Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Ειμαι νεος καλως σας βρηκα και τα σχετικα |
|
|
21-07-11, 21:42
|
|
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Timekiller
Ασημί corolla 111 (με τα οβαλ φαναρια πισω),ζαντούλες,φιμέ και αυτοκόλλητα στο πλάι+στο πίσω τζαμι πάρκαρε σήμερα το πρωί μπροστά στη γραμματεία της ΑΕΝ Ασπροπύργου..
Ποιός παλίκαρος είναι? Είναι και συνάδελφος!
|
Αν και μετα απο παααααααρα πολυ καιρο να σε ενημερωσω φιλε οτι ημουνα εγω.....
|
26-07-11, 22:24
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Σήμερα το απόγευμα στις 20:10 περίπου περνούσε από την Καραϊσκάκη στο Χαϊδάρι μία Ε12 με μεγάλο αυτοκόλλητο του club (αυτό με τα όργανα) στο πίσω τζάμι και aftermarket πίσω φώτα, όχι τα lexus αλλά κάποια που θυμίζουν Golf.
Ήμουν παρκαρισμένος και πέρασε από δίπλα, αλλά αμφιβάλλω αν με είδε...
|
08-08-11, 12:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εχω δει πολλά 12αρια αυτες τις μερες στη Σαλαμινα. Χωρις αυτοκολητα αλλα περιποιημενα οποτε μπορει να μπαινει και κανενας στο σαιτ.
Συγκεκριμενα:
Στην παραλία των Περιστερίων μαυρο 12αρι με ζαντες, προφυλακτηρες, χαμηλωματα κτλπ. ή 1.4 ή 1.6.
Επισης στην παραλια των Περιστερίων TS ανθρακι μαμά χωρίς αεροτομη.
Χτες βραδυ (21.30) στην παραλιακη του Αιαντίου θαλασσί Ε12 με ασπρο φως στα φωτα (μπορει xenon) με ομορφη ζαντα (ασημι χειλακι και μαυρο εσωτερικο). Ησουν πισω μου και στην διασταυρωση με τα everest συνεχισες προς κεντρο ενω εγω εστριψα προς τα ferry boat.
|
09-08-11, 02:18
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
mad ετσι οπως τα λες! Κι εγω το ιδιο! Συνεχεια περιποιημενα δωδεκαρια κυριως ασημι βλεπω στην σαλαμυκονο! Εχεις εξοχικο εκει; Εγω εχω στο ρεστη, απεναντι απο Αιαντιο , στον Αγιο Νικολα!
09-08-11, 09:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ναι εχω εξοχικο. Στα Περιστερια! Πως και δεν το εχω πετυχει το δικο σου κουκλί. Θα εκανε μπαμ απο χιλιόμετρα!
|
09-08-11, 10:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
μαλλον θα κυκλοφορει με την κουκλα 90αρα του μπαμπα !!!
09-08-11, 20:29
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Μπαααα κυκλοφορω με ολα εκει. Απλα μου τη σπαει να παιρνω το δικο μου 1)γιατι δυσκολευομαι με το ferry στο κατεβα και 2) γιατι ολοι οι δρομοι εχουν καταβρεχτει με νερα με αποτελεσμα να μου το κανουν μ....ι! Ολοι καθε ωρα πλενουν εκει ρε συ; Τι κανουν πια;
|
|
13-08-11, 19:44
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Εχω δει πολλά 12αρια αυτες τις μερες στη Σαλαμινα. Χωρις αυτοκολητα αλλα περιποιημενα οποτε μπορει να μπαινει και κανενας στο σαιτ.
Συγκεκριμενα:
Στην παραλία των Περιστερίων μαυρο 12αρι με ζαντες, προφυλακτηρες, χαμηλωματα κτλπ. ή 1.4 ή 1.6.
Επισης στην παραλια των Περιστερίων TS ανθρακι μαμά χωρίς αεροτομη.
Χτες βραδυ (21.30) στην παραλιακη του Αιαντίου θαλασσί Ε12 με ασπρο φως στα φωτα (μπορει xenon) με ομορφη ζαντα (ασημι χειλακι και μαυρο εσωτερικο). Ησουν πισω μου και στην διασταυρωση με τα everest συνεχισες προς κεντρο ενω εγω εστριψα προς τα ferry boat.
|
Τα έχω δεί και εγώ αυτά τα 2 αυτοκίνητα και ήθελα να τα αναφέρω αλλα από ότι φαίνεται άργησα!!!
Έχω και εγώ εξοχικό στα περιστέρια madvinegar!!!Πως και δεν σε έχω πετύχει?Μια βδομάδα πρίν ήμουν στο εξοχικό και έλυωνα στις βόλτες με το δικό μου auris!
|
14-08-11, 17:49
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Εχθές το βράδυ στην Πετρούπολη στο πάρκινγκ του τερρα πετρα corolla e11 f/l sedan ασημί με αυτοκόλλητα στα πίσω τζάμια,ποιός?
Μπράβο σου!Τα μούτρα του αυτοκινήτου σου είναι υπέροχα!!!
|
16-08-11, 10:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Που εισαι ρε Μανόλη και μας τα λες τωρα αυτα? Το εξοχικό σου που ακριβως βρισκεται? Το Auris πως ειναι εμφανησιακα? Εκει ημουν παλι ολο το 3ημερο.
Πηρα και φωτογραφία το 12αρι με τα χαμηλωματα και τις ζαντες (που κατεβαινει στην παραλια των Περιστεριων). (σορυ για την ποιοτητα της φωτο αλλα ο μικρος αποφασισε να αναπτυξει ταχυτητα με το πατινι την ωρα που προσπαθουσα να την τραβηξω...). Ειναι κανεις απο το κλαμπ?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17649102 seconds (79,09% PHP - 20,91% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:30. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|