Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-04-09, 21:24
Το avatar του χρήστη giwrgos20v
giwrgos20v Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: 200sx
Περιοχή: κορυδαλλος-νικαια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 239
giwrgos20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε παιδια συγγνωμη κι'ολας αλλα μουπεφτουν τα μαλλια ειχα 20ν και ειχα κανει πολλα πατηματα δεν λεω αλλα μεχρι ενα σημειο ,
ενταξει μαμα που ημουν εγω με τουρμπατο στα κιλα μου πηγαιναμε ιδια
μεχρι τα 145-150 αλογα(πχ czt),στα 160-170 αλογα τουρμπατα ειχαμε διαφορα 1-2 καροτσες μεχρι 4ες
τωρα με 20 αλογα παραπανω το 20ν αντε να παταγε με τουρμπατο 180 αλογα μετα η διαφορες ανοιγανε πολλη.....
φιλε πανο μην με κουφενεις και 200 αλογα να ησουν με το cupra ιδια δεν πας

υ.σ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Παλιά 11-04-09, 00:09
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε αυτό θα συμφωνήσω..... αλλά εξαρτάται πως βγάζει το κάθε αυτοκίνητο την δύναμη στον δρόμο. Οντως αυτοκίνητα 200 αλόγων τα 20V δεν τα πλησιάζουνε καν. Το πιστεύω κι εγώ αυτό. (Βέβαια, σε εμάς μας σκοτώνει η 5η, το ξαναλέω, γιατί με το RX-8 με τα 192 άλογα τα ίδια τράβηξα, μέχρι 4η άνετα μπροστά του, μόλις κούμπωνε 5η με αποχαιρέταγε και έφευγε για πλάκα!).

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Παλιά 11-04-09, 23:22
Το avatar του χρήστη th@nos
th@nos Offline:

Μοντέλο: Ε12 1ZZ
Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 328
th@nos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πριν καμια ωρα πηγαινωντας απο Χαλκιδικη για Θεσσαλονικη συναντησα στο δρομο ενα ΕVΟ 9 και ειπα να το "γαργαλισω" λιγο να δω πως παει.Μολις φτασαμε σε μια ευθεια λοιπον τον κολλαω απο πισω και αρχικα βλεπω μια φλογα απο την εξατμιση του και αρχιζω να μετραω.1, 2, 3 ,4 κολονες οι οποιες οσο περνουσαν τα δευτερολεπτα η διαφορα μετριοταν σε ουρανοξυστες .
Κατι τετοια βλεπω και τρωω κατι φλασιες για να βαλω πανω τον 3s-gte.
Αχχχχχχχχχ καταραμενα EVO

E12 1.8 3d black

my garage

my page
Παλιά 12-04-09, 00:38
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Φίλε Θάνο, αυτοκίνητα αυτού του επιπέδου επιδόσεων, προϋποθέτουν βαθιές τσέπες για συντήρηση και καύσιμα. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι πολλοί από τους ιδιοκτήτες τους δεν έλαβαν σοβαρά υπ' όψη τους το κόστος χρήσης και τους συναντάς στην εθνική οδό και τον αυτοκινητόδρομο σε cruising mode.
Πάνος.
Παλιά 12-04-09, 00:47
Το avatar του χρήστη th@nos
th@nos Offline:

Μοντέλο: Ε12 1ZZ
Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 328
th@nos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πανο θα συμφωνησω σε αυτο που λες.Εχω δει αρκετα αυτοκινητα τετοιων επιδοσεων να πηγαινουν στην εθνικη οδο οπως λες.Αλλα οταν τα βλεπεις να πηγαινουν σε rallye mode απλα μενεις με το στομα ανοιχτο.

E12 1.8 3d black

my garage

my page
Παλιά 13-04-09, 08:53
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ναι ρε παιδιά...... τα ασημί έχουνε 145 άλογα. Τα μαύρα είναι 150+. Αυτά είναι παγιωμένα άλογα, και δεν νομίζω ότι αμφισβητούνται!!!

Οσο αφορά τα πέρι αλόγων και τούρμπο.... υπάρχει και το http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=15841 (Οπου μεταφέρονται όλα τα σχετικά πόστ)

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Παλιά 01-05-09, 21:32
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ειμαι σε φαναρι με ενα ταπερ 1του σταδιου 235hp στροφαλο 201τροχο αυτα μου τα ειπε ενω ειχαμε ανοιξει πιο πριν και του ειχε κανει εντυπωση του λεω λυπον παμε ενα ανοιγμα οπως ειμαστε απο σταση ο.κ μου λεει(τα προηγουμενα ψιλο ανοιγματα ηταν σε ρεπριζ)ξεκιναμε κοματια και του πεταχτικα ενα φτερο μπροστα!!!!!! 2ρα και ως τα 120! ηταν 1 αυτ/το μπροστα αυτος και μεχρι τα 150 αλλα 2 μετα κοψαμε πραγματικα το 20ν γαζονη.
τι να πω αυτα τα ταπερ βγαζουν κατω απο 7 στα πρωτα 100 και ημουν 1 καροτα πισω !!!
σε ενα ανοιγμα με γκολφ gti πισω εγω πρωτος αυτος στο φαναρι ξεκιναμε ανοιγω απο αριστερα για να του φυγω στην 1τη για να ειμαστε διπλα διπλα φυσικα ολα αυτα σπινιαροντας ανελε ι τα και βαζωντας 2ρα οπου το ακατασχετο σπινιαρισμα συνεχιζωνταν παω καρφι για πεζοδρομιο αφηνω το γκαζι παταει ισιονω το αυτ/το και μου ριχνει μια καροτσα ως τα 120 και 3 ως τα 150!!
γεια σου παναγιωτη (firebone)...
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 01-05-09, 22:25
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579 Εμφάνιση μηνυμάτων
ειμαι σε φαναρι με ενα ταπερ 1του σταδιου 235hp στροφαλο 201τροχο αυτα μου τα ειπε ενω ειχαμε ανοιξει πιο πριν και του ειχε κανει εντυπωση του λεω λυπον παμε ενα ανοιγμα οπως ειμαστε απο σταση ο.κ μου λεει(τα προηγουμενα ψιλο ανοιγματα ηταν σε ρεπριζ)ξεκιναμε κοματια και του πεταχτικα ενα φτερο μπροστα!!!!!! 2ρα και ως τα 120! ηταν 1 αυτ/το μπροστα αυτος και μεχρι τα 150 αλλα 2 μετα κοψαμε πραγματικα το 20ν γαζονη.
τι να πω αυτα τα ταπερ βγαζουν κατω απο 7 στα πρωτα 100 και ημουν 1 καροτα πισω !!!
σε ενα ανοιγμα με γκολφ gti πισω εγω πρωτος αυτος στο φαναρι ξεκιναμε ανοιγω απο αριστερα για να του φυγω στην 1τη για να ειμαστε διπλα διπλα φυσικα ολα αυτα σπινιαροντας ανελε ι τα και βαζωντας 2ρα οπου το ακατασχετο σπινιαρισμα συνεχιζωνταν παω καρφι για πεζοδρομιο αφηνω το γκαζι παταει ισιονω το αυτ/το και μου ριχνει μια καροτσα ως τα 120 και 3 ως τα 150!!
γεια σου παναγιωτη (firebone)...
Ωραια αποτελεσματα εφερες φιλε ..αλλα μην ξεχναμε οτι σε ανοιγμα απο σταση ενα λαθος στην εκκινηση οσο μικρο και αν φαινεται στην αρχη στα επομενα μετρα θα γινει πολλαπλασιο.Ειδικα το αποτελεσμα με το type r μου κανει εντυπωση...1ο σταδιο σκοτωνουν!!!Τι ακριβως φορας στο αμαξι σου?
Παλιά 03-05-09, 23:08
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μετα απο καιρο ας κανω κι εγω ενα ποστ με ενα μικρο ανοιγματακι στην Βαρης Κορωπιου.... golf tsi με πλησιαζει απειλητικα... ειχα 4η κατεβαζω 3η καπου στις 5000 στροφες και δινω... μεχρι 5η και 5800 περιπου 3μιση αμαξια μπροστα εγω.... μια χαρα..μετα 5η και 100χλμ! χεχε
Παλιά 04-05-09, 02:41
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
να πω κ εγω 2 πατηματακια που εκανα..βασικα παλι εχασα αλλα δεν τρεχει μια,καπου θα βρεθεί καποιος να περασω κ εγω
οπως εχω πει κ πιο παλια,ανοιγω με οτι να ναι γιατι δεν με νοιαζει αν χασω,εγω την κ@@λα μου κανω κ στα τετοια μου πως το περνουν οι αλοι..
λοιπον..
ts vs octavia 5 rs το εχει ενας γνωστος μου κ ετυχε να βρεθουμε σημερα οπου κ ανοιξαμε!ανοιξαμε απο δευτερα εγω κ 3000 στοφες κ αυτος με τριτη,μεχρι τελιοματα τριτης(δικιας μου)ημουν 1 αμαξι μπροστα,με το που κουμποσα τεταρτη με μαζεψε κ με περασε,ανετα θα ελεγα!!επειδη οπως καταλαβατε κ εσεις ηταν χαζοπατημα,κανονησαμε καποια στιγμη να ανοιξουμε κ απο σταση!με εκτιμιση δηκια μου πιστευω οτι σε 400-500 μετρα πρεπει να τον εχω,ε μετα το θεορω απολιτος λογικο να με περασει κ ανετα μαληστα!!Το παιδι μου ειπε οτι ειναι πιο γρηγωρο απο το προηγουμενο octavia me ta 193 κ πως ειναι κ 1,5 τονο!
ts vs tt 225ps αυτος δεν ξερω τι στο καλο εκανε τον βρηκα καπου μπροστα μου,(κατακολου για οσους ξερουν)πειγα του κολισα κ μετα βγηκα κ τον προσπερα κ αμεσως αρχησε να με κινηγαει κ μεχρι σπαστη τεταρτη οπου κ που εκοψα γιατι ηταν στροφη ηταν συνεχεια πισω μου,κατεβαζω τριτη κ δινω παλι..στα 210 πεταγεται διπλα μου κ απλα εξαφανιζεταιμαλλον επαιζε μαζι μου το κολοπαιδο
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,17963910 seconds (79,58% PHP - 20,42% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:18.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com