Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Καλησπερα παιδες.Μολις γυρισα απο δουλεια και αυριο πρεπει να σηκωθω στις 7 να φυγω για τη σχολη μπας και παρω καλο νουμερο για τις εγγραφες.Μαλλον σερι με βλεπω να το πηγαινο και να κοιμηθω μολις γυρισω.Θα δουμε.Καλη συνεχεια στην κουβεντουλα σας.Εγω παω να δω καμια ταινιουλα.
Δύναμη Σεβασμού: 247
λοιπον καληνυχτα απο μενα,παω να αραξω στο κρεβατι διαβαζοντας κανα περιοδικο και θα κοιμηθω γιατι εχω μαθημα το πρωι .αντε καλο βραδυ,τα λεμε αυριο το βραδυ!!!
Δύναμη Σεβασμού: 330
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
Καλησπερα παιδες.Μολις γυρισα απο δουλεια και αυριο πρεπει να σηκωθω στις 7 να φυγω για τη σχολη μπας και παρω καλο νουμερο για τις εγγραφες.Μαλλον σερι με βλεπω να το πηγαινο και να κοιμηθω μολις γυρισω.Θα δουμε.Καλη συνεχεια στην κουβεντουλα σας.Εγω παω να δω καμια ταινιουλα.
Τι καλο νουμερο ρε φιλε ? Σαν το Ι.Κ.Α δουλευουν σε σας ? Τι σχολη και σε ποια πολη ?
Δύναμη Σεβασμού: 10
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από salonikios
καλα ε πανεπιστημιο πρεπει να εχει παρα πολυ διαβασμα ε????
γιαυτο μια χαρα ειμαστε στα τει!!!
και οι 2 ειστε σε πολυ καλες σχολες
Εχει ρε γαμωτο...εχει... Ενυγουεϊ!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
Γεια σου Bill!Καλη ιδεα κι αυτη, προκειμενου να παρεις καλο νουμερο (περιεργο αυτο με το νουμερο!)! Καλη δυναμη!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από salonikios
λοιπον καληνυχτα απο μενα,παω να αραξω στο κρεβατι διαβαζοντας κανα περιοδικο και θα κοιμηθω γιατι εχω μαθημα το πρωι .αντε καλο βραδυ,τα λεμε αυριο το βραδυ!!!
Καληνυχτα Σαλονικιε!!
Δύναμη Σεβασμού: 0
Στις περισσοτερες σχολες γραφεσαι μεσω internet χωρις να χρειαζεται να τρεχεις.Στη δικια μου σχολη (ηλεκτρολογια Τει Πειραια) πρεπει να πας να παρεις νουμερακι και μολις ο πινακας δειξει το νουμερο σου μπαινεις στη γραμματεια και κανεις την εγγραφη.Φανταστειτε οτι την Παρασκευη που πηγα εφτασα εκει κατα τις 8:40 (οι εγγραφες αρχιζουν στις 9) ολα τα νουμερα ειχαν τελειωσει.Χαλια η κατασταση.