποθετω, εκανα ποσες φορες, συνδυασμους αυτων αλλα τιποτα βρισκει τα ids τους αλλα μετρησεις δεν παιρνει με την καμια!!!
Τελικα τους εκανα πολύ αρνητικα σχολια και μου απαντησαν ότι θα μου βρουν λυση! και καλα...