Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-12-05, 09:50
Το avatar του χρήστη Virus
Virus Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 265
Virus είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Aντε ρε φιλε δηλαδη γειτονας!Ευχαριστω για τα περαστικα!Αν ειναι κανονιζουμε να τα πουμε και απο κοντα οταν με το καλο το βγαλο!
Αυτη η τιμη ειναι για μενα!Εχω αρκετες ακρες στο χωρο μιας κ ο πατερας μου εχει μαγαζι με ανταλλακτικα κ γυρναει ολη μερα σε συνεργεια κ φανοποιεια!!!Κ τελικα ειναι 1200 κομπλε!
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 21-12-05, 18:30
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

marmel δεν σου κρυβω οτι το δικο σου ασημενιο το υπολογιζω αλλο ομωσ το φοβαμε .μ αρεση να εκτιθεσε γιατι, να δω μετα πωσ θα τα μαζεβησ τα αμαζευτα. αλλα ξερω τι θα λεσ το μαυρο ειναι πιο δυνατο το λεει η τογιοτα αλλα και τα δυναμομετρα. εγω αν χασω να εισαι σιγουροσ οτι δεν θα μιλισω για το βαροσ και πιθανεσ αλλεσ δικαιολογιεσ απλα εχασε ενα μαυροκαπακο απο τον μαρμελ
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 21-12-05, 18:31
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

xe xe νικο καλα τα λες φιλε μου. αλλοι να τα ακουνε αυτα
Παλιά 21-12-05, 22:12
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε Νικο αστον να λεει τις δικαιολογιες τις εχει ετοιμες σε χαρτακι και επιλεγει(την κουρτινα 1,το κουτι 2 κ.α).Αλλα να ξερεις θα του κατσει Zonk(!!) φιλε.Ασε που αν τον τσαγιασεις δεν χρειαζεται να ζοριστω και εγω καθολου(χα,χα,χα).Φανταζομαι το κορολι του Πανου χωρις ρεζερβα,χωρις δοχειο υαλοκαθαριστηρων,εργαλεια και αλλα τοιαυτα.
Προτεινω ,γνωμη μου ετσι,το καθενα το αυτοκινητο να εχει πανω οτι βγαινει απο το εργοστασιο.Και δεν μιλαω για σακια πατατες,ουτε τετοια παρεμφερη.Μιλαω για 2 καθαρα και οχι ξηλωμενα αυτοκινητα.Να υπενθυμισω οτι το δικο μου βαρος με τον πληρη απαραιτητο εξοπλισμο εφτασε τα 1300 κιλα με εμενα μεσα!!Γι'αυτο Νικο το να μιλας για βαρος δεν εχεις αδικο ,ουτε αποτελει δικαιολογια εκ των προτερων.Και σε αυτες τις περιπτωσεις το καλυτερο ειναι να ανοιγεις ρολαριστος.
Και για να μην παρεξηγηθω δεν κανω υποδειξεις παιδια,εξαλου την κοντρα οπως κανει κεφι ο καθενας τη βαζει.Λεω απλως τη γνωμη μου και πιστευω οτι συμφωνει και ο Πανος οτι εχει μεγαλο avantage σε οτι αφορα την σχεση κιλων ανα ιππο,πρωταρχικο ρολο για την εκβαση μιας κοντρας και οχι της δυναμης ενος μοτερ(το οποιο ειναι πιστευω το ζητουμενο μας).Και ειδικα και αν παιζει και laptop που ρυθμιζεις οτι θελεις.Εξαλου μιλαμε για διαφορα 15 αλογων;
Εξαλου εχω αναφερει και το παραδειγμα μιας lotus,που οδηγησα παιδια,με 1.8 και 122 αλογα.Το αυτοκινητο ανοιγει σαν μοτοσυκλετα και 'τσαγιαζε' πολλα μεγαλυτερα τουρμπατα.Αλλα ηταν και 850 κιλα.Δεν ξερω πως ακουγονται ολα αυτα αλλα απο τα λιγα που ξερω και εχω κανει, το βαρος σε κοντρες ειναι το Α και το Ω για την εκβαση της.Και ολα αυτ που ειπε ο Νικος για το βαρος και αλλα τοιαυτα.Νικο μπορει να εισαι πιο δυνατος αλλα να μην κερδισεις ποτε κοντρα!!
Παλιά 22-12-05, 00:03
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδες με τα 20v... Με τα rallye τι κανετε?? Γενικα τα εχετε, η ζοριζεστε? snoopy Δεν μιλαω για μαμα rallye μιλαω ας πουμε για αυτα που ειναι πρωτου σταδιου. Γιατι Εχω δει απειρες φορες ραλλακια να πατανε vti και οι οδηγοι των vti να παθαινουν ταρακουλο. Ενδεικτικα το ραλλακι του φιλου μου με ολο το πρωτο σταδιο που περιλαμβανει αλλαγη ολης της εξατμισης σε group n ταπεινωσε Vti με 170hp cussing Με εμας τι γινετε?? μπορουμε να τους βαλουμε στη θεση τους?? question
Παλιά 22-12-05, 00:13
Το avatar του χρήστη Stathis
Stathis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 278
Stathis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Δεν ξερω για τα 20v

αλλα για το TS μαμα τα απλα τα εχουμε ανετα.....

Τα 1ου σταδιου ειναι σχετικο (170 δεν θα το ελεγα 1ου σταδιου)

Παντως εχω φαει χοντρη νηλα απο φτιαγματο ραλακι.....
Παλιά 22-12-05, 00:22
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μεσ τισ γιορτεσ θα τα πουμε με το μαρμελ αυτα που λεσ περι ρεζερβασ κ.τ.λ δεν τα ηξερα. αν ειναι ετσι μαρμελ να μου τα περιγραψεισ να τα βγαλω και εγω τα αντιστιχα αν και δεν νομιζω οτι θα χρειαστη!!!οσο για την επυτανχιση απο σταση το βαροσ ειναι πολυ συμαντικο συμφωνω mechanicaf το αλλο η δυναμη του μοτερ και πωσ βγαζει την ισχιει του το σασμαν και οι ροδεσ ακτινα και πλατοσ εποντε .για το 20ν γνωμη μου ειναι κοντο σασμαν και σχετικα μεγαλη διαμετρο(για να αποφευγετε το σπινιαρισμα το πολυ) εγω φοραω 205/60/15 και στην 1η ουτε το σταρλετ απλο η τουρπο δεν ξεφευγη οταν βαλω το 6ρι θα γινετε χαμοσ
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 22-12-05, 10:22
Το avatar του χρήστη Sotosgl
Sotosgl Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Γερακας Αττικης
Δύναμη Σεβασμού: 274
Sotosgl είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Βασικα το θεμα με τα Rallye ειναι πονεμενη ιστορια επειδη εχω φιλαρακια που εχουν απο απλο Rallye μεχρι βελτιωση πρωτου και δευτερου σταδιου εχουμε και λεμε
Rallye μαμα εχει Celica Ts,MR2,και ολα τα μαμα Corolla εκτος ισως απο TS οποτε μοτερ supercharger και τους τουρμπατους μας εχουν αερα με το Levin ομως αλλαζει το θεμα Ασημοκαπακο και Μαυροκαπακο ειναι η πικρα τους
Τωρα για τα πρωτου σταδιου με σκουπα εξατμιση αντε και κανα τετραπεταλουδο παιζει να εχουν και την διλιτρη
Οποτε αν θελεις κουβαδακι-Φερετρο που για να πας πανω απο 200 θα πρεπει να ρωτησεις την Ε.Μ.Υ. ή οποια αλλη ωραια κυρια λεει τον καιρο στα καναλια και στην κωλονα σου να εχεις και ενα βαρομετρο-βροχομετρο ή μια μαγικη σφαιρα για να σου λεει αν θα φυσηξει γιατι ή στο αντιθετο ρευμα θα βρεθεις ή στην τελικη θα πεταξεις...
BE MY GUEST

Ζήτω η καγκουριά!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Παλιά 22-12-05, 10:40
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 309
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Rallye με εισαγωγή, πρόγραμμα και εξάτμηση γύρω στα 140 άλογα δεν κατάφερε να με πάρει. Τα μόνα που αξίζουν είναι αυτα που έχουν αλαγμένους εκκεντροφόρους και τετραπετάλουδα, φυσικά και Turbo.
Παλιά 22-12-05, 12:24
MAD-MAX Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: SE DROMUS ME STROFES
Δύναμη Σεβασμού: 256
MAD-MAX είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
rallye μαμα εχουν τα TS ;
τι λετε ρε παιδες!!!!!!!!!
ουτε rallye 1ο σταδιο δεν εχει TS
ειδικα απο ρολλαριστα με σοχοραλλο μεχρι 160 αλογα ειμαστε μπροστα

20V? το αλλο με τον Τοτο το εχετε ακουσει που περασε Type R?

www.topfuel.gr
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,17618489 seconds (75,79% PHP - 24,21% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:36.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com