Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από skour
Καλησπερα στην παρεα.Εχω παρατηρησει οτι το αμαξι μου εχει καποιο προβλημα στεγανοτητας.Συγκεκριμενα,ειδα οτι υπαρχει νερο κατω απο την ρεζερβα και δεξια κατω απο τα εργαλεια.Να αναφερω οτι η μοκετα απο πανω ειναι στεγνη,που σημαινει οτι δεν μπαινει νερο απ'το πορτμπαγκαζ.Υπαρχει περιπτωση να μπαινει νερο απο κατω?Εχει παρατηρησει καποιος αλλος κατι αντιστοιχο?Ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις...
|
Φιλε καλησπερα! Μην ανησυχεις, δεν ειναι κατι σημαντικο, κατα 99% ειναι οι τσιμουχες στα πισω φαναρια, οι οποιες ενδεχεται να εχουν ξεραθει.
Ειχα παρατηρησει κι εγω το ιδιο οταν το ειχα πρωτοπαρει, και μια μερα μετα απο το πλυσιμο εκατσα και το εψαξα.
Βγαλε τα καπακια απο τα φαναρια και ψαξτα στο κατω μερος τους αναμεσα σε λαμαρινα και τσιμουχα για να δεις. Αν ειναι αυτες, κοστιζουν 10 ευρω η μια απο ΤοΥοτΑ.
Μολις τις αντικατεστησα σταματησε και το νερο!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
Εγω δεν εχω δει κατι τετοιο αλλα ειναι κατι που πρεπει να ψαξεις αμεσα γιατι μετα το νερο ερχεται η σκουρια πραγμα πολυ ασχημο..........
|
Δεν σε φοβαμαι εσενα, και να σου τυχει θα το καταλαβεις, αφου τουλαχιστον 2 φορες το μηνα το γδυνεις το αμαξι!!!!