να πω κ εγω 2 πατηματακια που εκανα..βασικα παλι εχασα αλλα δεν τρεχει μια,καπου θα βρεθεί καποιος να περασω κ εγω
οπως εχω πει κ πιο παλια,ανοιγω με οτι να ναι γιατι δεν με νοιαζει αν χασω,εγω την κ@@λα μου κανω κ στα τετοια μου πως το περνουν οι αλοι..
λοιπον..
ts vs octavia 5 rs το εχει ενας γνωστος μου κ ετυχε να βρεθουμε σημερα οπου κ ανοιξαμε!ανοιξαμε απο δευτερα εγω κ 3000 στοφες κ αυτος με τριτη,μεχρι τελιοματα τριτης(δικιας μου)ημουν 1 αμαξι μπροστα,με το που κουμποσα τεταρτη με μαζεψε κ με περασε,ανετα θα ελεγα!!επειδη οπως καταλαβατε κ εσεις ηταν χαζοπατημα,κανονησαμε καποια στιγμη να ανοιξουμε κ απο σταση!με εκτιμιση δηκια μου πιστευω οτι σε 400-500 μετρα πρεπει να τον εχω,ε μετα το θεορω απολιτος λογικο να με περασει κ ανετα μαληστα!!Το παιδι μου ειπε οτι ειναι πιο γρηγωρο απο το προηγουμενο octavia me ta 193 κ πως ειναι κ 1,5 τονο!
ts vs tt 225ps αυτος δεν ξερω τι στο καλο εκανε τον βρηκα καπου μπροστα μου,(κατακολου για οσους ξερουν)πειγα του κολισα κ μετα βγηκα κ τον προσπερα κ αμεσως αρχησε να με κινηγαει κ μεχρι σπαστη τεταρτη οπου κ που εκοψα γιατι ηταν στροφη ηταν συνεχεια πισω μου,κατεβαζω τριτη κ δινω παλι..στα 210 πεταγεται διπλα μου κ απλα εξαφανιζεται
μαλλον επαιζε μαζι μου το κολοπαιδο