Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579
ειμαι σε φαναρι με ενα ταπερ 1του σταδιου 235hp στροφαλο 201τροχο αυτα μου τα ειπε ενω ειχαμε ανοιξει πιο πριν και του ειχε κανει εντυπωση του λεω λυπον παμε ενα ανοιγμα οπως ειμαστε απο σταση ο.κ μου λεει(τα προηγουμενα ψιλο ανοιγματα ηταν σε ρεπριζ)ξεκιναμε κοματια και του πεταχτικα ενα φτερο μπροστα!!!!!! 2ρα και ως τα 120! ηταν 1 αυτ/το μπροστα αυτος και μεχρι τα 150 αλλα 2 μετα κοψαμε πραγματικα το 20ν γαζονη.
τι να πω αυτα τα ταπερ βγαζουν κατω απο 7 στα πρωτα 100 και ημουν 1 καροτα πισω !!!
σε ενα ανοιγμα με γκολφ gti πισω εγω πρωτος αυτος στο φαναρι ξεκιναμε ανοιγω απο αριστερα για να του φυγω στην 1τη για να ειμαστε διπλα διπλα φυσικα ολα αυτα σπινιαροντας ανελε ι τα και βαζωντας 2ρα οπου το ακατασχετο σπινιαρισμα συνεχιζωνταν παω καρφι για πεζοδρομιο αφηνω το γκαζι παταει ισιονω το αυτ/το και μου ριχνει μια καροτσα ως τα 120 και 3 ως τα 150!!
γεια σου παναγιωτη (firebone)...
|
με το type r εχετε τουλαχιστον 70 αλογα διαφορα, απλα δεν υπαρχει αυτο το ανοιγμα που λες.... οσο για το gti αλλο ακυρο απο κει.. καλα καλα λεγε συ, απο 156αλογα θα βρεις την υγεια σου!!!
και για πες μου, πως εξηγεις οτι με το celica με τα 160 ησουν λιγο μπροστα και με το ταπερ με 235 κανα δυο τρεις δεκα καροτσες πισω?? δεν ειναι οτι δε σε πιστευω επειδη σε ξερω, απλα ειμαι σιγουρος οτι δε παιζει πουθενα να εισαι κοντα με τετοιο ταπερ, εχω ανοιξει με 20v και ελαφρυτερο απο την carina και ξερω οτι η διαφορα σου με το ταπερ θα πρεπε να ναι τουλαχιστον διπλασια.. φιλικα παντα και τα υπολοιπα στη πραξη οχι στα λογια εντυπωσεων του φορουμ, απο τετοια εχω δει πολλα εδω μεσα..