Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
Τώρα κοίταξα στο Toyota EPC και είναι εντελώς αλλιώτικα! έχουν άλλους κωδικούς και έχουν και άλλο σχήμα! το σίγουρο είναι ότι τα τακάκια που λέμε κάνουν και στην 101 εκτός την 111.
απλά θα πεις θέλω τα χρυσαφί τακάκια για ΕΕ111 που είναι από carina E. Ετσι τα ζήτησα και εγώ! δεν έχω τώρα κωδικούς να σου δωσω αλλά δεν εχει και άλλα! αυτά και κάτι μπλε πολύ φτηνότερα έχουν.
Δύναμη Σεβασμού: 278
παιδια εχει καποιος καποια ιδεα η περιγραφη (οσο πιο λεπτομερη μπορει)πως μπορουμε να αφαιρεσουμε του προφυλακτηρες μονοι μας η εστω καποιο link με βιντεο..thanks
έλα ρε συ το ποιό εύκολο πράγμα είναι!!! απλά κοιτάς γύρω γύρω από κάτω τι βίδες έχουν και τις ξεβιδώνεις! έχει και στους θόλους των φτερών από κάτω. Δεν είναι τίποτα δύσκολο!
Δύναμη Σεβασμού: 272
[quote=NikiforosGT;380684]. Διαφορές δεν ξέρω αν θα δείς εγώ εχω και πίσω δισκόφρενα και σωληνάκια υψηλής goodridge και τότε έβαλα και τα υγρά.
Εγώ έψαξα για σωληνάκια goodridge αλλά μου είπαν στα μαγαζιά που ρώτησα ότι βγάζει μόνο για αυτά με ταμπούρα πίσω και όχι με δισκόφρενα...Αν μπορείς πες μου ποιά ακριβώς πήρες,από που και πόσο.Μην πάω να πάρω φτιαχτά...