Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
23-12-05, 16:29
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
ε ενταξει ρε χρηστο τι λεπτομερειες να του πω εδω μεσα? εννοειται οτι υπαρχουν ενισχυμενα εντοσθια. μου εχει τυχει ανθρωπος να εξηγω μια ωρα και στο τελος αφου τα αναλυσαμε ολα με ρωταει τι ειναι ο στροφαλοφορος αξονας? ouch cussing . δε παρεξηγω κανεναν απλα εδω δεν ειναι τοπικ για αυτα. του ειπα οτι αν θελει εξτρα λεπτομερειες υπαρχει το αναλογο τοπικ και φυσικα μπορω να του στειλω και εντυπα για τις διαφορες των δυο αυτων κινητηρων. το βασικο του και εμφανες σημειο που μπορει να καταλαβει ακομα και η ελενα ειναι η κεφαλη τους. ετσι δεν ειναι?
|
23-12-05, 16:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p="
Υ.Γ.:ΤΟ CARINA μου ζυγιζει 1210 κιλα σε πλαστιγγα ηλεκτρονικη μετρημενο χωρις εμενα μεσα και με σχεδον αδειο ντεποζιτο
|
Δεν ξερω τι να πω.Πρεπει να ειναι βαρυ μοτερ το GE.Αλλα παλι απο που προκυπτει το βαρος.Υποτιθεται οτι πρεπει να εχει εχει πιο ελαφρυα κινουμενα μερη,γιατι στροφαρει πιο πανω.
|
23-12-05, 16:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Για να γυρίσουμε πίσω στο θέμα....
Χτες το βράδυ, στην εθνική στο κομμάτι από Πάτρα προς Ρίο. Πηγαίνω χαλαρα και με περνάει επιδεικτικά απο δεξια ενα KIA Rio. Τι εν' τούτο λέω, πάω να κατεβάσω ταχύτητα, κοιτάω θεμοκρασια και δεν ειχε φτάσει ακόμα σε κανονική τιμή... Παίρνω το χέρι από τον λεβιέ σκεφτόμενος ότι ειναι αμαρτία να το σκίσω κρύο το μοτερακι... Ακολουθάω χαλαρα... Στα τελευταία φανάργια (στην αντιπροσωπία της TOYTOTA) είμαι πίσω του και έτοιμος σε Κ.Σ (Κανονικές Συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας!!!) Πράσινο το φανάρι και ξεκινάμε. Ο δρόμος ελαφρώς ανιφορικός και με νταλίκες στα δεξια. Πατάει μισός στο αντίθετο και αρχίζει να προσπερνάει. Φλάς αριστερό εγω, έλεγχος στο αντίθετο ρεύμα και βγαίνω όλοκληρος στο αντίθετο... Τάπα η δευτέρα, αλλαγή λίγο πριν τον κόφτη στις 6.600, τρίτη σανίδα και πραγματοποιώντας μια πάρα πολυ θεαματική διπλή προσπέραση...
Toyota rulez!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
|
23-12-05, 16:54
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Γι'αυτο ειχα ρωτησει για το βαρος μου αν ηξερε καποιο παιδι γιατι στο ιδιωτικο ΚΤΕΟ με μετρησανε 12460Ν.Και ποσα κιλα ειναι αυτο.Και νομιζω ο madvinegar2003 μου ειχε πει γυρω στα 1270 κιλα.Η μετρηση εγινε με κανα 10 κιλα εξοπλισμο πισω στις αποσκευες και με οδηγο γυρω στα 70-75 κιλα.Γι'αυτο λεω με εμενα μεσα παει γυρω στα 1300.Πιστευω οτι ισχυει αν συλλογιστεις οτι του Χρηστου με εμενα μεσα και τον εξοπλισμο μου και το ρεζερβουαρ στο μισο θα εδειχνε το carina του κανα 1350.Φιλε toyotamania σου εδειξε τοσα χωρις βαρος οδηγου και εξοπλισμο πισω.Μην ξεχνας επισης οτι εχω βαρυτερο μοτερ.Αρα κα εσυ με τα κιλα τα δικα μου,με το αντιστοιχο μοτερ και κανα βαρος πισω φτανεις τα 1350-1370 κιλα.Πιστευω οτι ειναι normal αν σκεφτεις οτι ειμαι full extra και με ηχοσυστημα πισω(που το ξεχασα να αναφερω).Τωρα ο Χρηστος θα μας πει ακριβεστατα γιατι θα γνωριζει τη διαφορα στο βαρος μεταξυ carina και avensis γιατι να εχει τα ιδια κιλα με εσενα που εχεις full εξοπλισμο και οσο να ειναι με διαφορετικα προτυπα ασφαλειας το δικο σου(που μεταφραζεται περισσοτερο βαρος)ειναι λιγο περιεργο.
Μολις ανοιξα και περιοδικο sorry αλλα λεει 1310 κιλα για το avensis και φανταζομαι με τον απλο εξοπλισμο(δεν λεει για επιπεδα εξοπλισμου).Αρα φιλε toyotamania κατι δεν μετρησατε σωστα.Εκτος λεω αν,οι μετρησεις αφορουν και με το βαρος ενος μεσου οδηγου.Και αν θελουμε να το κανουμε και αντιστροφα εμενα χωρις οδηγο,ηχοσυστηματα,πυροσβεστηρες κ.α θα με εδειχνε γυρω στα 1190.Για 20V καλα εδειξε.
Φιλε Πανο για να σου απαντησω ας παραθεσουμε καποια στοιχεια πρωτα.Εισαι 1145 κιλα και εστω με ιπποδυναμη 145 αλογων.Ο Νικος ειναι γυρω στα 1270-1300 κιλα τουλαχιστον και με ιπποδυναμη σου βαζω 160 αλογα.Η αναλογια σας κιλα ανα ιππο ειναι για τον Πανο 7,89 και για τον Νικο απο 7,93-8,12(βαλε 8 για να εισαι μεσα).Που σημαινει οτι Πανο για να κινησεις ενα κιλο θελεις 7,89 αλογα ενω ο Νικος για να κινησει το ιδιο κιλο θελει τουλαχιστον 8 αλογα.Ή θεωρητικα παντα εσυ Πανο στα ιδια κιλα εισαι 164,7 αλογα και ο Νικος 160.Με τη μονη διαφορα οτι η ισχυς του Νικου ειναι πραγματικη ενω του Πανου θεωρητικη και οπως βλεπετε υπολογισμενη στα χαρτια και οχι στο στροφαλο.
Συμπερασματικα με μικρο ομολογουμενως πλεονεκτημα του Πανου,σημασια σε αυτην κοντρα θα παιξουν και αλλοι παραγοντες οπως οδηγος,λαστιχα,αντανακλαστικα,κιβωτιο,laptop.Tο να κερδισεις φιλε Πανο ειναι λιγο πολυ αναμενομενο γιατι υπερτερεις σε βασικους τομεις!Αρα φιλε Νικο πηγαινε δεν εχεις τιποτα να χασεις παρα μονο να κερδισεις,ειδικα και αν εχεις κανα κρυμμενο ιππο στο μαυροκαπακο ή εισαι οντως καλυτρος οδηγος και μπορεσεις να καλυψεις το χαντικαπ.Αλλα μηπως και το οτι δεν εχεις να χασεις τιποτα ειναι και αυτο ενα πλεονεκτημα;(αντε σε εφτιαξα και λιγο Πανο γιατι μπορει να σε αδικησα και λιγο!).Καλη η θεωρια αλλα στην πραξη παιζουν πολλα.Τωρα ειναι που σε αποτελειωσα Πανο(χα,χα,χα)
|
|
|
23-12-05, 19:05
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
την πεμπτη θα εχουμε βρει την απαντισει στο ερωτημα πιο θα ειναι μπροστα στο τελοσ τισ ευθειασ.για πρωτη φορα θα πω ρισκαροντασ οτι το καρινα θα ειναι μπροστα απο την πρωτη ταχυτιτα ανεξαρτιτα απο το βαροσ τησ θα ξεφυγη εχω εμπιστοσινη στην αποδοση τησ το αντιθετο δεν θα με ξαφνιαση αλλα θα μου κακοφανη αυτο δεν θα σημενη οτι το ασημενιο μπορει να σταθη διπλα στο μαυρο καπακη πιστευω οτι του φιλου μαρμελ το αυτ/το ειναι μια εξερεση στην οποια πρεπει να σεβονται τα απανταχου μαυροκαπακα. παντοσ στο καρατε υπαρχει ενα ρητο "η μονη αξια στην μαχη ειναι η νικη" και περνοντασ σαν αρχη αυτο" η μονη αξια στην κοντρα ειναι η πρωτια"(Νικος-2579) τα αλλα σημαντικα για συζιτηση αλλα ειναι δευτερευουσασ σημασιασ απο την στιγμη που στηνησ το αυτ/το σου πρεπει να εχει την θαρροσ να πεισ εχασα ανεξαρτιτα απο τισ παραμετρουσ
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
23-12-05, 20:58
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
φιλε νικο εχω την εντυπωση οτι θα σε κανω γραμματεα του club. ετσι ομορφα οπως τα πες αρχιζει και τρεμει ο δημητρης μονο και μονο στην ιδεα της ηττας απο ασημοκαπακο. μ αρεσει που σεβεστε τον κακομοιρη τον κινητηρα μου και σας ευχαριστω αλλα θα προσπαθησω να τον κανω να σας τιμωρησει (δεν πρεπει?).παντως αν χασω εχασα
για τον φιλο δημητρη τι να λεμε τωρα...........
|
23-12-05, 23:11
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ενταξει παιδια με καλυψανε αυτα που ειπατε!! Φυσικα και καταλαβα οτι τα μερη του 20v ειναι πιο ενισχυμενα. Δεν θελει σκεψη αυτο. Σφυριλατα μερη δεν νομιζω ναεχει εε?? Απλα πιο ενσισχυμενα?? Αυτο που δεν μου ειπατε ειναι αν τελικα με μεγαλυτερες πεταλουδες και επαναπρογραμματισμο το μοτερ θα πεταξει σε αλογα(επιγραμματικα χωρις πολλες επεξηγησεις). Στα ραλλυ με μονη πεταλουδα φταναν οριακα τα 180 αλογα και με τετραπεταλουδο η ιπποδυναμη εκτοξευοταν πανω απο 200hp. Ειναι οι τελευταιες ερωτησεις και κλεινω την παρενθεση εδω
Τα ΚΙα απο επιδοσεις φιλε χεσε μεσα. Ειναι απλα αμαξια για να πηγαινεις για ψωνια και καφε. Βεβαια δεν ξερεις αν παρουν και αυτα καποια στιγμη την ανιουσα οπως τα χιουντα'ι' που η κατασταση τους εχει βελτιωθει αισθητα σε ολους τους τομεις
|
|
|
24-12-05, 01:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p="
Υ.Γ.:ΤΟ CARINA μου ζυγιζει 1210 κιλα σε πλαστιγγα ηλεκτρονικη μετρημενο χωρις εμενα μεσα και με σχεδον αδειο ντεποζιτο
|
Δεν ξερω τι να πω.Πρεπει να ειναι βαρυ μοτερ το GE.Αλλα παλι απο που προκυπτει το βαρος.Υποτιθεται οτι πρεπει να εχει εχει πιο ελαφρυα κινουμενα μερη,γιατι στροφαρει πιο πανω.
|
σαν μοτερ to 20v ειναι λιγο πιο βαρυ απο το 4a-fe λογω του τεραπεταλουδου, οποιος το εχει λυσει θα καταλαβαινει τι λεω....οσο για το βαρος η αδεια του carina γραφει με τον παλιο μου κινητηρα(4A-FE) λεει οτι ειναι 1195 κιλα αρα οι διαφορες ειναι πολυ μικρες πιστευω
|
24-12-05, 04:28
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
χρησταρα το βγαλες εξω? βουλωσε ρε?
φιλε ddeus αυτο που εχω να σου πω ειναι να μην ψαχνεις λεπτομερειες επειδη ειναι δυσκολο να βαλεις aftermarket (κ ομως υπαρχει)τετραπεταλουδο στον 4AGE 20V. απο κει και περα ολοι μασαμε με την ιπποδυναμη που παιρνουν με τη μια τα ραλλυ. ναι παιρνουν αλλα ηδη εχουν αποδειχτει πληρης αναξιοπιστα και εχω πολλα παραδειγματα φιλων που τα εδωσαν και πηραν τι? τι αλλο? κιτρινιαρικα γιαπωνεζικα απο το τοκυο οπως λεει και ο φιλος χρησταρας. οποτε εχεις να διαλεξεις λιγο πιο λιγα και πιο ηπια και δυσκολα αλογα? η πανευκολα και καθε μερα συνεργειο? εγω διαλεξα το πρωτο. κανε μια βολτα απο συνεργεια και να δεις στο συνολο τι εχουν μεσα. πλειοψηφεια σαξοραλλα. δεν λεω οτι δεν ειναι καλα . λεω οτι δεν ειναι τουοτα. η κουβεντα αυτη χωρις να παρεξηγησω κανεναν θελει πολυ συζητηση αλλα ουτε ειναι ωρα για τετοια ουτε ειμαστε στο σωστο τοπικ. φιλικα πανος
24-12-05, 09:02
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
παιδια καλα Χριστουγεννα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18580103 seconds (76,41% PHP - 23,59% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|